اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    با سلام بر دوستان عزیز:یک سئوال فنی برام پیش امده لطفا راهنمایی کنید!
    من یک چراغ شب خواب کالبد شکافی کردم و داخل اش رادیدم که از 3 تا led و 1 خازن و 1 مقاومت تشکیل شده بود!!! سئوال من این هست چطوری این وسیله می تونه 220 ولت جریان برق شهر را تحمل کنه؟؟؟ایا این امکانات را میشه به کیت های الکترونیکی داد؟؟؟
    سپاس
    یه چیزی داریم به اسم تحلیل حالت دادم سینوسی..
    سلف یا خازن در مقابل ولتاژ AC طبق فرکانس و ظزفیت سلفی یا خازنیشون یه پاسخی میدن
    توی مدار 1 اون اواخرش تحلیل هاش نوشته شده

دیدگاه

با سلام بر دوستان
      میخواستم بدونم ایا برای یاد گرفتن طراحی مدارات انالوگ فنی و حرفه ای دوره هایی را بر گزار می کند؟؟؟ مثل همین میکروکنترلر ها که برای طراحی مدار های دیجیتال هست! گمان کنم دوره pic میزاره فنی و حرفه ای!!
      سپاس

دیدگاه

با سلام بر دوستان
        میخواستم بدونم ایا برای یاد گرفتن طراحی مدارات انالوگ فنی و حرفه ای دوره هایی را بر گزار می کند؟؟؟ مثل همین میکروکنترلر ها که برای طراحی مدار های دیجیتال هست! گمان کنم دوره pic میزاره فنی و حرفه ای!!
        سپاس
        هر دوره ای که فکر شو بکنی فنی حرفه ای داره

دیدگاه

با سلام
          یک سئوال درمورد برد های سوراخ دار داشتم!! ؟؟ میخواستم بدونم پیاده سازی قطعات بر روی این برد های چطوری هست؟؟ ارتباط دهی عناصرش چطوری هست؟؟؟؟ایا دستی باید سیم کشی شوند؟
          سپاس

دیدگاه

هم می تونی باسیم وصل کنی
            هم می تونی با لحیم کشی (یعنی تو هر سوراخ یکم لحیم بریزی و اونارو به هم اتصال بدی و در نهاین دو پایت رو بهم وصل کنی)

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:من روی یک برد سوراخ دار معمولی میخواستم یک مقاومت و led را به صورت ازمایشی لحیم کنم ! ولی هر کاری می کنم برد لحیم را به خودش جذب نمی کنه!!! و برد تحش سیاه میشه!!! حالا سئوال من این بود که لحیم کردن قطعات روی این برد ها ایا روش خاصی داره؟؟؟
              سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:من روی یک برد سوراخ دار معمولی میخواستم یک مقاومت و led را به صورت ازمایشی لحیم کنم ! ولی هر کاری می کنم برد لحیم را به خودش جذب نمی کنه!!! و برد تحش سیاه میشه!!! حالا سئوال من این بود که لحیم کردن قطعات روی این برد ها ایا روش خاصی داره؟؟؟
                سپاس
                مس بوردت اکسید شده واسه همینه که لحیم نمیگیره!
                میتونی با یه سمباده ی نرم یه کم نوازشش کنی بورده رو :mrgreen:

دیدگاه

با سلام بر دوستان عزیز
                  من دنبال مدار های الکتریکی ساده تا متوسط به همراه دیاگرام شماتیک می گردم ! یک چیزی مثل کتاب سری 300 مدار:دوستان اگر سایت ایرانی یا خارجی را میشناسید که نقشه مدار های الکتریکی معرفی کرده هست :لطفا معرفی کنید؟
                  سپاس

دیدگاه

با سلام بر دوستان عزیز
                    من دنبال مدار های الکتریکی ساده تا متوسط به همراه دیاگرام شماتیک می گردم ! یک چیزی مثل کتاب سری 300 مدار:دوستان اگر سایت ایرانی یا خارجی را میشناسید که نقشه مدار های الکتریکی معرفی کرده هست :لطفا معرفی کنید؟
                    سپاس
                    الکتریکی یا الکترونیکی؟

دیدگاه

الکتریکی یا الکترونیکی؟
                      فرقی هم مگه داره؟ :icon_razz: کتاب های سری 300 مدار چی هستند مگه؟ الکترونیکی هستند گمان کنم!!

دیدگاه

فکر کنم یکمی فرق کنه!!
                        کتاب های بخت آور

دیدگاه

بخت اور!!!!!!!!!من کتاب مجموعه مدار برای جوانان جلد 5 را گرفتم:خیلی مدار هاش دقیانوسی هست !!!! برای سال 80 و...

دیدگاه

فرقی هم مگه داره؟ :icon_razz: کتاب های سری 300 مدار چی هستند مگه؟ الکترونیکی هستند گمان کنم!!
                            سلام

الکترونیک مربوط به انتقال اطلاعات و تقویت کننده و غیره می باشد با فرکانس درگیر هست

الکتریک با توان و ولتاژ و جریان درگیر هست و با ولتاژ سر و کله می زنه

دیدگاه

<<<<<<<<<<<بهترین کار برای یادگیری مبتدیها >>>>>>>>>>

دوست عزیز نظر بقیه کاربران برام محترمه اما این دوره هایی که گفتند برای یک مبتدی مخصوصا رشته کامپیوتر خیلی مشکل هستش .

شما در ابتدا باید کتاب قطعه شناسی رو تهیه کنید در این کتاب کلیه عناصر مانند خازن/ آیسی و... رو هم توضیح میده

حالا نوبت به کتاب مبانی الکترونیک میرسه که من کتابهای دانشگاهی رو توصیه نمیکنم کتاب مبانی الکترونیک به زبان ساده که برای کلیه رشته هاست و در مورد مدار توضیح میده

در گام بعد شما نیاز به کتابی دارید که در آن نقشه های مدار برای مبتدی ها مثل چشمک زن - تایمر و غیره وجود داره شما این نقشه رو اول باید بر روی برد برد که نوعی برد سوراخدار سفید رنگ

هست و به برد آزمایشی معروفه ببندی بعد مدتی که تونستی مدارای مختلف رو روی برد برد ببندی میتونی از فیبر استفاده کنی بعد از اینکه در مدارات ساده و آنالوگی به حد خوبی رسیدین میتوانید

سراغ یاد گیری مدارات دیجیتال درواقع میکروکنترلرهای قابل برنامه ریزی ای وی آر همچنین برنامه نویسی سی و.. بروید

همچنین : شما میتوانید از مجموع کتابهای اقای محمود بخت آور استفاده کنید که هم آموزشی داره و هم نقشه های مدار که به شما مجموعه مدارات برای جوانان جلد 2 از بخت آور رو پیشنهاد میکنم

اگر تصمیم دارید دوره ببینید بهترین دوره رباتیک هستش چون مفاهیم اولیه الکترونیک و همچنین طراحی مدار رو به شما آموزش میدهد

چرا که نه !!!! :eek: برای خرید کتاب www.behnamkit.com

دیدگاه

دوره های رباتیک و طراحی مدار؟؟؟؟؟ :surprised: oo: oo: :eek: :eek:
                                یعنی هر مداری که دلمون خوست مثل انواع چشمک زن آنالوگ مدارت فرستنده و گیرنده و... خودمون از اول طراحی تاکید می کنم طراحی کنیم؟؟؟ oo:
                                یا منظورتون چیز دیگه ای هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X