گمون نمی کنم دستکاری این مدار از عهده ی شما بر بیاد. همه کار میشه کرد، ولی شما باید اول اطلاعاتت رو در زمینه ی الکترونیک بالا ببری..
احتمالاً رله رو نمیشه مستقیم به این IC متصل کرد. باید اول از عناصر دیگه مثل ترانزیستور و اپتو کوپلر و IC های بافر و IC های درایور مثل 2803 استفاده کرد و رله رو به کمک اونا درایو کنی. مثل همیشه هم بهترین روش استفاده از عناصر نیمه هادی به جای رله است.
*** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***
ممنون دوست عزیز:
والا این مدار را از توی همین سایت گرفتم ولی یکی از بچه های همین سایت گفت که میشه به راحتی با حذف led و مقاومت و با جایگزینی مدار دوم(رله): سیستم اش را تغییر داد!! البته من خودم شک داشتم!!
توی این کتابها ایا در مورد ترانزیستور و مباحث پایه: مثل بایاس کردن و فرمول های ترانزیستور ایا صحبت شده!!! کتاب میر عشقی سنگین هست برای مبتدی ها!!
ممنون دوست عزیز:
والا این مدار را از توی همین سایت گرفتم ولی یکی از بچه های همین سایت گفت که میشه به راحتی با حذف led و مقاومت و با جایگزینی مدار دوم(رله): سیستم اش را تغییر داد!! البته من خودم شک داشتم!!
توی این کتابها ایا در مورد ترانزیستور و مباحث پایه: مثل بایاس کردن و فرمول های ترانزیستور ایا صحبت شده!!! کتاب میر عشقی سنگین هست برای مبتدی ها!!
مبانی برق
الکترونیک عمومی 1
الکترونیک عمومی 2
سپاس
راه های تغییر این مدار رو عرض کردم دوست عزیز..
در مورد کتاب ها هم این کتاب هایی که اسم بردید رو نمیشناسم. ظاهراً نباید بد باشند!! ولی در مورد میر عشقی، من میر عشقی رو خوندم و نظرم اینه که بسیار ساده و کاربردیه. به هر حال انتخاب با شماست...
احسنت: ماشااله :توی طراحی قوی هستید!! نشان دهنده قوی بودن در درس بسیار سخت ریاضی و فیزیک هست!! :mrgreen: توی رشته ریاضی تحصیل کردن اینجا ها به درد می خورد!!! توی هنرستان ها ............
احسنت: ماشااله :توی طراحی قوی هستید!! نشان دهنده قوی بودن در درس بسیار سخت ریاضی و فیزیک هست!! :mrgreen: توی رشته ریاضی تحصیل کردن اینجا ها به درد می خورد!!! توی هنرستان ها ............
لطف دارید :smile:
من به طراحی خیلی علاقه دارم و 2 ساله به طور مداوم دارم براش سخت تلاش می کنم. الانم خدمت دوستان هستم تا خودمو تست کنم و ببینم آیا این همه وقت و انرژی که گذاشتم ثمری داشته یا نه. امیدوارم بتونم تو این مدت کمکی هم کرده باشم. انشالا شما و بقیه ی دوستان هم تلاش کنید و پیشرفت داشته باشید
دوست عزیز K1.IEEE سلام علیکم و رحمت ..
یک سئوال: خروجی ماژول pir گمان کنم 3.3 ولت هست که با هاش بازر و led روشن میشه!! ایا راهی داره من به جای بازر: یک فن 12 ولتی بزارم؟؟؟؟ فن گذاشتم ولی سرعتش خیلی پایین بود!! ایا میشه قدرت اش را زیاد کرد؟؟
سپاس
یک سئوال: خروجی ماژول pir گمان کنم 3.3 ولت هست که با هاش بازر و led روشن میشه!! ایا راهی داره من به جای بازر: یک فن 12 ولتی بزارم؟؟؟؟ فن گذاشتم ولی سرعتش خیلی پایین بود!! ایا میشه قدرت اش را زیاد کرد؟؟
سپاس
سپاس
سلام دوست عزیز :smile:
فن رو نباید مستقیم به خروجی ماژول وصل کنی. قبلاً هم ما این کارو نکردیم. خروجی ماژول فقط برای تحریک ترانزیستوری و یا پردازش توسط میکرو کنترلر مناسبه..
باید ترانزیستور رو به صورت کلکتور باز (مثل درایو بازر با ترانزیستور) بایاس کنید و فن رو جای بازر بزارید. فقط به جای منبع تغذیه ی 5V، منبع تغذیه ی 12V بذارید. برای مقاومت بیس هم باید جریان مورد نیاز بار معلوم باشه..
البته اگه می خواهید باز هم از رله استفاده کنید، میتونید فن و منبع 12V رو در مسیر رله سری کنید (شبیه نقشه ی 2)
باید ترانزیستور رو به صورت کلکتور باز (مثل درایو بازر با ترانزیستور) بایاس کنید و فن رو جای بازر بزارید. فقط به جای منبع تغذیه ی 5V، منبع تغذیه ی 12V بذارید. برای مقاومت بیس هم باید جریان مورد نیاز بار معلوم باشه..
البته اگه می خواهید باز هم از رله استفاده کنید، میتونید فن و منبع 12V رو در مسیر رله سری کنید (شبیه نقشه ی 2)
خب: من اگر 12 ولت بدم به مدار: ماژول ایا اسیب نمی بیند؟؟؟ من از رله استفاده می کنم!! چطوری فن و منبع 12V رو در مسیر رله سری کنم!!! کدام پایه رله!!
دیدگاه