اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت داغ شدن ترازیستور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : علت داغ شدن ترازیستور

با سلام
    دوست عزیز اشکال از منبع تغذیه مدار شما است که زیر بار بدلیل جریان بالا افت ولتاژ پیدا میکند شما باید از منبعی استفاده نمایید که بتواند مجموع جریان مورد لزوم شیر و میکرو را تامین نماید . ضمنا از مقاومت بالاتری در مدار بیس ترانزیستور استفاده نمایید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leylijoon نمایش پست ها
      توضیح دادم که چجوری بستم مدارو عکس گذاشتن داستانه...
      جالبه منبع تغذیه جریانی که نشون میده هم کمه یعنی شیر چون ولتاژش کمه روشن نمیشه
      وقتی خروجی فعال میشه وقراره شیر اب روشن بشه شما میگی ولتاژ افت می کنه .....خوب معلومه مشکل از تغذیتونه...مقاومت بیس ترانزیس تور رو 1کیلو یا 1.8کیلو بزاریدش
      تغذیه هم جریانش کمه باید عوض بشه
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        وقتی خروجی فعال میشه وقراره شیر اب روشن بشه شما میگی ولتاژ افت می کنه .....خوب معلومه مشکل از تغذیتونه...مقاومت بیس ترانزیس تور رو 1کیلو یا 1.8کیلو بزاریدش
        تغذیه هم جریانش کمه باید عوض بشه
        موفق باشید
        نه منبع سالمه کامل جریانمو تامین میکنه فقط اینکه الان با 1.8 بهتر شد ولی مثلا تغذیه ام 12 ولته خردجی 11.3 هست

دیدگاه

یعنی کسی دیتاشیت این ترانزیستور نخونده که نوشته برای روشن شدن 100 میلی جریان میخواد و این همه نظرات مختلف گفته میشه ؟؟؟
          مشکل اینه که ترانزیستور شما درست روشن نمیشه - قبل از بیس از 2n2222 استفاده کن که بتای بالای داره و در ادامه از ترانزیستور pnp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leylijoon نمایش پست ها
            نه منبع سالمه کامل جریانمو تامین میکنه فقط اینکه الان با 1.8 بهتر شد ولی مثلا تغذیه ام 12 ولته خردجی 11.3 هست
            خروجی ترانزیستور 11.3هستش؟؟؟؟مشکلی نیست!
            اون 0.7افت ولتاژ واسه دیود داخال ترانزیستوره
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام من یه موتور 500 واتی رو با دو ترانزیشتور و دو تا رله میخوام چپ گرد و راستگرد کنم ترانزیستور ها IRFP 4668 هست و موتور 24 ولتی هست و یه شیلد موتور هم (L293) گذاشتم ولی متاسفانه ترانزیستور ها در 5 ثانیه به حدی داغ می شود که نمی توان بهش دست زد . هیت سینگ هم استفاده کردم ولی جوابگو نیست تازه چون میخوام با pwm و joystick کنترلش کنم فک کنم از اینم بیشتر داغ میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezatbz007 نمایش پست ها
                با سلام من یه موتور 500 واتی رو با دو ترانزیشتور و دو تا رله میخوام چپ گرد و راستگرد کنم ترانزیستور ها IRFP 4668 هست و موتور 24 ولتی هست و یه شیلد موتور هم (L293) گذاشتم ولی متاسفانه ترانزیستور ها در 5 ثانیه به حدی داغ می شود که نمی توان بهش دست زد . هیت سینگ هم استفاده کردم ولی جوابگو نیست تازه چون میخوام با pwm و joystick کنترلش کنم فک کنم از اینم بیشتر داغ میکنه.
                ماسفت
                IRFP 4668 با مشخصات

Type Designator: IRFP4668

Type of Transistor: MOSFET
                Type of Control Channel: N -Channel
                Maximum Power Dissipation (Pd): 520 W
                Maximum Drain-Source Voltage |Vds|: 200 V
                Maximum Gate-Source Voltage |Vgs|: 30 V
                Maximum Drain Current |Id|: 130 A
                Maximum Drain-Source On-State Resistance (Rds): 0.0097 Ohm
                Package: TO247AC

بسیار ماسفت قدرتمندی هست و به راحتی از پس کاری که میخواید انجام بدید بر میاد
                در صورتی که ولتاژ گیت سورس رو به اندازه ی کافی زیاد انتخاب کرده باشید ( پیشنهاد میکنم نهایتا 25 ولت بدید )
                مقاومت درین سورس به اندازه ی زیادی کاهش پیدا کرده و با عبور جریان هر چند زیاد ، توان چندانی به ماسفت وارد نمیشه بنابراین اصلا داغ هم نمیشه
                بنابراین من فکر میکنم که ولتاژ گیت سورس شما به اندازه ی کافی بالا نیست که مقاومت درین سورس رو به اندازه ی کافی کاهش بده .
                بررسی کنید و نتیجه رو همین جا گزارش بدید

موفق باشید

آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

خیلی ممنون من از همون ماسفت استفاده کرده بودم ولی متاسفانه باز هم پاسخگو نبود و نهایتا مجبور شدم از رله استفاده بکنم و برای کنترل چرخش موتور delay بدهم .
                  فکر کنم می تونستم از IGBT استفاده کنم شاید در پروژه بعدی .
                  ممنون از پاسخ تان .

دیدگاه

بچه ها علت داغ شدن ترانزیستوهای بزرگ صدا در آمپلی ماشین چی میتونه باشه؟ترانزیستورهای طبقه پایینش و مقاومت ها رو تست کردم همه سالم هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abo.mosavi نمایش پست ها
                      بچه ها علت داغ شدن ترانزیستوهای بزرگ صدا در آمپلی ماشین چی میتونه باشه؟ترانزیستورهای طبقه پایینش و مقاومت ها رو تست کردم همه سالم هستن
                      سلام منظور از داغ شدن چی هست چون ترانزیستور در شرایط عادی هم
                      در اثر عبور جریان داغ می*کنه که طبیعی هست و اون رو روی هیت سینک
                      می بندند
                      جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۱۹:۴۴ ۱۳۹۸/۱۱/۲۸.
                      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سه کانال دیگه به صورت عادی گرم میشن ولی این کانال داغ میکنه و دستگاه آف میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                        سلام منظور از داغ شدن چی هست چون ترانزیستور در شرایط عادی هم
                        در اثر عبور جریان داغ می*کنه که طبیعی هست و اون رو روی هیت سینک
                        می بندند
                        سه تا کانال دیگه عادی گرم میشن ولی این کانال داغ میکنه تا آمپلی آف میشه

دیدگاه

سلام
                          دو ترازیستور mic29302wu و 78M05 hh کنار هم هستند وداغی غیر طبیعی دارند
                          دراینترنت مشابه 29302 رو پیدا کردم که 29502 بود ولی در اینترنت ودربازار پیدا نمیشود
                          جای گزاشتن سینک آلمینیوم نیست ویک تکه کوچک سینک هم تستی گزاشتن فرق چندانی نکرد
                          برای خنک شدن اینها چه باید کرد؟

دیدگاه

اینا ترانزیستور نیستن رگولاتورن
                            عادیه اگه انگشتو نسوزوند =
                            ولتاز تغذیه اصلی رو کمتر کن شایدم یک جای مدارات داره جریان میکشه اینطوری شده ببین چی سوخته

دیدگاه

علّت داغ شدن ترازیستور قدرت ؛در مدار دیمر 12 ولت

سلام خدمت مهندسان و علم دوستان گرامی.

:TIP 3055 NPN Transistor Datashet
                              https://www.roboeq.ir/products/detail/0305122/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D 9%88%D8%B1%20TIP3055

من این سوالی رو که لازم میدانم مطرح کنم؛ می دانم که یکی از سوالات اساسی و قانع کننده ای درباره ی:
                              داغ کردن ترانزیستور 15 آمپری و 70 وُلتی قدرت (TIP 3055) ؛در مدار زیر اَست:

> آیا قرار گیری دیود 1n4007، هنگام گذاشتن مصرف کننده ای مانند موتور DC که همه شان دارای خاصیت القایی و جریان برگشت دهنده را دارند، از صدمه دیدن این ترانزیستور ( اَز آرمیچری که میان پایه اِمیتر و پایانه منفی ترانزیستور ) مصرف می کند؛ جلوگیری می کند؟

و من به علّتی لازم می دانم که یک دیمر دقیق با مولتی ترن، (برای بازر 12 ولت، لامپ 60 وات یا 90 وات؛ و کنترل دور موتورDC) که بسیار ساده و (صرفاً بدون ماسفت باشد) بسازم، و فقط با ورودی 12 ولت به مدارِ دیمر 12 ولت که روی برد بورد و دَم دستی است؛ یک ترانزیستور NPN ای، به کار بگیرم که با گذاشتن مصرف کننده ای از 60Watt به بالا ، ترانزیستور های قدرت هم بی دلیل شروع به گرم شدن قابل تَوَجُهی نَکنند. الان مشکل و دلیل این مدار دیمر با تقویت کننده از کجاست که من هنوز با اِعتماد به عقل هم نمی دانم؟
                              بنده خودم تکنسین مهندسی الکترونیک بوده مهارتی سطحی امّا وسیع دارم و در حال توسعه می باشم.

راهنمائی ام کنید.
                              منتظر جوابی موّثر و اَثَر گذارِ در واقعیت کارکرد مدار، هستم.
                              تصویر مدار دیگر از دیمری دیگر، در دستم آماده است اگر با نظرات منطقی شما لازم شد می فرستم به سایت.
                              من از شما میخوام یه راهی به من بنویسید که ترانزیستور هیچ صدمه وای ندیده و با کمترین صدمه ممکن، این یا همین مدار دیمری که می بینید، کار کند.
                              منتظر جواب های قانع کننده شما هستم
                              .
                              دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

جدیدترین ویرایش توسط حسین مُدیران; ۰۰:۱۹ ۱۳۹۸/۱۲/۱۰. دلیل: بهتر شدن پست با شکل مدار مربوطه

دیدگاه

مداومت این پروژه و لازم بودن پیدا کردن علّت داغ شدن ترازیستور

سلامی دوباره به همکاران انجمن وقتتون به خیر.

ببینید اگر ما از ترانزیستور TIP3055 که 15 آمپر قدرت جریان دهی و منتشر کردن بار الکتیکی به داره مصرف کننده (R) رو دارد؛ و TIP 3050 رو میان اِمیتر E ترانزیستور و از آن سوی مصرف کننده به پایانه منفی می زنم ( در واقع میان پایه منتشر کننده E و پایانه منفی - از ترانزیستور TIP 3055 که 15 آپر تحملّ دارد).
                                الان آخر ... پس چرا (ترانزیستور 15 آمپری با اتصال مصرف کننده از اِمیتر به پایانه منفی وصل هست)، داغ میشه و تا جایی که مکان هیت سینکِش از شدت گرمای بی علّت سیاه میشه؟
                                جدیدترین ویرایش توسط حسین مُدیران; ۲۳:۴۶ ۱۳۹۸/۱۲/۰۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X