اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در یک مدار ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در یک مدار ساده

[font=comic sans ms]دوستان این مدار رو روی بردبورد وصل کردم.
    ولتاژ ورودی رو 5 ولت
    و ولتاژ تقویتی رو یک باتری 9 ولت کتابی گذاشتم
    واسه موتور هم یه موتور 6 ولت ساده(toy)

اما موتور روشن نمیشه.
    ولتاژ خروجی نزدیک به 8 ولت هست.اما موتور روشن نمیشه.احتمالا جریان خیلی ضعیفه.
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    [/font]

دوست عزیز کافی بود با یک تکه سیم قسمت منفی باطری 9ولتی رو به قسمت منفی تغذیه 5 ولتی متصل کنید تا موتورتون راه بیفته

دیدگاه

ببخشید تو چه تایپکی میتونم سوالاتم رو بپرسم ؟ هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه
      یه سر بزن http://hamehchiz2.loxblog.com/

دیدگاه

یعنی کسی نمیتوانه کمکم کنه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
        یه سر بزن http://hamehchiz2.loxblog.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gorgiro

بهترین عملکرد رو TIP122 داشت که دقیقا کاری رو که باید انجام میده.بقیه ولتاژ ها رو هم که مشاهده میکنید.
          حالا اینکه دلیل این که این جواب میده و بقیه کار نمیکنن چیه دیگه نمیدونم...

بقیه دقیقا همون جور که دوستمون گفت مثل یک مقاومت عمل میکنند.بله اون دیود جاش اول اشتباه بود.
          من کامل نخوندم مطلب دوستانو احتمالا ذکر کردن
          ولی دلیل اینکه مثلا با اینکه تو کاتالوگ 2n2222 نوشته شده جریان کلکتور 800 میلی آمپر ولی ی موتور 800 میلی آمپری رو روشن نمیکنه ولی ی ترانزیستور دیگه راحت از پسش بر میاد علتش اینه

جریان راه اندازی موتور مقداری بیشتر از hfe اون ترانزیستور ضرب در جریان بیسش داره

حالا ممکنه همون ترانزیستور 800 میلی آمپری ک روشن نمیکرد موتور رو وقتی دارلینگتور میبندین روشن میکنه چ اتفاقی میوفته ؟ اتفاق اینه که hfe اون به توان 2 میرسه و گین جریان زیادی ایجاد میکنه که جریان راه اندازی اولیه موتور رو تامین میکنه و ترانزیستور رو میتونیم ببریم به اشباع

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X