اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار با ولتاژ AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار با ولتاژ AC

یدونه پل دیود (کمترین جریان از این دایره ای ها بگیر)
    پل دیود:همان 4 تا دیود1n4007 را موازی بستن هست؟؟؟
    پروتئوس
    چطوری چنین خروجی ای گرفتید؟؟؟

دیدگاه

پل دیود رو هم خودتون میتونید بسازید (موازی نباید بست شکل رو نگاه کنید جهت خاص دارن دیود ها)
      هم میتونید به صورت یک پکیج بخرید

تو این عکس انواعش هست منظور من اونیه که پایین سمت چپه
      منوی فایل Export graphic ،، Export bitmap
      که فایل رو بصورته بیت مپ خروجی میده این فایل حجمش زیاده بهتره به jpg تبدیل بشه میتونید با paint باز کنید و سایزش رو مشخص کنید و به صورت jpg سیو کنید

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:این مدل پل دیودی که توی مدار شما کاربرد داره اسم اش چی هست؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r

اول : R1 47 کیلو هست اشتباها 10 کیلو زدم
          مقاومتتون هم 1 وات باشه RV1 هم ولومه
          باسلام وتشکرازاظهارنظردوستان عزیز،،
          1-این مداربدون نیازبه پل دیودی وخازن هم کارمیکندومهم نیست که ولتاژآن متناوب باشد یا مستقیم اگرازولتاژ DC(مستقیم)استفاده کنیم بایدمثبت ومنفی را رعایت کنیم
          2-باهمین مدارپل هم مهم نیست که ولتاژورودی متناوب باشد یا مستقیم وبازهم نیازی به خازن ندارداگرازولتاژDC هم استفاده بشودنیازی به رعایت مثبت ومنفی نیست
          3-مقدارمقاومت بستگی به مقدارولتاژورودی داردجریان هرLED حدود 2mA وبیشترین ولتاژمجاز دوسرLED مقدار3V است وتوان هرLED حدود 6mW است

موفق باشید- مکوندی
          محمدرضامکوندی
          WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
          MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

ممنون استاد افتخار دادید که پست من رو نقد کردید
            فرمایش شما کاملا متین هست در اولین پستم هم همین موضوع مستقیم وصل کردن را بیان کردم ولی من ازین موضوع میترسیدم که چون ال ای دی خیلی سریع میتونه خاموش بشه ممکنه ما 50 بار نوسان در ثانیه را داشته باشیم و احساس کردم که ممکنه این نوسان برای مطالعه باعث سردرد بشن بخاطر همین برق رو یکسو کردم چونکه شنیده بودم که در اصطلاح flicker لامپ های فلوروسنت سردرد میارن

head<=
            ...تشکر خدا...
            [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

ممنون:1.ولی اگه من بخوام پل دیود بگیرم چه معیار هایی را باید مد نظر بگیرم!!! مثلا امپر و ولتش بستگی به چی داره؟؟
              2.امپر را چطوری حساب می کنند!؟؟ مثلا 220 ولت متناوب امپرش چند هست(برق شهری)!!؟؟؟و امپر چه تاثیری بر مدارداره !!! مثلا اداپتور 1 امپر داریم!!! اداپتور 3 امپر هم داریم!!! این امپر که بالا میره چه تاثیری بر روی مدار می گذارد!؟؟
              سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                ممنون:1.ولی اگه من بخوام پل دیود بگیرم چه معیار هایی را باید مد نظر بگیرم!!! مثلا امپر و ولتش بستگی به چی داره؟؟
                2.امپر را چطوری حساب می کنند!؟؟ مثلا 220 ولت متناوب امپرش چند هست(برق شهری)!!؟؟؟و امپر چه تاثیری بر مدارداره !!! مثلا اداپتور 1 امپر داریم!!! اداپتور 3 امپر هم داریم!!! این امپر که بالا میره چه تاثیری بر روی مدار می گذارد!؟؟
                سپاس
                اصولا برای پل دیود ولتاژ هم لازمه ولی برای پل دیود ها ولتاژ به اندازه کافی زیاد هست که شکست توشون رخ نده
                ولی جریان،
                شما بر اساس باری که میزارید تو مدار باید پلتون رو انتخاب کنبد ماکزیمم جریانی که لازم دارید ،،
                مثلا برای 220 ولت ،، اگر یکسو بشه بین 0 تا 310 ولت تغییر ولتاژ داریم حالا مثلا اگر مقاومت 31 اهمی گزاشته باشید سر مدار باید پل 10 آمپری بخرید وگرنه داغ میکنه ،،
                شما از 220 ولت خونتون میتونید تا 15 آمپر فکر میکنم بکشید ولی 15 آمپر انصافا زیاده
                خیلی سوال جالبیه خودم خیلی روش گیر بودم که آمپر یعنی چی !؟
                آداپتور 1 آمپری میتونه حداکثر 1 آمپر بده و 3 آمپری 3 آمپر یعنی این که برای یک مقاومت 100 اهم فرقی نمیکنه سره یک آداپتوره 1 آمپری 12 ولت قرار بگیره یا 3 آمپری ! یا 100 آمپری !! در هر حال 120 میلی آمپر جریان میکشه
                پس چه فرقی میکنن!؟
                فرقشون اینجا هست که 12 ولتی 1 آمپری رو اگه به 6 اهم وصل کنیم یا قطع میکنه یا ولتاژش افت میکنه ولی 2 آمپری همون 12 ولت باقی میمونه و 2 آمپر میده...

head<=
                ...تشکر خدا...

دیدگاه

فرقشون اینجا هست که 12 ولتی 1 آمپری رو اگه به 6 اهم وصل کنیم یا قطع میکنه یا ولتاژش افت میکنه ولی 2 آمپری همون 12 ولت باقی میمونه و 2 آمپر میده...
                  ممنون دوست عزیز از پاسخگویی تان:زیاد محسوس نیست!! توی ریزه کاری ها خودش را نشان میده!! راستی من یک ازمایش سر همین امپر کردم!! میخواستم بدونم نظر تون چیست!! تست من بر اساس تست پایه های رله بود!! من یک اداپتور موبایل سونی اریکسون 5 ولتی 350mA را به دو سر ورودی رله 6 ولتی زدم ولی رله پایه اش حرکت نکرد!!! ولی یک صدای خیلی خفیف از داخل رله می ماند انگار داشت به خودش خیلی فشار میاورد!! :surprised: تا حرکت کنه!!! حالا میخواستم بدونم این اتفاق به همین موضوع ایا ربط داره؟؟؟
                  سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                    ممنون دوست عزیز از پاسخگویی تان:زیاد محسوس نیست!! توی ریزه کاری ها خودش را نشان میده!! راستی من یک ازمایش سر همین امپر کردم!! میخواستم بدونم نظر تون چیست!! تست من بر اساس تست پایه های رله بود!! من یک اداپتور موبایل سونی اریکسون 5 ولتی 350mA را به دو سر ورودی رله 6 ولتی زدم ولی رله پایه اش حرکت نکرد!!! ولی یک صدای خیلی خفیف از داخل رله می ماند انگار داشت به خودش خیلی فشار میاورد!! :surprised: تا حرکت کنه!!! حالا میخواستم بدونم این اتفاق به همین موضوع ایا ربط داره؟؟؟
                    سپاس
                    باسلام
                    1-ولتاژی که برای هرریله تعریف شده میتواندریله را روشن کندبادرصدجزئی کمتر،،اگرولتاژبیشترباشدبادرصدکمی اشکال ایجادنمیکندولی اگر خیلی زیادباشدباعث سوختن ریله میشود
                    2-برای مثال یک ریله 220 ولتی تا حدود 200 ولت راممکن است بدون صدادربوبین درمدارقرارگیرولی کمترازآن فقط صدای بوبین شنیده میشه
                    3-همان ریله 220 ولتی وقتی درمدارقرارگرفت اگر ولتاژآن کاهش یابدبستگی به توان ریله ممکن است تا 20 ولت هم ازمدارخارج نشودیغنی پسماند مغناطیسی باعث روشن ماند ریله میشود
                    4-ولتاژدرسئوال شما چون خیلی کمترازولتاژمجازروشن شدن ریله بودنمیتواندآنراروشن کند
                    موفق باشید
                    محمدرضامکوندی
                    WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                    MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

ممنون استاد از راهنمایی تان
                      مدار یک مدار پیدا کردم از از یک منبع خارجی! میخواستم بدونم ایا این مدار عملی هست!!! یکی ویژه گی های این مدار این هست که خیلی کوچک هست و تقریبا مدارش شبیه به مدار چراغ شب خواب برادران چینی هست :biggrin:
                      لطفا این مدار را تحلیل کنید؟
                      قطعات مورد نیاز هم مشخص هست دیگه:
                      R1=1k
                      R2=1m
                      cap=220 nf 600v
                      D1=1n4148
                      در مورد خازن اینجا یک نکته و یک سئوال هست!! با توجه به اینکه خازن 22 صدم میکرو فاراد خواسته و احتمالا گیر نمیاد در شهرستان!! گمان کنم خازن پلی استر جواب بده!!! سئوال: ایا می تونیم به جای خازن 600 ولتی از 400 ولتی استفاده کنیم؟؟؟
                      سپاس

دیدگاه

اساتید:من منتظر راهنمایی شما هستم ها!!

دیدگاه

من که اساتید نیستم ولی کار شما رو زمین نمونه ،،
                          شما که مدار جمع و جور میخواید خب همون مداره 220 کیلو با ال ای دی رو ببندید ،،
                          اون دیود که برای ال ای دی گزاشته بخاطر این هست که ال ای دی در ولتاژ مخالف حساسه و ممکنه آسیب ببینه بخاطر همین رو نیم سیکل منفی جریان به جای ال ای دی از دیود معمولیتون میگذره اما در باره اون مقاومت و خازن که موازی شدن ایده ای ندارم تحلیلش میشه کرد با مقاومت موهومی خاززن ولی این که چرا این کار رو کردن رو بقیه دوستان بگن

head<=
                          ...تشکر خدا...

دیدگاه

عرض کنم خدمتتون مقاومت جریان اولیه رو کم میکنه تا خازن اروم شارژ بشه و بعدش جریان از خازن برقرار میشه.
                            توجه:
                            ایمنی و دقت در مدارات ولتاژ بالا لازم است.
                            به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست
                            عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

دیدگاه

شما که مدار جمع و جور میخواید خب همون مداره 220 کیلو با ال ای دی رو ببندید ،،
                              اون دیود که برای ال ای دی گزاشته بخاطر این هست که ال ای دی در ولتاژ مخالف حساسه و ممکنه آسیب ببینه بخاطر همین رو نیم سیکل منفی جریان به جای ال ای دی از دیود معمولیتون میگذره اما در باره اون مقاومت و خازن که موازی شدن ایده ای ندارم تحلیلش میشه کرد با مقاومت موهومی خاززن ولی این که چرا این کار رو کردن رو بقیه دوستان بگن
                              ممنون دوستان
                              ان مدار را خودتان ایا بستید؟؟ نگفتید پل دیود مخصوص این مدار چی هست؟؟؟
                              عرض کنم خدمتتون مقاومت جریان اولیه رو کم میکنه تا خازن اروم شارژ بشه و بعدش جریان از خازن برقرار میشه.
                              توجه:
                              ایمنی و دقت در مدارات ولتاژ بالا لازم است.
                              یک سئوال :چرا از خازن مثلا پلی استر 600 ولت استفاده کرده!! مگه ولتاژ برق شهری تا 220 ولت نیست؟؟؟
                              راستی ایا میشه روی این مدار فیوز شیشه ای بست؟؟؟ در این صورت دقیقا کجای مدار می بندند؟؟
                              سپاس

دیدگاه

اره میشه فیوز بست. فیوز در ورودی مدار و روی سیم فاز به صورت سری قرار میگیره تا اگه جریان مدار مثلا در اثر جریان کوتاه زیاد شد جونشو فدا کنه تا مدار
                                اسیبی نبینه
                                فک کنم مقدار خازن از دو برابر منبع باید بیشتر باشه برا همین 600 ولت گذاشته
                                به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست
                                عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X