اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اصال بلندگو به آمپلی فایر ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه اصال بلندگو به آمپلی فایر ؟

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    آمپیلی تون رو روی ماشین یکی از رفیقام دیدم کیفیتش خوبه (نیازی نیست آمپیلی تون رو عوض کنید)
    همین سیستمتون خوبه (البته نظر شخصی بنده هست)
    ساب 3010 رو من رو طاقچه انداخته بودم (رو طاقچه هم بندازید مشکلی نیست)
    ممنون بابت راهنمایی خوب شما بنظرتون واسه داغ کردن آمپلی بدم تعمیر کار یا نه؟ فکر کنم ایراده پیدا کرده چون داغ می کنه ؟ یا با با بلندگوی 7100کنوود بستم تو فشار احصاص میکنم دود میکنه؟

دیدگاه

سلام میشه بجای1- کنوود 3010یه ساب مارک پایونیر برا تاقچه برام معرفی کنید؟ 2-ساب دوکویل برا تاقچه بهتره یا تک کویل؟ 3- ساب دوکویل 300d4داشتم فکر کنم اون آمپلی رو گذاشت تو فشار و نیم سوز شد یا این فکر بنده درست نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirali.mph نمایش پست ها
        سلام میشه بجای1- کنوود 3010یه ساب مارک پایونیر برا تاقچه برام معرفی کنید؟ 2-ساب دوکویل برا تاقچه بهتره یا تک کویل؟ 3- ساب دوکویل 300d4داشتم فکر کنم اون آمپلی رو گذاشت تو فشار و نیم سوز شد یا این فکر بنده درست نیست؟
        سلام دو کویل یا تک کویل بسته به مدل و خروجی امپتون داره در کل ساب تو طاقچه صدای خوبی نمیده

دو کویل رو چجوری وصل کردی به امپ؟

دیدگاه

سلام اولا آمپلی زنیک مدل12000و4800وات هست اول موازی بسته بودم بعد تبدیل کردم به سری ولی آمپلی بدجور داغ میکرد برا همین میخوام عوضش کنم حالا پیشنهاد شما چیه؟
          جدیدترین ویرایش توسط amirali.mph; ۲۳:۲۶ ۱۳۹۷/۰۱/۲۴.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید
            لطفا یه ساب خوب برام معرفی کنید واسه تاقچه پژو ترجیحا مارک پایونیر ؟ اگه مارک دیگه هم شما تشخصی میدید خوبه اونم برام مغرفی کنید؟ ممنون

دیدگاه

سلام و خسته نباشید محضر استادان گرامی یه راهنمایی کلی میخوام در مورد روش نصب سیستمی که دارم
              1-آمپلی که مشخصاتش رو با عکس میزارم با این تواناییhttp://uupload.ir/files/5ihf_photo_۲...-۵۴-۳۳.jpg
              2-پخش پایونیر 4 خروجی 5050
              3-ساب 1400وات پایونیر 2 کویل 4 اهمیhttp://uupload.ir/files/xwj8_untitled.jpg
              4-بلندگوی 6975v2
              5-خازن8 فاراد
              لطلف راهنمایی کنید ببینم آیا اینهای که گفتم بهم ست میشن آیا با ساب1400وات میتونم صدای خوبی بگیرم یا برا آمپلی این ساب زیاده ضممن بنده تو صندوق جا ندارم ساب رو گذاشتم طاقچه پژو؟
              ساب رو بهتره سری ببندم یا موازی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.amirmahdi نمایش پست ها
                سلام و خسته نباشید محضر استادان گرامی یه راهنمایی کلی میخوام در مورد روش نصب سیستمی که دارم
                1-آمپلی که مشخصاتش رو با عکس میزارم با این تواناییhttp://uupload.ir/files/5ihf_photo_۲...-۵۴-۳۳.jpg
                2-پخش پایونیر 4 خروجی 5050
                3-ساب 1400وات پایونیر 2 کویل 4 اهمیhttp://uupload.ir/files/xwj8_untitled.jpg
                4-بلندگوی 6975v2
                5-خازن8 فاراد
                لطلف راهنمایی کنید ببینم آیا اینهای که گفتم بهم ست میشن آیا با ساب1400وات میتونم صدای خوبی بگیرم یا برا آمپلی این ساب زیاده ضممن بنده تو صندوق جا ندارم ساب رو گذاشتم طاقچه پژو؟
                ساب رو بهتره سری ببندم یا موازی؟
                سلام
                سیستم خوبی میشه با این مشخصات
                رو طاقچه بندازی زیاد تعریف نداره اما بد نیست
                درصورت سری بستن آمپدانس ساب میره رو 8 اهم
                درصورت موازی بستن آمپدانس میاد روی 2 اهم به نظر من از تک کویل استفاده کنید

دیدگاه

ممنون بابت همه چیز
                  جدیدترین ویرایش توسط amirali.mph; ۲۲:۵۷ ۱۳۹۷/۰۱/۳۰.

دیدگاه

ممنون امروز ساب ام سوخت دلیلش بنظرتون چی متونه باشه ؟اگه میشه یه ساب خوب برام معرفی کنی فقط برا طاقچه،؟ضمنن ساب درس میشه بدم درستش کنن؟
                    چند تا دلیل داره
                    یکی خروجی آمپلیت بیشتر از حد مجاز هست
                    دوم خروجی آمپت dc شده
                    غیر از اینا دور نیست
                    ساب های خوب طاقچه یکی ساب جی بی ال 1000 و یکی هم 1200 هست یکی هم 3010 کنوود

دیدگاه

ممنون بابت همه چیز
                      نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                      سلام
                      سیستم خوبی میشه با این مشخصات
                      رو طاقچه بندازی زیاد تعریف نداره اما بد نیست
                      درصورت سری بستن آمپدانس ساب میره رو 8 اهم
                      درصورت موازی بستن آمپدانس میاد روی 2 اهم به نظر من از تک کویل استفاده کنید
                      امروز ساب ام سوخت بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟برام یه ساب خوب ترجیحا برا طاقچه معرفط کنید ممنون میشم ؟ضمن ساب سوخته تعمیر میشه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بنظرتون خازن نزازه ببندم؟ روش تست خازن چطوره؟

دیدگاه

چطور میشه فهمید خروجی آمپلی dcشده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111 نمایش پست ها
                          سلام .دوست گرامی بستن بلندگو ب امپ بستگی ب اهم یا امپدانس خروجی امپ داره وشما باید اول ازهمه بدانید ک خروجی امپ چند اهمه بعد با سری وموازی کردن بلندگوها اهم نهایی را برابر ویا بیشتر از خروجی امپ کنی اما کمتر نباشه ک احتمالا منجرب سوختن ویا حداقل داغ کردن ترانزیستورها ویا ای سی خروجی امپ میشود.سری بستن بلندگوها برابراست با جمع شدن اهم انهاوموازی کردنشان برابربا اهم کمترین بلندگو.اگردوبلندگوی 6اهمی راسری کنی وب خروجی امپی ک 6اهم داره وصل کنی صدای امپ ضعیفتر میشه واگر موازی کنی وب همان اهم امپ وصل کنی حداکثر صدا را بدون مشکل ایجاد میکنه.
                          سلام
                          من یه جفت 6965 به یه آمپدو کانال پریمیر وصل کردم ولی باندا فقط میکوبنو تیوترشون عمل نمیکنه
                          چکار باید کرد که هم بخونن هم بکوبن
                          ممنون

سلام
                          من یه جفت 6965 به یه آمپدو کانال پریمیر وصل کردم ولی باندا فقط میکوبنو تیوترشون عمل نمیکنه
                          ممنون

دیدگاه

سلام بنده یک آمپ۱۶ اهم با توان ۴ خروجی ۱۲۰وات دارم و ۴ تا میدرنج۱۵۰ وات ۴ اهم و یک وفر ۱۰۰۰وات دارم متونید راهنمایی کنید چه جوری نصب کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Na3er. Sm نمایش پست ها
                              سلام
                              ممنون

سلام
                              ممنون
                              این نوع باندها چون توییتر و ووفر کنار هم هستن باید یکم دقت کنید تا متوجه بشید که توییتر کار میکنه یا نه. احتمال زیاد کار میکنن و مشکلی ندارن. صدای توییتر این نوع باند ها اونقدر زیاد نیست که راحت بشه صداشون رو با صدای خود باند تفکیک کرد. در صورتی هم که مطمئن هستید کار نمی کنن نیاز به عیب یابی هست. معمولا سیم ها شون قطع میشن. در صورتی که مشکل از خود سیم پیچ توییتر باشه ارزش تعمیر نداره و بهتره عوض بشه یا اینکه یه جفت توییتر خریداری کنید و کنار باند ها وصل کنید.

نوشته اصلی توسط rahim509 نمایش پست ها
                              سلام بنده یک آمپ۱۶ اهم با توان ۴ خروجی ۱۲۰وات دارم و ۴ تا میدرنج۱۵۰ وات ۴ اهم و یک وفر ۱۰۰۰وات دارم متونید راهنمایی کنید چه جوری نصب کنم
                              یک امپلی فایر چهار خروجی رو معمولا به روش های زیر میشه راه اندازی کرد:
                              1. اتصال چهار عدد باند. هر کدام به یک کانال
                              2. اتصال دوعدد باند به دو کانال و اتصال یک ساب به دوکانال دیگر به صورت بریج. ساب دو کانال از امپلی را اشغال میکند.
                              3. اتصال دو عدد ساب

اگر شما دوتا میدرنج رو به صورت سری به هم وصل کنید بهتر هست... با توجه به اینکه گفتید امپلی شما 16 اهم هست.

مدل اتصال ساب

این هم عکس از روش های مختلف برای وصل کردن باند ها و ساب به امپلی فایر
                              جدیدترین ویرایش توسط MohsenMsvi; ۰۶:۰۵ ۱۳۹۷/۱۱/۰۴.

دیدگاه

سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم ،و بزرگواری که علوم و دانسته های،فنی خودشون رو چه اینجا و چه در سایر انجمنها،بی منت و صادقانه در خدمت ،افرادنیازمند میزارن،تا مشکلات اونارو ،تا حدی برطرف کنند.
                                یه سوال از خدمت اساتید و نصاب یا کسانی که آشنایی کامل با مقوله اهم و آمپلیفایر،و محاسبات خروجی نسبت ب اهم دارن،داشتم.(پیشنهادتون،برا گرفتن بالاترین سطح صدا،به لحاظ کیفیت،،و حداکثر فرکانسهای دلنشینی که میتونه لذت پخش یک موسیقی،رو با اقلام زیر،در اختیارم بزاره چیه عزیزان؟
                                بنده مدتیه ،سر خودم رو با ارتقای سیستم صوتی ماشینم شلوغ کردم ،اونم با این اوضاع آشولاش بازار،ک واقعا ،بی مزه کرده همه چیزو،،،البته خیلی بی مزه نه هااااا،ودر نهایت پکیج جمع آوری شده اینجانب بدین شرح میباشد.
                                1.ساب باکس absolute10اینچ با450 واتrms و آمپلی کدنس مونو 300واتrms
                                2.یک دستگاه آمپلی q4000 چهار کانال کدنس با خروجی190واتrmsدر هرکانال روی مقاومت4اهم
                                3.یک دستگاه آمپلی mb agostics 7800B چهار کانال با خروجی 120تا200 واتrms روی مقاومت 2تا4 اهم
                                4.باند کواکسیال کدنس zrs710 با 125 واتrms و مقاومت 3 اهم برای هر بلندگو مجموع300وات
                                5.کامپوننت کدنس qr65k با 70وات rms مجموعا140 وات و مقاومت4 اهم
                                6.کامپوننت هرتزdsk 165.3 با80واتrms مجموعا 160و ات مقاومت4 اهم
                                7.کامپوننت هرتز 130.3با 60واتrms مجموعا120 وات مقاومت 4 اهم
                                8.سوپر تیوتر گرند پاورzx33t با 90واتrmsو مقاومت6اهم
                                9.خازن کدنس 4فاراد
                                10.خازن stinger 2 فاراد
                                11.باطری100 آمپر mercedes
                                12.دینام120 آمپر bosch
                                13.و انجام اصولی بیگ4 با کابل مرسدس
                                14.همچنین استفاده از کابلrc کارینا،در هر شش کانال
                                15.و نهایتا هدیونیت دودین(از نظر خودم نچسب)پایونیر 5850BT
                                16. اتاق ماشین هم w124 هست،و ب لحاظ حجم صندوق و ورود ،یا خروج صدا،و یا در هم ریزی فرکانسها در ولوم بالا،ب علت پوشش و عایق صدا،در سطح بسیاربالا، قابل قبول میباشد.
                                نکته.( مکان قرار گرفتن گزینه 7کامپونت هرتز130.3 در استیج جلو {کناره های داشبورد} ،و گزینه4.5.6.8 در استیج عقب {طاقچه عقب}همچنین تیوتر کامپ کدنس حذف،تیوتر کامپ 165 هرتز روی کاور ستون وسط چپو راست و تیوتر کامپ 130هرتز در کناره های شیشه جلو نصب گردیده است.
                                و اما سوال؟(با توجه به مقاومت 3 اهمی کواکسیالzrs710 و سوپر تیوتر zx 33 گرند پاور با مقاومت6 اهم،نحوه درایو کردن صحیح بر روی کدام آمپلی رو ،به چه صورت سیم بندی پیشنهاد میکنید..و اگر زحمتی نیست یک توضیح برای درایو کلی مصرف کننده ها بر روی آمپلی ها رو ذکر کنید.)ضمنا،تمامی کارهای لازم ،جهت نصبو راه اندازی به عهده اینجانب میباشد.
                                دم همه شما دلبران،عزیزو،متخصص گرم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X