اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار با ولتاژ AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار با ولتاژ AC

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    ممنون استاد از راهنمایی تان
    مدار یک مدار پیدا کردم از از یک منبع خارجی! میخواستم بدونم ایا این مدار عملی هست!!! یکی ویژه گی های این مدار این هست که خیلی کوچک هست و تقریبا مدارش شبیه به مدار چراغ شب خواب برادران چینی هست :biggrin:
    لطفا این مدار را تحلیل کنید؟
    قطعات مورد نیاز هم مشخص هست دیگه:
    R1=1k
    R2=1m
    cap=220 nf 600v
    D1=1n4148
    در مورد خازن اینجا یک نکته و یک سئوال هست!! با توجه به اینکه خازن 22 صدم میکرو فاراد خواسته و احتمالا گیر نمیاد در شهرستان!! گمان کنم خازن پلی استر جواب بده!!! سئوال: ایا می تونیم به جای خازن 600 ولتی از 400 ولتی استفاده کنیم؟؟؟
    سپاس

باسلام
    1-اگردرهمین مدارخازن رانگذاریدچه میشود؟
    -دراین حالت دومقاومت 1Mو 1Kودوتادیودکه معکوس وموازی بسته شده انددرمداربصورسری هستندودرنهایت مقاومت کل حدود همان 1Mاست وجریان مدار220µAاست قادربه روشن کردن LED نیست
    Rt=R1+R2=1K+1000K=1001K=1M
    (دراین حالت Vc=220VوVR1=0.22V=0Vوولتاژورودی Vin=220است)
    2-وقتی خازن درمدارقرارگیردمقاومت کل مدارکاهش خواهدیافت چرا؟
    -دراین حالت مقاومت کل مدار(امپدانس یاهمان مقاومت ظاهری مدار)بشدت کاهش خواهدیافت
    (Zt =R1+(R2.Xc)/√(〖R1〗^2+〖Xc〗^2 )
    دراین حالت مقاومت کل مداربشدت کاهش خواهدیافت لذاجریان لازم برای LED تامین خواهدشد(دراین حالت Vc=210VوVR1=66Vوولتاژورودی Vin=220است)
    توجه:بدلیل افزایش جریان R1 دراین حالت اگرتوان مقاومت R1 رامناسب انتخاب نکنیدخواهدسوخت(P R1=〖I R1〗^2*R1
    (Vin)=√(〖V_R1〗^2+〖V_C〗^2 )=√(〖66〗^2+〖210〗^2 )=220V
    محمدرضامکوندی
    WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
    MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

ممنون:چند سئوال:
      توجه:بدلیل افزایش جریان R1 دراین حالت اگرتوان مقاومت R1 رامناسب انتخاب نکنیدخواهدسوخت(P R1=〖I R1〗^2*R1
      (Vin)=√(〖V_R1〗^2+〖V_C〗^2 )=√(〖66〗^2+〖210〗^2 )=220V
      1.مقاومت ها در این مدار باید چند وات باشند؟
      2.فرمول هاتون را متوجه نشدم!! مربوط به چی هستند؟

سئوال: ایا می تونیم به جای خازن 600 ولتی از 400 ولتی استفاده کنیم؟؟؟
      جواب سئوال ام را نگرفتم!!! اینجا ولت چه معنایی داره!!! توی ولتاژ 220 ولت ایا خازن پلی استر 600 ولت جواب میده؟؟؟ چرا باید ولتاژ خازن 2 برابر یا بیشتر انتخاب بشه؟
      :لطفا زودتر پاسخ بدهید!من خیلی مشتاق هستم!
      سپاس

دیدگاه

ممنون:چند سئوال:1.مقاومت ها در این مدار باید چند وات باشند؟
        جواب=ولتاژمقاومت VR=66V درجالتی که خازن با مقاوت 1M موازی است میباشداگر66رابر1K تقسیم کنیم جریان R1 مقدار66 میلی آمپرمیشود،،مجذورجریان درولتاژضرب شو توان مقاومت R1 مقدار4.5 وات میشودکه شماباید5 وات بگذاری
        2.فرمول هاتون را متوجه نشدم!! مربوط به چی هستند؟
        جواب=متاسفانه فرمولهادراین محل وبااین نرم افزارتغییرشکل میدهندمنظوراین است که درمداربدون خازن همه ولتاژ روی مقاو 1M افت میکند وجریانش 220 میکروآمپراست وقادربه روشن کردن LED نیست
        جواب سئوال ام را نگرفتم!!! اینجا ولت چه معنایی داره!!! توی ولتاژ 220 ولت ایا خازن پلی استر 600 ولت جواب میده؟؟؟ چرا باید ولتاژ خازن 2 برابر یا بیشتر انتخاب بشه؟
        جواب=ولتاژحازن درمدارات متناوب برابربا Vm است Vm=√2*Ve=√2*220=312V پس ولتاژزخازن حداقل باید350V باشدامابدلیل افزایش ولتاژاز 220 تا 240 ولت،ولتاژ خازن را 400 میتوانی استفاده کنیدهیچ اشکالی ندارد
        :لطفا زودتر پاسخ بدهید!من خیلی مشتاق هستم!
        سپاس
        باسلام پاسخ درزیرهرسئوال ارائه شده من درشبکه هستم اگرفرمایشی داری
        محمدرضامکوندی
        WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
        MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

جواب=ولتاژمقاومت VR=66V درجالتی که خازن با مقاوت 1M موازی است میباشداگر66رابر1K تقسیم کنیم جریان R1 مقدار66 میلی آمپرمیشود،،مجذورجریان درولتاژضرب شو توان مقاومت R1 مقدار4.5 وات میشودکه شماباید5 وات بگذاری
          ممنون: ولی من توی فیلم اش دیده بودم از مقاومت های کمتر از 5 وات استفاده کرده بود!!!0.5 بود گمان کنم!! ان شخص چطوری حساب کرده بود!! فیلمش را برای دانلود میزارم! 7 مگ بیشتر نیست!! لطفا راهنمایی بفرمایید!
          http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=e8c9ea0624b9ef3317557668f3601f10

دیدگاه

ممنون: ولی من توی فیلم اش دیده بودم از مقاومت های کمتر از 5 وات استفاده کرده بود!!!0.5 بود گمان کنم!! ان شخص چطوری حساب کرده بود!! فیلمش را برای دانلود میزارم! 7 مگ بیشتر نیست!! لطفا راهنمایی بفرمایید!
            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=e8c9ea0624b9ef3317557668f3601f10
            بازهم سلام
            1-من خودم هم ازمقاومت 0.5W استفاده کردم ولی کمترازدودقیقه شروع به سوختن میکنم
            2-اگربا نرم افزار اجراکنیدمقاومت نخواهدسوخت ودرصورت واقعی ئراجراخواهدسوختت
            محمدرضامکوندی
            WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
            MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

1-من خودم هم ازمقاومت 0.5W استفاده کردم ولی کمترازدودقیقه شروع به سوختن میکنم
              ممنون: ولی این مداری که گذاشتم تقریبا شبیه مدار چراغ خواب هست(70%)!!! چطور مدار چراغ خواب این همه استفاده می کنیم نمی سوزد؟؟یعنی ما را گیر اوردند!!

دیدگاه

ممنون: ولی این مداری که گذاشتم تقریبا شبیه مدار چراغ خواب هست(70%)!!! چطور مدار چراغ خواب این همه استفاده می کنیم نمی سوزد؟؟یعنی ما را گیر اوردند!!
                سلام
                1-این توضیحات برای مداریست که شمادرهمین صفحه ارائه نمودی
                2-برای روشن کردن lLED یک مقاومت 0.5W که فق 2mA جریان رابرای LED تامین کندکافیست ونیازی به این همه قطعات نداردبرای مثال همان چراغ خواب میتواند فقط یک LED ویک مقاومت باشد اگرتعدادLED ها افزایش داده شودچون جریان مقاومت افزایش خواهدیافت لذا بایدتوان آنهم افزایش یابد
                موفق باشید-مکوندی
                محمدرضامکوندی
                WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X