اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش ولتاژ از 17 به 5 توسط مقاومت و رگولاتور(؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش ولتاژ از 17 به 5 توسط مقاومت و رگولاتور(؟)

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    دوست عزیز این رگولاتور که میگم تو هیچ مداری استفاده نشده و فقط برای تست کردن استفاده کردم
    دو عدد رگولاتور رو 45 روزه که تست کردم
    25 روز اول 1 وات بهشون دادم
    از اون موقع تا الان تو 2 وات دارن کار میکنن که در این توان اعمالی گفتم دمایی که با دماسنج جیوه ای اندازه گرفتم 80 درجه است

اما سوالم رو کسی جواب نداده
    دماش به حدی هست که اگه یه قطره آب روش بندازی درجا بخار میشه
    دماسنج رو برای 15 دقیقه به هیتسینکش زدم ( بالا هیتسینک چسبیده بهش ) دماش رو 80 نشون میده
    حالا سوال اینه که دمای واقعی هیت سینک چنده ؟؟
    خوب دمای آلومینیوم همونی هست که با دماسنج اندازه گرفتی دیگه. هرچقدر هم که مقاومت گرمایی داشته باشه ، این جنس همون ماده مثل آلومینیوم میشه.
    بر فرض مثال اگه بیاید 10 وات گرما به آهن بدین اونو به درجه ی 100 میرسونه ، و اگه همین 10 وات رو به آلومینیوم بدید اونو به درجه ی 80 میرسونه ، یکی انرژی گرمایی رو در خودش نگه میداره یکی مثل آلومینیوم از دست میده و برای اینکه به 100 درجه برسه شما باید بیشتر از 10 وات گرما بهش بدین.
    دماش همونیه که اندازه میگیری.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
      جناب hosseinamدرست میگن دما همونیه که اندازه میگیری

جناب rezamajdi رگولاتور هرچی داغ تر بشه و ولتاژ ورودیش بیشتر بشه جریان خروجیش کمتر میشه.

وقتی داغ میشه رگولاتور خودش خوکار جریان رو کم میکنه تا دما بیاد پایین
      وقتی هم ولتاژ زیاد بهش می دی نمی تونه هم تلفات زیاد داشته باشه هم جریان خروجی زیاد واسه همین تی ولتاژ بالا جریان خروجی رو کم می کنه وتلفاتش زیاد میشه

موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوست عزیز کفتم من حالا شما مقاومت بزار سلیقه ایی هزینه اشم خیلی فرق نمیکنه 2 تومون اون گفته اجباری نبود
        در واقع چون ما از اداپتور استفاده می کنیم خیلی اهمیتی نداره تلفات 2 وات یا 7 وات نکته اینجاست(فقط رگولاتور نسوزه) که اگه بریم سراغ باتری اون موقع بایستی به همه چی گیر بدیم چون اونجا مشکل زمانه و کمترین تلفات حرف اول رو می زنه
        ولی بد نیس از اول چاره اندیشی کنیم که با نبود برق هم بتونیم با باتری ادامه بدیم
        بد نیست با کمک رگولاتور سوییچینگ 17 رو به 8 و برای اطمینان در انتها یه رگولاتر خطی بزاریم این کاری که حتی پاینیر انواع گیرنده ها دارند انجام میدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ssmq نمایش پست ها
          دوست عزیز کفتم من حالا شما مقاومت بزار سلیقه ایی هزینه اشم خیلی فرق نمیکنه 2 تومون اون گفته اجباری نبود
          در واقع چون ما از اداپتور استفاده می کنیم خیلی اهمیتی نداره تلفات 2 وات یا 7 وات نکته اینجاست(فقط رگولاتور نسوزه) که اگه بریم سراغ باتری اون موقع بایستی به همه چی گیر بدیم چون اونجا مشکل زمانه و کمترین تلفات حرف اول رو می زنه
          ولی بد نیس از اول چاره اندیشی کنیم که با نبود برق هم بتونیم با باتری ادامه بدیم
          بد نیست با کمک رگولاتور سوییچینگ 17 رو به 8 و برای اطمینان در انتها یه رگولاتر خطی بزاریم این کاری که حتی پاینیر انواع گیرنده ها دارند انجام میدن
          یه رگولاتور سوئیچینگ نو خریدم ، اصلا کار نمیکرد ، نمیتونیم اصلا به رگولاتورهای سوئیچینگ موجود اعتماد کنیم ، چون اکثرا تقلبی و اگر هم اصلش گیر بیاد بالای هفت تومن قیمت دارن.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
            یه رگولاتور سوئیچینگ نو خریدم ، اصلا کار نمیکرد ، نمیتونیم اصلا به رگولاتورهای سوئیچینگ موجود اعتماد کنیم ، چون اکثرا تقلبی و اگر هم اصلش گیر بیاد بالای هفت تومن قیمت دارن.
            برای کارهای تکی هم وقتتو هم اعصابتو خورد می کنه.... برای تیراژ بالا بایستی چاره اندیشی کنی.... اما واسه تک کاری از ماژول اماده استفاده کن فکر کنم ایران میکرو داشته باشه اکثر اون ماژول های سوییچینگ بخواهی خودت درست کنی بیشتر هم هزینه بر می داره (وقت مفیدتو بزار روی برنامه سود و دیزاین ظاهرش که همه با چششون می بینند نه با مغزشون)( اگرهم دست دست کنی اون چشم بلبلی استخوان دایناسور خور تا بفهمه تو این مملکت یکی از اشغالاشو خوب می تونه بفروشه تو تناژ بلا میفرسته تو بازارمون
            بعد میره سوار استون مارتینش شه که بره توی رستوران فلانی یا گوشت سگ بخوره یا جنین تازه و یا پودر شاخ کرگردن بدبختو بریزه تو نوشیدنیش تا شاید عمر کوفتیش بیشتر شه ) ما هم اینجا با پژوی سال 80 طرااحی 30 سال پیش ماهی 280 دلار که ازش بدهی هم می مونه اونوقت اون بابای نزول باش هروز یه تنه بزنه کی زن می گیری موهات سفید شد ! )
            اخه خود میکرو و رگولاتور رو هم ماتولید نمیکنیم که روش تعصب طراحی راندمان فلان کنیم کار رو راه بنداز و توی زمان هم صرفه جویی
            یا در حقیقت اصل ماجرا رو بدونی من خودم روی منابع تغذیه سوییچینگ و خطی 8 سال کار کردم در حال حاضر میدونید اخرین کارم تو منابع چی بوده هیچی وقتی یارو داره کیلو کیلو وارد می کنه چی دست منو میگیره الان هم دارم از پاور کامپیوتر استفاده می کنم ماها دیگه وقتی ترانزیستورو وقتی نمی تونیم تولید کنیم چه کاری گیر فلان باشیم
            برو سراغ ماژول اماده تبدیل 12 تا 24 به 5 خودتو راحت کن تمام

دیدگاه

خوب دمای آلومینیوم همونی هست که با دماسنج اندازه گرفتی دیگه. هرچقدر هم که مقاومت گرمایی داشته باشه ، این جنس همون ماده مثل آلومینیوم میشه.
              بر فرض مثال اگه بیاید 10 وات گرما به آهن بدین اونو به درجه ی 100 میرسونه ، و اگه همین 10 وات رو به آلومینیوم بدید اونو به درجه ی 80 میرسونه ، یکی انرژی گرمایی رو در خودش نگه میداره یکی مثل آلومینیوم از دست میده و برای اینکه به 100 درجه برسه شما باید بیشتر از 10 وات گرما بهش بدین.
              دماش همونیه که اندازه میگیری.
              سلام

اگه دما همونه یعنی 80 درجه هست پس چرا همین که یه قطره آب میندازم رو هیت سینک درجا بخار میشه ؟؟؟؟؟؟
              آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

برای کارهای تکی هم وقتتو هم اعصابتو خورد می کنه.... برای تیراژ بالا بایستی چاره اندیشی کنی.... اما واسه تک کاری از ماژول اماده استفاده کن فکر کنم ایران میکرو داشته باشه اکثر اون ماژول های سوییچینگ بخواهی خودت درست کنی بیشتر هم هزینه بر می داره (وقت مفیدتو بزار روی برنامه سود و دیزاین ظاهرش که همه با چششون می بینند نه با مغزشون)( اگرهم دست دست کنی اون چشم بلبلی استخوان دایناسور خور تا بفهمه تو این مملکت یکی از اشغالاشو خوب می تونه بفروشه تو تناژ بلا میفرسته تو بازارمون
                بعد میره سوار استون مارتینش شه که بره توی رستوران فلانی یا گوشت سگ بخوره یا جنین تازه و یا پودر شاخ کرگردن بدبختو بریزه تو نوشیدنیش تا شاید عمر کوفتیش بیشتر شه ) ما هم اینجا با پژوی سال 80 طرااحی 30 سال پیش ماهی 280 دلار که ازش بدهی هم می مونه اونوقت اون بابای نزول باش هروز یه تنه بزنه کی زن می گیری موهات سفید شد ! )
                اخه خود میکرو و رگولاتور رو هم ماتولید نمیکنیم که روش تعصب طراحی راندمان فلان کنیم کار رو راه بنداز و توی زمان هم صرفه جویی
                یا در حقیقت اصل ماجرا رو بدونی من خودم روی منابع تغذیه سوییچینگ و خطی 8 سال کار کردم در حال حاضر میدونید اخرین کارم تو منابع چی بوده هیچی وقتی یارو داره کیلو کیلو وارد می کنه چی دست منو میگیره الان هم دارم از پاور کامپیوتر استفاده می کنم ماها دیگه وقتی ترانزیستورو وقتی نمی تونیم تولید کنیم چه کاری گیر فلان باشیم
                برو سراغ ماژول اماده تبدیل 12 تا 24 به 5 خودتو راحت کن تمام
                دقیقا حق با شماست. دولت هم نمیآد حمایت کنه ، یه عده زیادی تلف میشن ولی خارجی ها و وارد کننده ها سود کلانی میکنن متاسفانه.
                در هرصورت منم برای ساخت برد تقریبا متوسط میخام ، فعلا طبق حساب کتابای من با یه مقاومت 80 اهمی یک وات میتونه 100 میلی آمپر رو تحمل کنه و 8 ولت هم افت بده ، و این بر ای من خوبه.

سپاس از توجه شما.

سلام

اگه دما همونه یعنی 80 درجه هست پس چرا همین که یه قطره آب میندازم رو هیت سینک درجا بخار میشه ؟؟؟؟؟؟
                همونو بزار داخل ظرف آب ببین چه اتفاقی میاوفته.؟!! فکر نکنم یه قطره دلیلی بر این باشه .حالا اطلاعاتم در حد تبخیر آب یا مهندسی مواد نیست ، که بتونم اینو براتون توضیح بدم. اگه دوستان اطلاعاتی در این مورد دارن راهنماییمون کنند.
                جدیدترین ویرایش توسط hosseinam; ۱۶:۵۳ ۱۳۹۵/۰۷/۱۴.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

دما سنجت کالیبره است ؟
                  برای تست دمای اب در حال جوشو بگیر بعد برو ویکی پدیا ارتفاع از سطح دریای منطقتو پیدا کن وبعد از رو اون جدول ببین تو اون فشار اتمسفر منطقه تون اب در حال جوش چند درجه است

دیدگاه

دما سنجت کالیبره است ؟
                    برای تست دمای اب در حال جوشو بگیر بعد برو ویکی پدیا ارتفاع از سطح دریای منطقتو پیدا کن وبعد از رو اون جدول ببین تو اون فشار اتمسفر منطقه تون اب در حال جوش چند درجه است
                    نقطه جوش در مشهد مقدس میشه 96.5 اما دمای هیت سینک 80 درجه هست
                    حالا چطور قطره آب درجا بخار میشه ؟
                    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نقطه جوش در مشهد مقدس میشه 96.5 اما دمای هیت سینک 80 درجه هست
                      حالا چطور قطره آب درجا بخار میشه ؟
                      حتی دردمای صفردرجه هم ما تبخیر اب داریم.دردمای 80 درجه اب( جلزولزوکنان) بخار میشه چونکه هیتسینگ سطح وسیعتری داره .دراین دما شاید اب نجوشه ولی بخار میشه. نقطه جوش فرق می کنه.اب در نقطه جوش، بیشترین میزان تبخیر رو تجربه میکنه.
                      جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۸:۵۷ ۱۳۹۵/۰۷/۱۴.
                      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

وقتی ولتاژ ورودی به رگولاتورهای خطی، خیلی زیاد باشه ، تلفات داخلی رگولاتور زیادم میشه، بشدت داغ میکنه و حداقل این که عمر رگولاتور میاد پایین،
                        برای پایین آوردن این ولتاژ و در واقع برداشتن این تلفات از رگولاتور یکی از ساده ترین و البته ارزانترین (تاکید میکنم ارزانترین) استفاده از قطعاتی مثل زنر، دیود معمولی یا مقاومت پشت رگولاتور هست

دیدگاه

با اجازه ی اساتید چند جمله حرف :

1_اگه در خروجی رگولاتور خازن قابل توجهی داشته باشیم مقاومت سری در ورودی رگولاتور میتونه در لحظه های اولیه شارژ خازن جریان شارژ رو کنترل کنه که آسیبی به رگولاتور وارد نشه ( هرچند پیوند های P_N توانایی تحمل جریان هایی بیش از ماکزیمم جریان پیوسته قابل تحمل رو در لحظاتی دارند اما در بعضی موارد با در نظر گرفتن شرایط مختلف رگولاتور ما قادر به تحمل این فشار نیست )
                          2_اگه مدارمون به هر دلیلی دچار مشکل شد و جریان نامتعارف مصرف کرد ( حالتی شبیه به اتصال کوتاه ) این مقاومت از رگولاتور و منبع تغذیه مدار در برابر اضافه جریان حفاظت میکنه ( هرچند در رگولاتور ها سیستم هایی برای کنترل جریان وجود داره اما در مواردی دیده شده که واقعا کار از محکم کاری عیب نمیکنه )
                          زمانی که توان زیادی به رگولاتور داده میشه هر چند از هیت سینک میشه استفاده کرد اما در مواردی که به هر دلیلی هیت سینک قابل استفاده نباشه این مقاومت سری میتونه توان اعمالی به رگولاتور رو کاهش بده

تا نظر دوستان و اساتید چی باشه . . .
                          1- درک نمیکنم چرا باید یک عنصر مصرف کننده به مدار اضافه کنیم اون هم بصورت سری با رگولاتور ،

2- برای حفاظت از جریان های نامتعارف از فیوز و وریستور استفاده میکنیم

// - - - - - - -
                          این جواب منطقی تره :

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                          سلام
                          مداری که دیدید برای افزایش جریان رگولاتور78XXنبوده؟؟
                          یه مدار هست که با یه ترانزیستور و یه مقاومت میشه جریان رگولاتور رو افزایش داد من مدارش رو تست کردم به خوبی هم جواب داده.
                          مدار خاصی نبود ، یه وسیله بود که کار کنترلری انجام میداد ، دقیقا قبلش یه مقاومت گذاشته بوده تا بتونه 17 رو به رگولاتور 5 وصل کنه.من فکر نمیکنم اون بخاطر حفاظت اومده باشه مقاومت گذاشته باشه ، میخاست یه مقدار ولتاژ رو بندازه روی مقاومت ، از همین 0.25 وات معمولی هم بوده.
                          الان تو شستی های آسانسور هم برای حفاظت از سگمنت ها اومدن همین مقاومت گذاشتن ، ما به ال ای دی 24 ولتی این سگمنت ها ولتاژ 32 ولتی میدیم/ولی نمیسوزه.یه مقاومت 470 سری شده با ال ای دی ها.

دوستان درسته که میشه رگولاتور رو تا 35 ولت وصل کرد ، ولی باید خنک بشه ، در غیر این صورت آسیب میبینه .
                          الان شما رگولاتورها موجود رو فقط 8 ولت اضافه تر ولتاژ بدید ، ببینید چقدر داغ میشه ، حالا این کارکردش چقدر تضمینی هست که بعد نسوزه؟؟!!!
                          حالا بعدش بیاید روی برد سوارش کنید و از قضا برد هم پلگان باشه ، مثل بردی که من تست کردم ، گرمای رگولاتور تو کل برد پیچیده بود.

در هر صورت دوستانی که میفرمایند رگولاتور هم خودش مقاومتیه ، دیگه نیاز به مقاومت پشتش نداره ، و یا میتونن رگولاتور رو حذف کنن و جاش یه مقاومت بزارن ، به این نکته دقت کنن که با تغییرات جریان افت ولتاژ روی مقاومت هم تغییر میکنه ، در کمترین حالات جریان میتونه تقریبا هیچ افت ولتاژی نداشته باشه و ولتاژ بیوفته رو میکرو و منجر به سوختنش بشه ، و یا در بار کامل حداکثر افت ولتاژ و داشته باشه و باعث تغذیه نامناسب بشه ،
                          برای همین ما یه مقاومت میزاریم تا یه بازه ای رو بتونه پشتیبانی کنه ، مثلا برای رگولاتور حداکثر 1 آمپر و حداقل جریان مورد نیاز ، تا این تغییرات افت ولتاژ رو سر رگولاتور بیوفته و رگولاتور هم ولتاژ ثابتی بده.
                          تلفات هم برای ما قدرتی ها زیاد مهم نیست ، چون تو صنعت اینقدر تلفات نشتی داریم که این چند میلی وات به چشم نمیآد . فقط پایداری دستگاه مهمه.
                          حالا اگه بخواییم انجام بدیم جدا از همه چیز ، میتونیم چیکار کنیم ؟؟ مقاومت چند واتی ، چند اهمی ؟؟
                          یا هر نظر دیگه ای.

اینم میتونه روش خوبی باشه ، مثلا بخواییم 10 ولت کاهش بدیم ، اگه بتونیم یه مقاومت 10 اهمی بزاریم ، باید 1 آمپر ازش جریان بکشیم تا 10 ولت رو افت بده .پس ما باید جریان مورد نظر مدارمون رو محاسبه کنیم ، و همون دوروبر یه مقاومت انتخاب کنیم تا یه محدوده ای رو پوشش بده.

تشکر دوستان.
                          شاید برای شارژ باتری از رگولاتور بصورت انشعابی + یک دیود استفاده شده .
                          // - - - - - -
                          ورودی رگولاتور دقیقا بستگی به نوع رگولاتور داره ، مثلا برای ولتاژ های بالاتر 40 از رگولاتورهای HV یا همان High Voltage استفاده می کنیم.
                          // - - - - - -
                          آخه چرا بجای رگولاتور مقاومت؟!! ورودی مدار اگر متغیر باشه افت ولتاژ روی مقاومت هم تغییر میکنه و به مدار آسیب میرسونه از طرفی مقاومت خودش مصرف کننده ست (مگر اینکه بخواهیم خودمون ولتاژو رگوله کنیم که باز آپ امپ میاد وسط ) و حتی برای تقسیم مقاومت در مدارای ابزاردقیق از تقسیم با اپ امپ استفاده میکنیم (منبع : T.I)
                          // - - - - - -
                          اون مقاومت سری شده با شستی با LED داخل سگمنت سری میشه و جریان را محدود میکنه وگر نه برای حفاظت از سگمنت در همون شستی ها از وریستور استفاده میکنیم.
                          جدیدترین ویرایش توسط سعید خیری; ۱۶:۳۸ ۱۳۹۵/۰۷/۱۵.
                          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                          // - - - - - - - - - -
                          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                          // - - - - - - - - - -
                          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری نمایش پست ها
                            1- درک نمیکنم چرا باید یک عنصر مصرف کننده به مدار اضافه کنیم اون هم بصورت سری با رگولاتور ،

2- برای حفاظت از جریان های نامتعارف از فیوز و وریستور استفاده میکنیم

// - - - - - - -
                            این جواب منطقی تره :

شاید برای شارژ باتری از رگولاتور بصورت انشعابی + یک دیود استفاده شده .
                            // - - - - - -
                            ورودی رگولاتور دقیقا بستگی به نوع رگولاتور داره ، مثلا برای ولتاژ های بالاتر 40 از رگولاتورهای HV یا همان High Voltage استفاده می کنیم.
                            // - - - - - -
                            آخه چرا بجای رگولاتور مقاومت؟!! ورودی مدار اگر متغیر باشه افت ولتاژ روی مقاومت هم تغییر میکنه و به مدار آسیب میرسونه از طرفی مقاومت خودش مصرف کننده ست (مگر اینکه بخواهیم خودمون ولتاژو رگوله کنیم که باز آپ امپ میاد وسط ) و حتی برای تقسیم مقاومت در مدارای ابزاردقیق از تقسیم با اپ امپ استفاده میکنیم (منبع : T.I)
                            // - - - - - -
                            اون مقاومت سری شده با شستی با LED داخل سگمنت سری میشه و جریان را محدود میکنه وگر نه برای حفاظت از سگمنت در همون شستی ها از وریستور استفاده میکنیم.
                            گفتیم که بیایم حرارت رو کمتر کنیم روی رگولاتور ، برای همین یه مقاومت میگذاریم تا حرارت کمتری روی رگولاتور بیوفته.
                            توی شستی وریستور نیست ، الان دارم میبینم. جز مقاومت چیز دیگه ای نداره.مقاومت ها همگی نیم وات هستن تو یه مدل ، و مدل دیگه 0.25 وات هم داره.
                            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                              سلام
                              مداری که دیدید برای افزایش جریان رگولاتور78XXنبوده؟؟
                              یه مدار هست که با یه ترانزیستور و یه مقاومت میشه جریان رگولاتور رو افزایش داد من مدارش رو تست کردم به خوبی هم جواب داده.
                              گفتیم که بیایم حرارت رو کمتر کنیم روی رگولاتور ، برای همین یه مقاومت میگذاریم تا حرارت کمتری روی رگولاتور بیوفته.
                              توی شستی وریستور نیست ، الان دارم میبینم. جز مقاومت چیز دیگه ای نداره.مقاومت ها همگی نیم وات هستن تو یه مدل ، و مدل دیگه 0.25 وات هم داره.
                              برای دفع حرارت ناشی از رگولاتور فقط و فقط از Heat Sink استفاده میشه و لاغیر (اگه دیگه خیلی داغ میکنه که هیت سینک فن دار میذاریم / مثل کارت گرافیک یا خود پاورها همه هیت سینک فندار میذارند )

اشتباه میکنی / توی شستی نیست اما روی خود بورد اصلی که توی تابلو فرمانه وریستور میذاریم . (این دقیقا برمیگرده به طراح که کجا بذاره / توی بوردای پارکنترل ، آرین ، آرمان فراز، آلما الکترونیک و ... همه وریستور میذارند )
                              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                              // - - - - - - - - - -
                              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                              // - - - - - - - - - -
                              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری نمایش پست ها
                                برای دفع حرارت ناشی از رگولاتور فقط و فقط از Heat Sink استفاده میشه و لاغیر (اگه دیگه خیلی داغ میکنه که هیت سینک فن دار میذاریم / مثل کارت گرافیک یا خود پاورها همه هیت سینک فندار میذارند )

اشتباه میکنی / توی شستی نیست اما روی خود بورد اصلی که توی تابلو فرمانه وریستور میذاریم . (این دقیقا برمیگرده به طراح که کجا بذاره / توی بوردای پارکنترل ، آرین ، آرمان فراز، آلما الکترونیک و ... همه وریستور میذارند )
                                دقت رو برد نداشتم.
                                میشه توضیح مختصری در مورد گذاشتن وریستور برای حفاظت سگمن بدین ؟!!!
                                تا چند ولت شد عمل حفاظت انجام میشه؟!!

سپاس.
                                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X