اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگزینی قطعات با fpga

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جایگزینی قطعات با fpga

نوشته اصلی توسط bluestar
    ممکنه درباره LVPECL یکمی توضیح بدین؟
    با سلام
    من هم خیلی کم اطلاع دارم. این یه استاندارد برای باسآ‌ها و لاجیکآ‌ها است مثل TTL یا مثلا همین RS422 . پایهآ‌های fpga معمولا میآ‌توانند چندین استاندارد رو پشتیبانی کنن که این استانداردآ‌های دیفرانسیلی هم جزوش هست.

این استاندارد LVPECL دیفرانسیلی است و کاربردش در IOهای سریع و شبکه توزیع کلاک هست.
    من فکر کردم شاید اگر شما یک پورت وروردی fpga رو به شکل دیفرانسیلی کانفیگ کنید و یک لاین rs422 رو بهش وصل کنید احتمالا سیگنال درست تشخیص داده شود. البته برعکس رو مطمئن نیست. در بعضی حالات هم یک تعداد مقاومت نیازه.
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
      با سلام
      من هم خیلی کم اطلاع دارم. این یه استاندارد برای باسآ‌ها و لاجیکآ‌ها است مثل TTL یا مثلا همین RS422 . پایهآ‌های fpga معمولا میآ‌توانند چندین استاندارد رو پشتیبانی کنن که این استانداردآ‌های دیفرانسیلی هم جزوش هست.

این استاندارد LVPECL دیفرانسیلی است و کاربردش در IOهای سریع و شبکه توزیع کلاک هست.
      من فکر کردم شاید اگر شما یک پورت وروردی fpga رو به شکل دیفرانسیلی کانفیگ کنید و یک لاین rs422 رو بهش وصل کنید احتمالا سیگنال درست تشخیص داده شود. البته برعکس رو مطمئن نیست. در بعضی حالات هم یک تعداد مقاومت نیازه.
      یک سوال دیگه:
      با فرض اینکه نمیتوان این درایورهای خط را با FPGA پیاده سازی کرد ، باید آنها را در کنار FPGA قرار داد آیا شما برای اتصال آن به FPGA پیشنهادی دارین؟
      متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bluestar
        یک سوال دیگه:
        با فرض اینکه نمیتوان این درایورهای خط را با FPGA پیاده سازی کرد ، باید آنها را در کنار FPGA قرار داد آیا شما برای اتصال آن به FPGA پیشنهادی دارین؟
        متشکرم
        با سلام
        مستقیم ورودی و خروجیآ‌های مبدل RS422 رو به FPGA متصل کنید. اگر IOهای مبدل ۳.۳ ولتی باشد که کلا مشکلی ندارد. ولی اگر TTL پنج ولت باشد کار کمی پیچیدهآ‌تر است. در این حالت معمولا خروجیآ‌های 3.3ولتی FPGA را میآ‌توان مستقیم به ورودیآ‌های TTL متصل کرد. ولی اتصال خروجی TTL به این IOها چون معمولا 5v-tolerant نیستند کار صحیحی نیست. البته خود xilinx در یک راهنما توضیح داده بود که میآ‌توان یک ۵ ولتی را به IO متصل کرد فقط باید یک مقامت برای محدود کردن جریان بین آن قرار داد (البته میآ‌توان از یک زنر ۳.۳ ولتا یا ۲.۵ولت هم استفاده کرد). راه دیگر هم استفاده از ICهایی است که سطح ولتاژ رو تنظیم میآ‌کنند.

-- در یک پروژه من یک IO پنج ولتی رو به یک پایه Virtex-4 متصل کردم با یک مقاومت ۲۲۰ اهمی که به خوبی کار میآ‌کرد!
        -- http://www.xilinx.com/support/answers/19146.htm
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام.
          آیا FPGA ای وجود دارد که با 5 ولت کار کند و بدون هیچ گونه اینترفیسی قابلیت اتصال به میکرو 5 ولت را داشته باشد؟و از طرفی در بازار ایران هم موجود باشد؟

دیدگاه

تا اونجایی که بنده خاطرم هست اکثر FPGA ها این قابلیت رو دارن.

دیدگاه

سری 9500XL میتونه بسته به دلخواه شما با 3.3 یا 2.5 کار کنه. ولتاژ خروجی مورد نیاز رو باید به پایه مربوط به خروجی VCCIO وصل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X