سلام سوال داشتم خدمتتون ، هر چی المان سرد کننده میگیرم و با اینکه هیت سینگ هم به اون متصل میکنم اما بعد از مدتی کار کردن میسوزه ! چرا ؟ چرا اینقدر کیفیت ساختشون پایینه ؟ آیا نوع مرغوب دارن ؟ آیا میشه عمر این المان ها رو زیاد کرد ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
عمر المان های سرد کننده ؟
Collapse
X
-
پاسخ : عمر المان های سرد کننده ؟
نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هاسلام سوال داشتم خدمتتون ، هر چی المان سرد کننده میگیرم و با اینکه هیت سینگ هم به اون متصل میکنم اما بعد از مدتی کار کردن میسوزه ! چرا ؟ چرا اینقدر کیفیت ساختشون پایینه ؟ آیا نوع مرغوب دارن ؟ آیا میشه عمر این المان ها رو زیاد کرد ؟
- تشکرها 3
-
نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هاسلام سوال داشتم خدمتتون ، هر چی المان سرد کننده میگیرم و با اینکه هیت سینگ هم به اون متصل میکنم اما بعد از مدتی کار کردن میسوزه ! چرا ؟ چرا اینقدر کیفیت ساختشون پایینه ؟ آیا نوع مرغوب دارن ؟ آیا میشه عمر این المان ها رو زیاد کرد ؟
لطفا به دو نکته مهم توحه داشته باشید
1- از ولتاژ 5 درصد کمتر از ولتاژ اسمی قطعه خنک کننده و کاملا با ثبات استنفاده کنید مثلا برای 12 ولت 11.5 استفاده کنید
2- از هیت سینک بزرگ و حتما با فن مناسب استفاده فرمایید و حتما برای اتصال به هیت سینک ، خمیر سیلیکون مرغوب به کار ببریدجدیدترین ویرایش توسط emitor; ۱۹:۰۵ ۱۳۹۸/۰۶/۱۳.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست هابا سلام چقدر طول میکشه بسوزن؟هرچقدر هیت سینکتون خنک بشه عمرش بیشتر میشه البته تو ایران چینیش میاد که عمر کم و بازده کم داره من مدل آلمانیشو داخل یه حمام دما دیدم که تا منفی 30 درجه میرسوند و دستگاه 7 سال بود کار میکرد البته با هیت سینک 30 در 10 سانتی با فن قویخدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هامدت یک ماه بیشتر کار نمیکنه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست هامیشه سایز هیت سینکتون بگید( طول*عرض*ارتفاع ) و آیا فن هم استفاده میکنید؟1 ماه خیلی کم من خودم با 4 تا پلتیر آبسردکن درست کردم مشکلی نداشت البته طرف گرم با هیت سینک سی پی یو و فن خیلی قوی خنک میشد.مشکل شما یا ولتاژ یا هیت سینکخدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هااین هیت سینگ 20 در 10 سانتی مترهستش و دو عدد فن 10 در 10 هم پشت هیت سنگ گذاشتم
برای درک ولتاژ بازگشتی هم من یک رله 5 ولت رو با اسکوپ دیدم که ولتاژش به حدود 300 ولت رسید
روی فن تست نکردم
-
نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست هاپاسخ : عمر المان های سرد کننده ؟
دوست عزیز
لطفا به دو نکته مهم توحه داشته باشید
1- از ولتاژ 5 درصد کمتر از ولتاژ اسمی قطعه خنک کننده و کاملا با ثبات استنفاده کنید مثلا برای 12 ولت 11.5 استفاده کنید
2- از هیت سینک بزرگ و حتما با فن مناسب استفاده فرمایید و حتما برای اتصال به هیت سینک ، خمیر سیلیکون مرغوب به کار ببرید
چطور ولتاژ رو از 12 به 11.5 برسونیم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kananimeister@gmail.com نمایش پست ها
سلام
چطور ولتاژ رو از 12 به 11.5 برسونیم
صرفا سری کردن یک دیود شاتکی MBR20100 یا مشابه کافی هست.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه