اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیود یا پل دیود؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دیود یا پل دیود؟

پل دیود اماده بهتره یا اینکه خودمون با دیود بسازیم؟اگه دیود بهتره پس چرا پل دیود اماده ساختن؟اگه جریان مصرفی کم یا زیاد باشه نظرتون عوض نمیشه؟ :biggrin:

پاسخ : دیود یا پل دیود؟

خب استفاده از این قطعات به شما و بردی که طراحی می کنید مربوطه.

با یه مثال توضیح رو کامل می کنم:

در لامپ های کم مصرف به یه یکسوساز تمام موج 1 امپر نیاز داریم خب قیمت یه پل دیود که شامل چهار عدد دیود(مثلا 1N4007) هستش شده 300 تومان و هر یک دیود میشه 30 تومان پس در نتیجه به صرفه تره دیود رو بگیریم و خودمون پل دیود بسازیم. البته اینجا بحث هزینه خیلی مهمه و در نهایت شما بسته به نیاز انتخاب می کنی.

موفق باشید...
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

پل دیود:استفاده راحت/ فضای اشغالی کمتر/اما قیمت بیشتر ویک عیبی که داره اگه یدونه از دیودهای داخلی بسوزه،3تای دیگه به کار نمیاد.
      دیود تکی:دقیقا برعکس بالاییه.
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        پل دیود:استفاده راحت/ فضای اشغالی کمتر/اما قیمت بیشتر ویک عیبی که داره اگه یدونه از دیودهای داخلی بسوزه،3تای دیگه به کار نمیاد.
        دیود تکی:دقیقا برعکس بالاییه.
        باسلام
        ممنون از توضیحاتون
        فقط یک نکته رو اضافه کنم ...
        یه اسپیکر رو تعمیر کرده بودم،از 4 عدد دیود استفاده کرده بود،یکی از دیود ها سوخته بود.. جریان وارد مدار شده بود و ایسی امپلی فایر رو سوزنده بود...
        در کل با نظر همه دوستان موافقم ،هر دو روش خوب هستن ..(گرچه بیشتر پل دیود رو می پسندم)
        باتشکر.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X