اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نقش زمین در هدایت جریان الکتریکی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نقش زمین در هدایت جریان الکتریکی؟

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    اره
    تو پست که یکی از رفیقام کار میکرد میگف این نقطه ی نول خیلی مهمه ،هر چی دقیق تر برق گرفتگی کمتر(در صورتی که فقط با فاز در ارتباط باشین)
    من هم اینو قبول دارم که جریان از زمین میره به نقطه صفر ترانس ولی همون طور که گفتم سر این موضو اختلافاتی پیش اومد و خاستم اینجا مطرح کنم و نظرات مختلفی رو بشنوم . گفتم شاید من اشتبا فک می کردم
    خیلیی ممنون از همه دوستان عزیزم :bye :bye :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحبیب زاده
      من هم اینو قبول دارم که جریان از زمین میره به نقطه صفر ترانس ولی همون طور که گفتم سر این موضو اختلافاتی پیش اومد و خاستم اینجا مطرح کنم و نظرات مختلفی رو بشنوم . گفتم شاید من اشتبا فک می کردم
      خیلیی ممنون از همه دوستان عزیزم :bye :bye :bye
      منم واسه اون پست زیباتون که درباره پی سی بی بود ممنونم و همیشه و هروقت که یه مداری میزنم دعات میکنم
      راستی با اب اکسیزنه و جوهرنمک اسید ساختی؟؟؟؟؟؟
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

در واقع خلاء الکترونی یا ایجاد حرکت در الکترونهای مدار که در نیروگاه ایجاد میشه باعث حرکت الکترونها از زمین به سمت نیروگاه و ایجاد جهت جریانی عکس میشه توجه کنین اینجا زمین نقش یه قطب از یه باتری رو بازی میکنه نه سیمی که می تونه حامل جریان باشه

خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
          منم واسه اون پست زیباتون که درباره پی سی بی بود ممنونم و همیشه و هروقت که یه مداری میزنم دعات میکنم
          راستی با اب اکسیزنه و جوهرنمک اسید ساختی؟؟؟؟؟؟
          کار خاصی نبود.وظیفه اس راستش خودم تو ساخت پ س بی خیلی به زحمت می افتادم و ...تااینکه ب کمک دوستم به این روش رسیدیم و خاستم دوستانی مثل شما هم ازش استفاده کنن .
          درمورد اسید خوشحال میشم توضیحاتی بدین تا حالا نساختم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
            در واقع خلاء الکترونی یا ایجاد حرکت در الکترونهای مدار که در نیروگاه ایجاد میشه باعث حرکت الکترونها از زمین به سمت نیروگاه و ایجاد جهت جریانی عکس میشه توجه کنین اینجا زمین نقش یه قطب از یه باتری رو بازی میکنه نه سیمی که می تونه حامل جریان باشه
            نــــــــــه نـــــه نـــــــــــــــــــــه!
            کار ترانس 1 به 1 چیه؟؟؟؟ و چرا ازش استفاده می کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

کار خاصی نبود.وظیفه اس راستش خودم تو ساخت پ س بی خیلی به زحمت می افتادم و ...تااینکه ب کمک دوستم به این روش رسیدیم و خاستم دوستانی مثل شما هم ازش استفاده کنن .
              درمورد اسید خوشحال میشم توضیحاتی بدین تا حالا نساختم.
              نه متاسفانه اطلاعات کامل ندارم
              فقط میدونم موادش اب اکسیزنه و جوهرنمک واب هس
              باید بدی داروخونه برات ترکیب کنه oo:
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نــــــــــه نـــــه نـــــــــــــــــــــه!
                کار ترانس 1 به 1 چیه؟؟؟؟ و چرا ازش استفاده می کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                همین ترانس یک به یک حرف منو تایید می کنه شما با گذاشتن ترانس یک به یک در واقع یه منبع انرژی ایزوله شده دارین که از شبکمون جدا هستش و توسط کوپلینگ مغناطیس با شبکه در ارتباطه و به هیچ عنوان ترانس یک به یک حرف منو رد نمی کنه چرا عصبانی میشی oo:
                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                  همین ترانس یک به یک حرف منو تایید می کنه شما با گذاشتن ترانس یک به یک در واقع یه منبع انرژی ایزوله شده دارین که از شبکمون جدا هستش و توسط کوپلینگ مغناطیس با شبکه در ارتباطه و به هیچ عنوان ترانس یک به یک حرف منو رد نمی کنه چرا عصبانی میشی oo:
                  منبع اصلی تو شبکه چی هست؟؟؟؟مگه ژنراتور نیست؟؟؟؟مگه بین ژنراتور و مصرف کننده چندین مرحله ترانس وصل نشده؟؟؟
                  مگه جز اتو ترانس همه ترانسها اولیه و ثانویشون ایزوله نیستند؟؟؟؟ ترانس 1 به 1 هم یکی از اونا فرض کن 1 به 1 نبود و1به 20 بود!!!!!!!!!

دیدگاه

آ
                    منبع اصلی تو شبکه چی هست؟؟؟؟مگه ژنراتور نیست؟؟؟؟مگه بین ژنراتور و مصرف کننده چندین مرحله ترانس وصل نشده؟؟؟
                    مگه جز اتو ترانس همه ترانسها اولیه و ثانویشون ایزوله نیستند؟؟؟؟ ترانس 1 به 1 هم یکی از اونا فرض کن 1 به 1 نبود و1به 20 بود!!!!!!!!!
                    آره کاملا درسته ولی اون ترانسهایی که توشبکه داریم دارای اتصال ستاره هستن که برای حفظ نقطه صفرشون ، همیشه اتصال زمین رو دارن ، وقتی رفتی بیرون رسیدی پای یکی از ترانسهای شبکه فشار ضعیف نگاه کن یه سیم با پوشش لوله پلاستیکی قرمز رفته به زمین که همون اتصال زمین نقطه صفر ترانس هستش .
                    ولی من متوجه نشدم شما دقیقا با کجای حرفم مخالفین oo:
                    حرفمون که یکیه :question:
                    [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                      آآره کاملا درسته ولی اون ترانسهایی که توشبکه داریم دارای اتصال ستاره هستن که برای حفظ نقطه صفرشون ، همیشه اتصال زمین رو دارن ، وقتی رفتی بیرون رسیدی پای یکی از ترانسهای شبکه فشار ضعیف نگاه کن یه سیم با پوشش لوله پلاستیکی قرمز رفته به زمین که همون اتصال زمین نقطه صفر ترانس هستش .
                      ولی من متوجه نشدم شما دقیقا با کجای حرفم مخالفین oo:
                      حرفمون که یکیه :question:
                      اینکه شما گفتین زمین به عنوان یک قطب از باطری عمل میکنه نه به عنوان سیم.
                      یه سوال؟؟؟
                      چرا مرگز ستاره رو به زمین وصل می کنن؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                        اینجا زمین نقش یه قطب از یه باتری رو بازی میکنه نه سیمی که می تونه حامل جریان باشه
                        منم خیلی با این حرف موافق نیستم. نمیدونم منظور شما از قطب چیه. اتفاقا زمین دقیقا مثل یه سیم عمل میکنه. حتی اگه اطلاع داشته باشید ما نوعی از سیستم های HVDC داریم که کلا سیم مسیر برگشت رو حذف کردند و فقط با یک سیم جریان رو انتقال میدند و دقیقا مسیر برگشت جریان به وسیله زمین انجام میشه.
                        HELLO WORLD

دیدگاه

اینکه شما گفتین زمین به عنوان یک قطب از باطری عمل میکنه نه به عنوان سیم.
                          یه سوال؟؟؟
                          چرا مرگز ستاره رو به زمین وصل می کنن؟؟؟؟
                          اینکه می یان مرکز ستاره رو به زمین وصل می کنن برای اینکه اگه به یکی از بازو ها بار زیادی وصل شده باشد نقطه صفر اتصال ستاره جابه جا میشه و برای حفظ نقطه صفر انجام می گیره دلایل دیگه ای هم هست که الان دقیقا یادم نمی یاد
                          نوشته اصلی توسط elec-boy
                          منم خیلی با این حرف موافق نیستم. نمیدونم منظور شما از قطب چیه. اتفاقا زمین دقیقا مثل یه سیم عمل میکنه. حتی اگه اطلاع داشته باشید ما نوعی از سیستم های HVDC داریم که کلا سیم مسیر برگشت رو حذف کردند و فقط با یک سیم جریان رو انتقال میدند و دقیقا مسیر برگشت جریان به وسیله زمین انجام میشه.
                          آره حرفتون کاملا درسته اما من اصل حرفم این هست که هم پتانسیل بودن زمین یا هم پتانسیل کردن عمدی در نیروگاه یا ترانسها علت به وجود آمدن جریان هستش ( البته این نظر منه ) این نیست که همون جریان بیاد برگرد به ترانس یا نیروگاه
                          نمی دونم چرا نمی تونم نظرم رو خوب بیان کنم :angry:
                          [hr]

دیدگاه

مقاومت بین هر دو نقطه در کره زمین صفر هست بنا براین زمین مثل یک هادی عمل میکنه .علت صفر بودن بزرگ بودن ابعاد کره زمینه یعنی با اینکه مقاومت مخصوص زمین نسبتا بالاست ولی اگر مقاومت یک کره خیلی بزرگ محاسبه بشه تقریبا صفر در میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                              این برق گرفتگی با فاز فقط در موردی امکان پذیره که طرف جای از بدنش مثلا پاش به زمین وصله یا اتصال داره یا دستش به آهنی اتصال داره که آهن به زمین وصله ،این موقع جریان مثلا از دست طرف به طرف زمین بسته میشه (از آنجایی که زمین منبع خنثی هست )و مثلا شما ولت متر رو یه سرشو بزن به فاز یه سرشو به زن به راه پله حیاط یا یه جایی که به زمین وصل باشه ببین چقدر نشون میده؟
                              اگر هم شما پا هاتون عایق باشه مثلا زیر پاتون کارتن هست یا مثلا دستتون به هیج جا وصل نیست برق نمیگیره من ضمانت میکنم
                              امتحان کنید اگه لرزیدید بدونید که بدنتون به زمین اتصال داشته
                              برای همین هست که سیم برق گرفتگی یا همان ارت رو به زمین میزنن چون خنثی هست
                              امید وارم متوجه شده باشید

باسلام
                              هرگزچنین پیشنهادی راامتحان نکنید،،چرا؟
                              1- مقاومت بدن انسان 600-10 کیلواهم است واین مقداربستگی بشرایط آن لحظه ای که با برق تماس گرفته میشوددارد،،رطوبت هوا،،رطوبت زمین،،حالت روحی وروانی فرددرهمان لحظه،،،و،،،،،باعث تغییرمقاومت بدن میشود.
                              2- ولتاژتماس تقریبا حدود 50 ولت است اماهمین عددبرای افرادمختلف میتواندکمترهم باشدوما بایدفکرکنیم مقدارش برای ما کمتراست
                              3- باعبورجریان یک میلی آمپری اربدن انسان احتمال بروز شوک الکتریکی وجوددارد
                              4- باعبور 10 میلی آمپراربدن انسان نه تنهااحتمال بروز شوک الکتریکی وجودداردبلکه احتمال بروز تشنج وبرق گرفتگی شدیدونسوج عضلات را درپی دارد
                              5- عبورحدود 20 میلی آمپراربدن انسان خداحافظ زندگی
                              6- ما حق نداریم با تماس با برق وجود یاعدم وجود آنرابررسی کنیم
                              7- توجه داشته باشیم اگردست کسی به فازبرق برخوردکرد وایجادبرق گرفتگی نکردنبایددوباره امتحان کندوشماهم نبایدتصورکنیدچون برای آنفرداتفاقی نیفتادبرای شماهم مشکلی پیش نمی آید«هرگز چنین مواردی را امتحان نکنید»

محمدرضامکوندی
                              WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                              MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

یک سوال بی جواب البته فعلا دارم
                                اینه که چرا آخه تو نیروگاه ژنراتور رو زمین میکنن تا این زمین کردن باعث برق گرفتگی بشه ؟ سالی چندنفر بخاطر همین زمین شدن ژنراتور میمیرن . خوب یک سیم اضافه تو شبکه برق استفاده میکردن ؟

اصلا آرایش ژنراتور های مولد برق شبکه سراسری ستاره است یا مثلث ؟ فکر کنم مثلث باید باشه . پس این زمین از کجا در میاد ؟
                                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X