اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هیتر 12ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هیتر 12ولت

سلام خدمت همه
    خواستم یه تایپیک بزنم دیدم هست گفتم همینو بالا بیارم بهتره تا تایپیک جدید
    دوستان و اساتید من میخوام یه هیتر درست کنم که با باتری کار کنه باتری کتابی 9 ولت که عالیه ولی فکر کنم ولتاژ کمه
    خواستم راهنمایی تقریبا کلی کنید که چه باتری و چه وسایلی نیازه که من یه هیتر بسازم ممنونتون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط torkian نمایش پست ها
      سلام خدمت همه
      خواستم یه تایپیک بزنم دیدم هست گفتم همینو بالا بیارم بهتره تا تایپیک جدید
      دوستان و اساتید من میخوام یه هیتر درست کنم که با باتری کار کنه باتری کتابی 9 ولت که عالیه ولی فکر کنم ولتاژ کمه
      خواستم راهنمایی تقریبا کلی کنید که چه باتری و چه وسایلی نیازه که من یه هیتر بسازم ممنونتون میشم
      با سلام:
      با توجه به جریان دهی ولتاژ کم باتری 9 ولت و قیمت زیاد آن فقط برای مصرف کننده های کم توان از قبیل مولتی میتر، رادیو و نه ضبط و بعضی اسباب بازی های کم مصرف می خورد. برایساخت هیتر از ولتاژ بین 12الی24 ولت استفاده کنید. ( باتری سواری و دیزل). بخاری برقی 12 و 24 ولت آماده خودرو دیزل و سواری با فیش جافندکی بصورت اماده در بازار وجود دارد. این نمونه 300 وات با کارکرد ولتاژ 12 ولت می باشد.
      بخاری و دمنده برقی وسیله ای کاربردی در سفرهای آفرود و کمپینگ در فصل سرماست که با تغذیه از باطری ماشین می تواند گرمایش لازم در محیط های بسته اعم از داخل ماشین یا چادر مسافرتی را فراهم کند. فن دمنده برقی قابل استفاده در ماشین، چادر و فضاهای بسته بدون صدمه زدن به […]
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
        با سلام:
        با توجه به جریان دهی ولتاژ کم باتری 9 ولت و قیمت زیاد آن فقط برای مصرف کننده های کم توان از قبیل مولتی میتر، رادیو و نه ضبط و بعضی اسباب بازی های کم مصرف می خورد. برایساخت هیتر از ولتاژ بین 12الی24 ولت استفاده کنید. ( باتری سواری و دیزل). بخاری برقی 12 و 24 ولت آماده خودرو دیزل و سواری با فیش جافندکی بصورت اماده در بازار وجود دارد. این نمونه 300 وات با کارکرد ولتاژ 12 ولت می باشد.
        http://www.4wdtools.com/%D9%87%DB%8C...%D9%84-ch300y/
        این نمونه های آماده رو دیدم خب با بریدن سیم جا فندکی و اتصال دو سر اون به باتری ماشین میدونم روشن میشه
        ولی خودم میخواستم درست کنم که هم مقداری تجربه بدست بیارم هم لذت ببرم از گرمای ساخت دست خودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط torkian نمایش پست ها
          این نمونه های آماده رو دیدم خب با بریدن سیم جا فندکی و اتصال دو سر اون به باتری ماشین میدونم روشن میشه
          ولی خودم میخواستم درست کنم که هم مقداری تجربه بدست بیارم هم لذت ببرم از گرمای ساخت دست خودم
          اگر می خواهید دنبال کسب تجربه باشید، نهایت دقت در ایمنی را باید رعایت کنید. چون سیم های المنت باید روی مواد باکلیت و چینی نسب و سیم پیچ های المنت فاصله مناسب تا دیواره های بدنه پلاستیک را داشته باشن و سیم های المنت حداقل تا 10 یانت فاصله با سیم نسوز به ترمینال نصب و سپس با سیم مناسب از دستگاه خارج شوند.

دیدگاه

با سلام :
            از این مدار فقط در هنگام روشن بودن خودرو استفاده شود، چون جریان زیادی می کشد و باعث تخلیه زود رس باتری می شود. از کلید با تحمل جریان 30 آمپری استفاده کنید. سیم ها متناسب برای عبور جریان زیاد باشند. (استفاده از سیم نمره 5 )
            سلام خسته نباشید ببخشید من میخوام یه بخاری برای یه ماشین سنگین بسازم البته برای مواقعی که ماشین خاموش هست و میخوام بتونه اتاق ماشین رو گرم کنه ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed3713 نمایش پست ها
              سلام خسته نباشید ببخشید من میخوام یه بخاری برای یه ماشین سنگین بسازم البته برای مواقعی که ماشین خاموش هست و میخوام بتونه اتاق ماشین رو گرم کنه ممنون میشم راهنماییم کنید
              با سلام:
              این گونه بخاری ها بصورت آماده در ولتاژ های12 و 24 ولت با توان 300 وات در بازار وجود دارد. بی خطر و بی درد سر. نه خطر آتش سوزی دارد و چندین برابر ازساخت ارزان تر. اگر 12 ولت پیدا کردید، یک سیم به شاسی خودرو وصل کنید و سر مثبت به محل اتصال دو قطب مثبت و منفی 2 باتری 12 ولت سری شده. یا دو عدد باتری 12 ولت را سری کنید ( 24 ولت) و مستقیم یک سیم به شاسی و یک سیم به +24 ولت باتری با یک فیوز 30 آمپری.

دیدگاه

با سلام:
                این گونه بخاری ها بصورت آماده در ولتاژ های12 و 24 ولت با توان 300 وات در بازار وجود دارد. بی خطر و بی درد سر. نه خطر آتش سوزی دارد و چندین برابر ازساخت ارزان تر. اگر 12 ولت پیدا کردید، یک سیم به شاسی خودرو وصل کنید و سر مثبت به محل اتصال دو قطب مثبت و منفی 2 باتری 12 ولت سری شده. یا دو عدد باتری 12 ولت را سری کنید ( 24 ولت) و مستقیم یک سیم به شاسی و یک سیم به +24 ولت باتری با یک فیوز 30 آمپری.
                خوب سه تا سوال برای من پیش اومد
                1-از کدوم سایت بخرم که در حال حاضر موجود داشته باشه؟/
                2-میتونه اتاق خواب ماشین رو گرم کنه؟
                3-حتی اگه من بخاری 12 ولت پیدا کنم و باطری ها رو سری کنم که بشه 24 ولت وصل کنم بهش ضرر نمیزنه؟ و منظور از شاسی خودرو چیه؟منظورتون رو نگرفتم؟؟ همین طور نمیشه من دو تا باطری ماشین که سری هست از قطب مثبت یکی از باطری ها و قطب منفی اون یکی باطری وصل کنم به بخاری ،بدون فیوز و چیز دیگه ای
                ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

برای خرید دستگاه آماده که یک جستجوی گوگل کافیست اما برای بخاری درجای دست ساز بگمانم چند تا از این المنتهای ۱۲ ولتی آماده و یک فن و محفظه ی مناسب می تواند کارگشا باشد
                  جدیدترین ویرایش توسط مهندس ربانی; ۱۵:۲۷ ۱۳۹۷/۰۹/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed3713 نمایش پست ها
                    خوب سه تا سوال برای من پیش اومد
                    1-از کدوم سایت بخرم که در حال حاضر موجود داشته باشه؟/
                    2-میتونه اتاق خواب ماشین رو گرم کنه؟
                    3-حتی اگه من بخاری 12 ولت پیدا کنم و باطری ها رو سری کنم که بشه 24 ولت وصل کنم بهش ضرر نمیزنه؟ و منظور از شاسی خودرو چیه؟منظورتون رو نگرفتم؟؟ همین طور نمیشه من دو تا باطری ماشین که سری هست از قطب مثبت یکی از باطری ها و قطب منفی اون یکی باطری وصل کنم به بخاری ،بدون فیوز و چیز دیگه ای
                    ممنون میشم راهنماییم کنید
                    با سلام:
                    1-در حال حاضر این سایت موجودی ندارد، در سایت هایدیگر و فروشندگان لوازم گرمایی سوال کنید.
                    2- تک عددی 300 وات و اگر بصصورت دو عددی سریشوند می600 وات . بله برای تامین گرمای اتاق خواب کامیون کافی می باشد.
                    3- خیر اگرسری کنید آسیب نمی رسد.منظور ازشاسی خودرو همان قطب منفی است . (قطب منفی باتری به شاسی یا قسمت فلزی بدنه خودرو وصل می شود) .یک فیوز 30 آمپر بصورت جداگانه بین بخاری و باتری نصب کنید.

دیدگاه

با سلام و تشکر از بابت تذکر.
                      سیم های مورد استفاده در وسایل گرمایشی برقی معمولا از دو نوع کروم نیکل و فرو نیکل با آمپر مصرفی ( سیم نازکتر یا ضخیم تر ) گوناگونی فقط بدون روکش سلیکونی (نسوز) می باشند. ( سیم لخت بدون روکش). اما برای اتصالات به کلید و مراحل دور تر جهت جلوگیری از انتقال گرما و آسیب ندردن از روکش های نسور سلیکونی، تفلونی و ... مورد استفاده قرار می گیرند.
                      سلام ببخسید من یه ویپ یا قلیون الکتریکی دارم که سیم المناش مثل همین هیتر ها عمل میکنه سئوالم اینه که این سیمهای نازک چند اُهم هست؟ واصلا مقدار اهم از کجا میشه فهمید؟ واگه دولایه اش کنم مقدار مقاوتش بیشتر میشه ؟ ممنون

دیدگاه

اموزش ساخت هیتر خودرو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X