اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی کولر آبی با تریاک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی کولر آبی با تریاک

نوشته اصلی توسط arvinfx
    از روی جرقه ای که میزنه میشه فهمید. بار خازنی موقع وصل جرقه میزنه و بار سلفی موقع قطع. ولی چقدرشو نمیدونم مشکل هم همین جرقس وگر نه کنتور خونگی که ضریب توان براش مهم نیست و متعاقبا" برای من

میکرو -> اپتو کوپلر -> ترانزیستور -> رله
    خوب من یه مدار خیلی بهتر بهت پیشنهاد میدم
    و اون ای سی سوئیچ با ماسفت هست و از رله ، ترایاک ، کنتاکتور و ... خیلی بهتره
    اونم این مداره :

یعنی از ماسفت به عنوان کلید ای سی استفاده میشه
    و هر وقت پایه اینتراپت فعال بشه نقطه آ به ب وصل میشه و به راحتی میشه ازش استفاده کرد.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
      جسارتا میپرسم این سوالو چون برای خودمم پیش امده بود قبلا، این رله رو احیانا که تو امیتر نگزاشتید.
      بین +12 ولت و کلکتور هستش

دیدگاه

خب از کنتاکتور 9 آمپر و یک رله استفاده کن
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

شاید دیر شده باشه و شما مدارتون رو تکمیل کرده باشید ولی اگه قصد استفاده از تریاک دارید و نمیخواید دور موتور رو کنترل کنید از یه BTA26 که تا 25 آمپر جریان RMS رو تحمل میکنه یا اگه بیشتر از اون رو میخواید از یه BTA40 که تا 40آمپر RMS رو تحمل میکنه استفاده کنید...واسه تحریک گیت هم از یه اوپتو تریاک که خودش Zero Cross Detector داشته باشه مثل MOC3061 که کارش راه اندازی موتور AC و رله واینجور چیزا هست استفاده کنید...
          به نظر من همون BTA26 و MOC3061 کارتون رو راه میندازه....در ضمن اوپتوتریاک هایی که خودشون تشخیص گدر از صفر رو دارند واسه کاربردهای سوئیچ ساخته میشند و باهاش نمیشه دیمر ساخت...این نوع اوپتو تریاک تنها در لحظه گذر از صفر تریاک رو Fire میکنه اینجوری ، راه اندازی موتورها و رله ها با اطمینان بیشتری انجام میشه...
          موفق باشید
          تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X