اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یاد آوری کار با دستگاه های آزمایشگاه های برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یاد آوری کار با دستگاه های آزمایشگاه های برق

نوشته اصلی توسط MReza.p
    اون سلف های کوچیک ب همون اسم سلف مقاومتی معروف هستن و سلف هایی ک دیدید، سلف بشکه ای.

سلف های مقاومتی از نظر مقاومت داخلی و میزان جریان قابل تحمل مناسب کاربرد های چند میلی آمپری هستند،
    ولی سلف های بشکه ای رنج های بالاتر دارند مثلن 2 آمپر یا بیشتر رو پاسخگو هستند.
    البته از نظر محدوده فرکانس کاری و یک سری مسایل دیگه هم متفاوت هستند.
    دستت درد نکنه.حالا مقدار اندوکتانس اونا رو از کجا بفهمم چنده?
    در حد هانریه?یا میلی?اخه بایک ازمایش بدست اوردم حدود 10میلی شد .میخوام ببینم درسته یانه??
    بعد مثلا مشخصه خازن,ظرفیتش هست.حالا سلف رو در حالت عام باچه ویژگی یی مشخص میکنند?همون اندوکتانسش?
    لطفا بگین مقدارشو چجوری بفهمم چنده روش که چیزی گنیس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasting_m
      دستت درد نکنه.حالا مقدار اندوکتانس اونا رو از کجا بفهمم چنده?
      در حد هانریه?یا میلی?اخه بایک ازمایش بدست اوردم حدود 10میلی شد .میخوام ببینم درسته یانه??
      بعد مثلا مشخصه خازن,ظرفیتش هست.حالا سلف رو در حالت عام باچه ویژگی یی مشخص میکنند?همون اندوکتانسش?
      لطفا بگین مقدارشو چجوری بفهمم چنده روش که چیزی گنیس
      مقدارشون رو با همون مولتی متر هایی که سلف هم اندازه میگیرند یا بعبارتی LCR متر میتونید اندازه بگیرید. منم نمیدونم چرا روشون نمینویسن.
      ظرفیت(اندوکتانس) هاشون خیلی متغیره از چند میکرو هانری تا چند میلی هانری ، ولی در حد هانری فکر نمیکنم.

مشخصات هم همون اندوکتانس هست بر حسب H و حداکثر جریان عبوری بر حسب A.
      بعد اگر کاربرد خاص باشه یا... مقاومت داخلی شون و حداکثر فرکانسی ک کار میکنن هم مهم میشه ک داخل دیتاشیت هاشون عمومن ذکر شده.

دیدگاه

1)راستی این سلف ها سر مثبت و منفی هم داره؟؟من که در هر دو حالت که وصل میکردم،بنظرم جریان میداشت oo:
        2) برای خازن که میگن سر مثبت مدار رو به پایه بزرگتر وصل کنید،خب حالا اگر نکنیم چکار میشه؟؟؟ :sad:دیود که نیست که جریان رو عبور نده.پس باید جریان داشته باشیم؟

3)اگر لطف کنید اینم جواب بدین :redface::
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=101870.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasting_m
          1)راستی این سلف ها سر مثبت و منفی هم داره؟؟من که در هر دو حالت که وصل میکردم،بنظرم جریان میداشت oo:
          2) برای خازن که میگن سر مثبت مدار رو به پایه بزرگتر وصل کنید،خب حالا اگر نکنیم چکار میشه؟؟؟ :sad:دیود که نیست که جریان رو عبور نده.پس باید جریان داشته باشیم؟
          3)اگر لطف کنید اینم جواب بدین :redface::
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=101870.0
          نه مثبت و منفی ندارن، این شکلی هستن دیگه:

داخل این صفحه عکس انواع و اقسامشون هست:
          http://wonderfulengineering.com/what-is-an-inductor/

خازن ها 2 مدل هستن. بدون قطب ها مثل خازن عدسی و... و اون بشکه ای ها معمولن قطب دار هستن.
          بعد اگر شما اشتباهی وصلشون کنید، احتمال سوختن و یا ترکیدنشون زیاده.

دیدگاه

سلام.برای محاسبه خطای کمیت های غیر مستقیم،باید چه پارامترهایی رو وارد کنیم.
            مثلا خطای اندازه گیری مقاومت محهول در پل وتسون.نمیدونم تو اون رابطه باید تو قسمت دلتا چی بذارم oo:

اضافه شده در تاریخ :
            سلام مهندسان.
            این سلفهای مقاومتی]جلد رویش[فقط به رنگ سبز هستند?با ابی هم داریم?[منظورم رنگ روش هست نه کدهای رنگی]
            بعد یک قطعه بدن ازجا بفهمیم که سلفه یا مقاومت?یعنی وجه تمایزشون چیه? :sad:
            بنظرم سلفها بزرگتر از مقاومتها باشند.ایا این عمومیت داره و در همه سلفها صدق میکنه??
            یک قطعه ای دیدم رنگش ابی بود .هیکلشم دقیقا اندازه مقاومتها هست.گد رنگیشو هم بخونم میشه دو کیلو!حالااین مقاومته یا سلف???
            ایامقاومت دو کیلو اهمی داریم???اخه بنظرم اینجور رند نیستند مقدار مقاومتها
            :cry:کمک

دیدگاه

پاسخ : یاد آوری کار با دستگاه های آزمایشگاه ه

مقاومت ها رو اگر با مولتی متر تست کنید، یک مقدار اهمی بسته ب رنگ حلقه ها ب شما نشون میده.
              اما سلف ها مقاومت خیلی پایینی در حدود چند اهم دارند. مثلن 1.5 اهم و...
              بعد اینکه مقاومت آبی من زیاد دارم، اما سلف های مقاومتی م همه سبز رنگ هستند.

من همینارو بلد بودم... :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...