از دوستان ایا کسی میدونه که ایا led تحت فرکانس یا led تحت جریان هست که با تغییر فرکانس یا جریان رنگش تغییر کنه اگه هست از کجا باید تهیه کرد با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
led فرکانسی یا led تحت جریان
Collapse
X
-
پاسخ : led فرکانسی یا led تحت جریان
مجتبی جان سلام .
یه چند وقتیه از این LED ها تو بازار زیاد شده کجاشو هم اگه بخوای می تونم طبقه ی پایین پاساژ امجد رو بهت آدرس بدم یه مغازه هست که هر نوع LED با هر اندازه و جریان مصرفی و ... رو که بخوای داره اما در مورد این چیزی که گفتی!!
تا اونجا که من می دونم ساختار این LED ها به گونه ایه که با کم و زیاد کردن فرکانس می تونی طول موجای مختلفی رو ایجاد کنی که در نتیجه می تونی از LED رنگهای مختلفی رو استرداد کنی . جدیدا از این LED ها در یه سری از تابلوهای شبه روان استفاده می کنن . این تابلو ها مثل همون تابلو معمولیاست ( از نظر شکل ) با این تفاوت که این قابلیت رو داره که می تونه رنگهای مختلفی رو ( فکر کنم تا 8 رنگ ) نشون بده به همین دلیله که ازش به عنوان صفحات نمایش گرافیکی استفاده می کنن .
این تابلوها یواش یواش دارن تو بازار الکترونیک جا باز می کنن و اگه می خوای بری دنبالش مطمئن باش پول خوبی توش هست :nerd:
البته کار با این تابلوها یه کمی مشکله و تبحر در برنامه نویسی و البته یه کمم در موارد مخابراتی رو می طلبه . من خودم کار نکردم اما یه آشنا دارم که چند وقتیه واردش شده الان تقریبا به مرز جنون رسیده !!!! :cry2:دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه