پاسخ : باتری های اسیدی و شارژ آنها ؟
شما ولتاژ دینام ماشین رو اندازه بگیر و با ولتاژ باتری مقایسه کن.میبینی اختلاف قابل توجهی وجود داره حتی تو جریاندهی هم همینطوره یعنی علاوه بر تامین جریان مورد نیاز برای شارژ کردن باتری باید ولتاژ قسمتهای دیگه رو تامین کنه و این ولتاژ با جریان بالا از لحظه استارت تا خاموش شدن ماشین روی باتری هست و میبینید که باتریهای بی کیفیت هم با این روش سالها بدرستی کار میکنن پس طبیعتا مشکلی نیست و اگه بود کمپانیها حتما یه سیستم شارژ برای باتری میذاشتن.این مسئله رو گفتم چون تجربه خودم اینو بهم یاد داده که با اتصال ولتاژ دائم به باتری- باتری خراب نمیشه .البته منظورم باتری اسیدی هست و در مورد باتریهای دیگه تجربه ای تا این حد نداشتم.
من سالهاست دارم ازین روش بعنوان بک اپ استفاده میکنم و فقط چندبار اب باتری عوض کردم و در اخر این نکته رو خدمتت عرض کنم که باتریهای اسیدی عمر ابدی ندارن و مطمئنا بعد از چندین سال خراب میشن و لایه های درونش سولفات میشه که باعث از دست رفتن قابلیتش میشه پس زیاد حساس نباش و اگه احساس نگرانی میکنی میتونی براش شارژر اتومات بسازی تا خیال خودتو از همه لحاظ راحت کنی.
نوشته اصلی توسط fmicro
نمایش پست ها
من سالهاست دارم ازین روش بعنوان بک اپ استفاده میکنم و فقط چندبار اب باتری عوض کردم و در اخر این نکته رو خدمتت عرض کنم که باتریهای اسیدی عمر ابدی ندارن و مطمئنا بعد از چندین سال خراب میشن و لایه های درونش سولفات میشه که باعث از دست رفتن قابلیتش میشه پس زیاد حساس نباش و اگه احساس نگرانی میکنی میتونی براش شارژر اتومات بسازی تا خیال خودتو از همه لحاظ راحت کنی.
دیدگاه