پل دیود اماده بهتره یا اینکه خودمون با دیود بسازیم؟اگه دیود بهتره پس چرا پل دیود اماده ساختن؟اگه جریان مصرفی کم یا زیاد باشه نظرتون عوض نمیشه؟ :biggrin:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
دیود یا پل دیود؟
Collapse
X
-
پاسخ : دیود یا پل دیود؟
خب استفاده از این قطعات به شما و بردی که طراحی می کنید مربوطه.
با یه مثال توضیح رو کامل می کنم:
در لامپ های کم مصرف به یه یکسوساز تمام موج 1 امپر نیاز داریم خب قیمت یه پل دیود که شامل چهار عدد دیود(مثلا 1N4007) هستش شده 300 تومان و هر یک دیود میشه 30 تومان پس در نتیجه به صرفه تره دیود رو بگیریم و خودمون پل دیود بسازیم. البته اینجا بحث هزینه خیلی مهمه و در نهایت شما بسته به نیاز انتخاب می کنی.
موفق باشید...چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
محصولات
-
پل دیود:استفاده راحت/ فضای اشغالی کمتر/اما قیمت بیشتر ویک عیبی که داره اگه یدونه از دیودهای داخلی بسوزه،3تای دیگه به کار نمیاد.
دیود تکی:دقیقا برعکس بالاییه.[img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]
خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ah radپل دیود:استفاده راحت/ فضای اشغالی کمتر/اما قیمت بیشتر ویک عیبی که داره اگه یدونه از دیودهای داخلی بسوزه،3تای دیگه به کار نمیاد.
دیود تکی:دقیقا برعکس بالاییه.
ممنون از توضیحاتون
فقط یک نکته رو اضافه کنم ...
یه اسپیکر رو تعمیر کرده بودم،از 4 عدد دیود استفاده کرده بود،یکی از دیود ها سوخته بود.. جریان وارد مدار شده بود و ایسی امپلی فایر رو سوزنده بود...
در کل با نظر همه دوستان موافقم ،هر دو روش خوب هستن ..(گرچه بیشتر پل دیود رو می پسندم)
باتشکر.
دیدگاه
دیدگاه