اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

led فرکانسی یا led تحت جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

led فرکانسی یا led تحت جریان

از دوستان ایا کسی میدونه که ایا led تحت فرکانس یا led تحت جریان هست که با تغییر فرکانس یا جریان رنگش تغییر کنه اگه هست از کجا باید تهیه کرد با تشکر

پاسخ : led فرکانسی یا led تحت جریان

مجتبی جان سلام .
    یه چند وقتیه از این LED ها تو بازار زیاد شده کجاشو هم اگه بخوای می تونم طبقه ی پایین پاساژ امجد رو بهت آدرس بدم یه مغازه هست که هر نوع LED با هر اندازه و جریان مصرفی و ... رو که بخوای داره اما در مورد این چیزی که گفتی!!
    تا اونجا که من می دونم ساختار این LED ها به گونه ایه که با کم و زیاد کردن فرکانس می تونی طول موجای مختلفی رو ایجاد کنی که در نتیجه می تونی از LED رنگهای مختلفی رو استرداد کنی . جدیدا از این LED ها در یه سری از تابلوهای شبه روان استفاده می کنن . این تابلو ها مثل همون تابلو معمولیاست ( از نظر شکل ) با این تفاوت که این قابلیت رو داره که می تونه رنگهای مختلفی رو ( فکر کنم تا 8 رنگ ) نشون بده به همین دلیله که ازش به عنوان صفحات نمایش گرافیکی استفاده می کنن .
    این تابلوها یواش یواش دارن تو بازار الکترونیک جا باز می کنن و اگه می خوای بری دنبالش مطمئن باش پول خوبی توش هست :nerd:
    البته کار با این تابلوها یه کمی مشکله و تبحر در برنامه نویسی و البته یه کمم در موارد مخابراتی رو می طلبه . من خودم کار نکردم اما یه آشنا دارم که چند وقتیه واردش شده الان تقریبا به مرز جنون رسیده !!!! :cry2:
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام

فکر کنم این نوع led که شما میگید با pwm رنگش تغییر میکنه
      ِِDie for Life, Not Live to Die
      Freedom Fighter
      " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام chia
        با pwm هم شنیدم اما مال اینا نیست اونا کاربرداش خیلی محدود تر از این صفحاته
        این نمایشگرهای گرافیکی اساسشون کنترل بر مبنای فرکانسه واسه همینه که کار باهاش یه کم سخته
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

آقا این تالو رنگی هارو با led RGB میسازن یا یه نوع دیگه هستش؟

من یه بار با همین rgb ها کار کردم رنگش سبزش پر نور تره از رنگا هایه دیگه هستش.
          www.icesi.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X