اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

نوشته اصلی توسط deremel400
    نه بایدی در کار نیست اگر علاقه دارید می تونید بخونید
    بله بدون معلم هم میشه اما خوب مشکلتره
    متاسفانه تا جایی که من می دونم تو ایران به علم با این زاویه نگاه نمیشه امیدورام یک روزی برسه که به جای شهریه دادن و هر روز سر کلاس رفتن به انتخاب خود فرد مباحث دانشگاهی را بخونه و بره امتحان بده

گرایش سخت یا آسون نداریم همه اش علاقه است .مثلا یکی میگه مخابرات سخت تره چرا؟؟؟؟؟چون پایه ریاضی و فیزیک و الکترومغناطیس ضعیف داره

کلا دوستان هدفشون را مشخص کنند می خواهند الکترونیک و برق یا بگیرند یا می خواهند مدرک بگیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟مدرک یا باید رفت دانشگاه یا فنی حرفه ای یا به اینها که مدرک می فروشند مراجعه کنند
    من خودم خیلی علاقه دارم به همه گرایش ها
    ولی خوب اگه آدم هم با سواد باشه هم مدرک داشته باشه که خیلی بهتره
    حالا به هر حال من دنبال مدرک نیستم!!!!! :agree:
    گرایش خودتون چیه؟

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    سلام :چند سئال در مورد کتابهای هنرستان:
    1.کدام درس ها باید مطالعه کرد؟؟؟ نام ببرید؟؟بعضی درس ها خفن توش فیزیک هست!!
    2.ایا کتابهای هنرستان را جایی ازاد میفروشه؟؟
    سپاس
    1- مبانی برق(از صفر توضیح داده)
    2- الکترونیک عمومی1
    3-الکترونیک عمومی 2
    4-الکترونیک کاربردی
    4- مبانی مخابرات ورادیو (در صورت علاقه به مخابرات)
    5- مبانی مخابرات و اردیو چاپ سال 87 (درصورت علاقه بیشتر به مخابرات)
    کتب بالا مطالب بسیار خوبی دارند و در صورت کار عملی و بستن مدار و طراحی مثلا یه سری تقویت کننده آمپیلی فایر و... توسط خودتون( :eek سوادتون خیلی بالا میره
    بعدش کار دانش کتب خوبی داره که اگه علاقه داشته باشید می تونید بخونید
    1- کاربرد قطعات در مدارهای الکترونیکی جلد1
    2- کاربرد قطعات در مدارهای الکترونیکی جلد2
    3- مقاومت سلف خازن در جریان مستقیم
    4- مقاومت سلف خازن در جریان متناوب
    5- دیود ترانزیستور
    6-گیرنده های رادیویی
    در ضمن برای کار عملی و آزمایش هم می تونید به کتاب های آزمایشگاه مبانی مخابرات رادیو و کارگاه الکترونیک عمومی مراجعه کنید
    راستی برای تهیه این کتاب ها می توانید به کتاب فروشی های دست دوم یا انبار کتاب مراجعه کنید
    لینک زیر برای دانلود کتب هنرستان
    http://www.iran-eng.com/showthread.php/329646-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86
    موفق باشید

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:خیلی به من کمک کردید باز هم سپاس. راستی یک سوال خیلی مهم داشتم:لطفا راهنمایی کنید.سئوال من در بستن مدار در کیت های اماده هست!! مثلا به این سایت نگاه کنید
      http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_49/products_id/661/pname/%D8%A2%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9-12LED
      من اگه بخوام این کیت را ببندم باید چه مباحثی از الکترونیک را بلد باشم؟؟؟بستن این کیت ها چطوری هستند؟؟؟
      سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:خیلی به من کمک کردید باز هم سپاس. راستی یک سوال خیلی مهم داشتم:لطفا راهنمایی کنید.سئوال من در بستن مدار در کیت های اماده هست!! مثلا به این سایت نگاه کنید
        http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_49/products_id/661/pname/%D8%A2%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9-12LED
        من اگه بخوام این کیت را ببندم باید چه مباحثی از الکترونیک را بلد باشم؟؟؟بستن این کیت ها چطوری هستند؟؟؟
        سپاس
        خواهش می کنم
        برا بستن این کیت ها لازم به دونستن هیچ مبحثی نیست!!!!
        توش یه دفترچه راهنما برای سرهم کردنش داره
        این کیت ها برای تمرین لحیم کاری خوبه

دیدگاه

خواهش می کنم
          برا بستن این کیت ها لازم به دونستن هیچ مبحثی نیست!!!!
          توش یه دفترچه راهنما برای سرهم کردنش داره
          این کیت ها برای تمرین لحیم کاری خوبه
          :smile:جالبه:راستی رباتیک هم همینجوری هست ایا؟ اخه بعضی کلاس های رباتیک هست برای دبستانی ها که میرن توش کیت ربات می بندند!! راستی یک کتاب هست به نام 304 مدار که توش مدار های اماده هست!!! برای انها گمان نکنم کیت اماده داشته باشند !! چطور میشه از این کیت ها درست کرد؟؟؟ ایا راهی هست؟؟؟
          سپاس

دیدگاه

:smile:جالبه:راستی رباتیک هم همینجوری هست ایا؟ اخه بعضی کلاس های رباتیک هست برای دبستانی ها که میرن توش کیت ربات می بندند!! راستی یک کتاب هست به نام 304 مدار که توش مدار های اماده هست!!! برای انها گمان نکنم کیت اماده داشته باشند !! چطور میشه از این کیت ها درست کرد؟؟؟ ایا راهی هست؟؟؟
            سپاس
            از رباتیک نگو که دلم خونه
            این دوره های رباتیک همش اسباب بازیه توش هچی یاد نمیدن فقط می خوان پول بگیرن
            کتاب 304 مدار رو من دیدم ولی نخریدمش تا حالا
            از دوستان تعریف های زیادی شنیدم راحع به این کتاب
            1 جلد هم نیست از 10 جلد هست(300مدار - 301 مدار - 302 مدار و ..... 310 مدار)
            برای ساختشون هم باید خودتون مدارچاپی شو درست کنید و قطعات رو روش بذارید و تمام

دیدگاه

یه روش خوب دیگه برای آموزش الکترونیک اینه که به انجمن سایت زیاد سر بزنیم و توی بحث ها مشارکت داشته باشیم ؛ واقعا جواب میده
              مخصوصا انجمن مدارات آنالوگ : http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=109.0
              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
              ارتباط با من : ir02x6
              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

ممنون دوستان عزیز: یک سئوال دیگه برام پیش امده لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
                قطعات SMD دقیقا چی هستند؟؟؟مثلا هویه ای داریم مخصوص قطعات SMD !! یعنی چی؟؟؟ چه فرقی داره با قطعات دیگر؟؟؟؟
                سپاس

اضافه شده در تاریخ :
                دوستان سئوال بالا ولش کنید:حل شد!! یک سئوال دیگه کسی کتابی یا مقاله ای در مورد کار با تخته برد برد میشناسه؟؟؟ طریقه بستن مدار بر رویش و...؟
                سپاس

دیدگاه

با یه سرچ کوچیک تو گوگل به تمام سوال ها تون می تونید جواب بدید
                  http://www.google.com/search?q=%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%DA%A9%D8% A7%D8%B1+%D8%A8%D8%A7+%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%D8%A8%D8 %B1%D8%AF&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a

دیدگاه

دوستان سئوال بالا ولش کنید:حل شد!! یک سئوال دیگه کسی کتابی یا مقاله ای در مورد کار با تخته برد برد میشناسه؟؟؟ طریقه بستن مدار بر رویش و...؟
                    سپاس
                    مقاله یا کتاب؟؟؟
                    شما به این لینک نگاه کنید کاملا مشخصه:
                    http://eca.ir/wiki/index.php?title=%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A8%D9%88%D8% B1%D8%AF
                    مخصوصا این عکس دیگه همه چیز رو توضیح میده:

برد بورد فقط یه تخته است با یه سری سیم کشی آماده نه چیز بیشتر

دیدگاه

ممنون:ولی من نگفتم که بردبورد چیست!! گفتم چطور میشه یک مدار را به جای اینکه روی مدار چاپی پیاده کنیم بر روی برد بورد پیاده کنیم(برای تست و عیب یابی):در این مورد کتاب یا مقاله معرفی کنید!!

دیدگاه

ممنون:ولی من نگفتم که بردبورد چیست!! گفتم چطور میشه یک مدار را به جای اینکه روی مدار چاپی پیاده کنیم بر روی برد بورد پیاده کنیم(برای تست و عیب یابی):در این مورد کتاب یا مقاله معرفی کنید!!
                        طرز کار بردبورد یا سوکت بورد

لایه های داخلی برد بورد از نوارهای فلزی (معمولا مسی) تشکیل شده است که در لایه تحتانی بصورتی که در شکل نشان داده شده است و بدون هیچ اتصالی با یکدیگر در پایین بورد قرار دارند.

توسط حفره های پلاستیکی این لایه های فلزی تا بالای بورد هدایت شده اندو این ما راقادر می سازد تا اجزای الکترونیکی را به یکدیگر متصل کنیم برای استفاده از برد بورد کافیست پایه های قطعات را درون شکاف مورد نطر فرو بریم(به این شکافها اصطلاحا سوکت میگویند.)و این سوکتها طوری طراحی شده اند که قطعات را کاملا محکم در خود بگیرندو هر حفره یا همان سوکت پایه قطعه را به لایه مسی تحتانی هدایت می کند .

هر سیم که وارد این حفره ها می شود گره یا node نامیده میشودو هر گره را نقطعه ای از مدار می نامند که حداقل باعث متصل شدن دو قطعه به یکدیگر شده است و اما در بردبورد وقتی می خواهیم بین دویا چند قطعه اتصال الکترونیکی برقرار کنیم باید یکی از پایه هایشان با هم تشکیل گره بدهند برای ااینکار کافیست پایه آنها را در حفره هایی که همگی در راستای لایه مسی مشترکی هستند قرار دهیم. به طور کلی به یاد داشته باشید که در بردبوردهایی که در ایران معمول شده یک گره شامل حفره های ردیف عمودی در هر یک از دو طرف است و اینکه که بردبورد از وسط بصورت قرینه دو تکه به نظر می آید به منظور تعبیه محلی برای جاگذاری آی سی است .

ردیفهای طولی بالا و پایین برای اتصالات منبع ولتاژ بکار می رود(هرچند استفاد از آن برای موارد دیگر نیز ممکن و مجاز است توجه شود که برای اتصال قطعات دور از هم فقط باید از سیم(=جامپر)استفاده کرد که به این منظور شخصا سیمهای تلفن که به آنها سیم مفتولی هم می گویند را توصیه می کنم که قیمت مناسبی هم در حدود متری 10،20 تومان دارندو جالبتر آنکه در رنگهای مختلف هم وجود دارندباز هم تاکید میکنم که چیپ ستها و آی سی ها را تنها و تنها باید در ناحیه میانی بردبورد جازد.

یه نگاهی هم به این مقاله بنداز :

http://en.wikipedia.org/wiki/Breadboard

فیلم های آموزشی کار با برد بورد :
                        www.youtube.com/watch?v=oiqNaSPTI7w‎
                        www.youtube.com/watch?v=Mq9XMNsoAd8

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:یک سئوال در مورد لحیم کاری: من به طوری ازمایشی رفتم یک قطعه را لحیم بزنم :زمانی که روی سیم مقاومت لحیم شده:هویه را چشباندم:لامپ های led روی برد روشن شدند :علت اش چی هست:surprised: و بعدش انگار من را یک برق خفیف گرفت میخواستم بدونم ایا هنگام لحیم کاری احتمال برق گرفتگی هم هست؟؟

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:یک سئوال در مورد لحیم کاری: من به طوری ازمایشی رفتم یک قطعه را لحیم بزنم :زمانی که روی سیم مقاومت لحیم شده:هویه را چشباندم:لامپ های led روی برد روشن شدند :علت اش چی هست:surprised: و بعدش انگار من را یک برق خفیف گرفت میخواستم بدونم ایا هنگام لحیم کاری احتمال برق گرفتگی هم هست؟؟
                            ممکنه که هویه شما اتصالی داشته باشه ؛ در ضمن همیشه تو لحیم کاری منبع تغذیه مدار رو جدا کن .

آموزش لحیم کاری :

http://ir02x6.persiangig.com/elc-learning/Soldering.pdf

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:pdf خوبی بود و اموزش های خوبی برای تازه کار ها داشت! یک سئوال:توی این مقاله در مورد اداپتور dc به جای استفاده از باتری مطالبی گفته شده که مثلا کسانی که حوصله ی استفاده از باتری را ندارند می توانند از یک اداپتور با ولتاژ پایین برای استفاده در کیت ها بهرهمند شوند! خب میخواستم بدونم مشخصات این اداپتور چطوری هست؟؟؟ از کجا میشه گیر اورد؟؟؟اسم دقیقاش چی هست؟؟ لطفا معرفی کنید؟؟
                              باز هم سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:pdf خوبی بود و اموزش های خوبی برای تازه کار ها داشت! یک سئوال:توی این مقاله در مورد اداپتور dc به جای استفاده از باتری مطالبی گفته شده که مثلا کسانی که حوصله ی استفاده از باتری را ندارند می توانند از یک اداپتور با ولتاژ پایین برای استفاده در کیت ها بهرهمند شوند! خب میخواستم بدونم مشخصات این اداپتور چطوری هست؟؟؟ از کجا میشه گیر اورد؟؟؟اسم دقیقاش چی هست؟؟ لطفا معرفی کنید؟؟
                                باز هم سپاس
                                یه روش خوب برای داشتن منبع تغذیه با ولتاژ های 3.3+ 5+ 12+ , 5- 12- , ...
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73969.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X