باسلام
بنده دوعدد ترانزیستور که تو مدار های ولتاژ هست به مدل 5609 pnpهستش bjt
وقتی ولتاژ میبرم بالا برای افزایش توان خروجی داغ میشن میخوام بجاش ماسفت یا ترانزیستور قوی تر بزارم که با حداقل ولتاژ بتونم حداکثر قدرت بگیرم
مشابه میشه بجاش بزارم؟؟؟
باسلام
بنده دوعدد ترانزیستور که تو مدار های ولتاژ هست به مدل 5609 pnpهستش bjt
وقتی ولتاژ میبرم بالا برای افزایش توان خروجی داغ میشن میخوام بجاش ماسفت یا ترانزیستور قوی تر بزارم که با حداقل ولتاژ بتونم حداکثر قدرت بگیرم
مشابه میشه بجاش بزارم؟؟؟
نوع ترانزیستور را در سایت زیر سرچ کنید و بر اساس المان های قابل تغییر نوع مناسب کارتون رو پیدا کنید
Type Designator: 5609 Material of Transistor: Si Polarity: NPN Maximum Collector Power Dissipation (Pc): 0.36 W Maximum Collector-Base Voltage |Vcb|: 50 V Maximum Collector-Emitter Voltage |Vce|: 45 V Maximum Emitter-Base Voltage |Veb|: 5 V Maximum Collector Current |Ic max|: 0.8 A Max. Operating Junction Temperature (Tj): 150 °C Transition Frequency (ft): 60 MHz Collector Capacitance (Cc): 20 pF Forward Current Transfer Ratio (hFE), MIN: 180 Noise Figure, dB: -
نمیدونم بجاش چی بزارم که توان مدار با حداقل ولتاژ بالا بره؟
چون برا نوسان سازی هست دوتا فک کنم باید فرکانس و ظرفیت کلکتور برابر باشن
تغذیه6ولته تا 15ولت میبرم خروجی مدار زیاد میشه اما ترانزیستور ها بشدت داغ میکنن
جدیدترین ویرایش توسط Ghaderi007; ۱۹:۲۵ ۱۳۹۷/۰۶/۰۹.
سلام لطفا مشابه قطعات b817e و d1047e بهم بگید..ممنون
با سلام:
این ترانزیستور ها ژاپنی هستند و پیشوند آن ها را بصورت کامل نمی نویسند. پیشوند و پسوند کامل این ترانزیستور ها عبارتند از 2SD1047E و 2SB817E حالا با این شماره ها در اینترنت سرج کنید براحتی پیدا می کنید.
با سلام:
در اینترنت با پیشوند و پسوند کامل این ترانزیستور ژاپنی را سرچ کنید. 2SC5075 . در ترانزیستور های ژاپنی معمولا پشوند ها را نمی نویسند.
https://www.google.com/search?q=2SC5075&rlz=1C1GGRV_enIR751IR751&oq=2SC50 75&aqs=chrome..69i57.10445j0j7&sourceid=chrome&ie= UTF-8
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
سلام و خسته نباشید
من احتیاج به ترانزیستور 2n6725 دارم که توی ایران موجود نیست
ترانزیستور مشابهش چیه که موجود هم باشه؟
این یه ترانزیستور دارلینگتون هستش،اگه مشابه هم نداره لطفا بگید با چه ترانزیستورهایی خودم زوج دارلینگتون مشابهشو بسازم؟
سلام و خسته نباشید
من احتیاج به ترانزیستور 2n6725 دارم که توی ایران موجود نیست
ترانزیستور مشابهش چیه که موجود هم باشه؟
این یه ترانزیستور دارلینگتون هستش،اگه مشابه هم نداره لطفا بگید با چه ترانزیستورهایی خودم زوج دارلینگتون مشابهشو بسازم؟
با سلام:
فقط یک شماره معادل دارد با نام NTE48 که یک ترانزیستور منفییا NPN دارلینگتون میباشدبا ظریب تقویت حداقل 25000 و حد اکثر 40000.آدرس اطلاعات زیر بصورت فایل PDF است که پس از دانلود مطالعه فرمائید.
دیدگاه