اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اصال بلندگو به آمپلی فایر ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه اصال بلندگو به آمپلی فایر ؟

سلام وقت بخیر،من دو تا بلند گوی ۶ اینچی ۳۰۰ وات و یک بلندگوی ۶ اینچی ۲۰۰۰ وات دارم ولی نمیدونم چه نوع آمپلی فایری وصل کنم چند وات باشه چند خروجی مدار گذر پایین بذارم یا نه یجوری باشه از هرسه صدا خارج بشه

دیدگاه

سلام خسته نباشید. ببخشید من یه جفت باند ۷۱۰۰ کنوود ۳ اهم با ۱۵۰ وات ار ام اس دارم و یه امپلی ۲۵۰.۴ بوستر با ۴ تا خروجی ۲۵۰ وات ار ام اس ۴ اهم و ....
      خواستم کمکم کنین چجوری و به چه طریقی این باند هارو به امپلیم وصل کنم؟
      طریقه تنظیم امپلی نو رو بهم میگین برای این باندا؟ که باندام نسوزه
      با تشکر

دیدگاه

سلام من سوال داشتم خدمتتون اول اینکه یه ساب سینما خانگی هست اینو میشه رو ماشین تصب کرد ؟ 3 اهمه و اینکه من چهارتا باند بیضی دارم با دوتا میدرنج چون هنوز آمپلی ندارم رو ماشین باید چیکار کنم باند بیضی هارو سری موازی کنم بزنم به یه خروجی و میدرنج هارم به اون یکی خروجی حله؟

دیدگاه

سلام.استاد من یک آمپلیفایر دایناکورد 1000 دارم و. 6 بلندگو 8 اهم 300وات. باید موازی شود یا سری موازی ..امپدانس خروجی 2عدد 4اهم 1000وات میباشد

دیدگاه

سلام وقتی میخام آهنگ گوش بدم با اسپیکر ،گوشی اسپیکر رو پیدا میکنه ولی صدا نمیااد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

چطور میتونم آی سی صدا در اسپیکر رو بفهمم خراب شده

دیدگاه

با سلام ، میخواستم با tda7377 آمپلی فایر ببندم . تو حالت بریج خروجی آمپلی با ولتاژ 12ولت حدود 2×25 وات میده . بعد می خوام با بلندگو های(۲×۱۲w)+(۱۵w×۲) که هر کدوم ۸ امپدانس دارن ، بریج بزنم . برای هر خروجی اگر بندگو های 12w و 15w رو با هم موازی ببندم[{12w+15w}+{12w+15w}] ، جواب میده؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X