اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خوره های مدار بیان جلو مشکل در سنسور مادون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
    مطمنا هرچه آپ امپ سرعت بالاتری ( Slew rate ( استفاده کنید کیفیت و دقت بالاتری خواهید داشت
    عالیه - همزمان با شروع برنامه نویسی ، سنسور ها رو هم تست کنید و مدار رو اپتیمایز کنید
    اگر اسکپ داشته باشید خیلی بهتره
    نه دیگه مولتی ترن اینجور که میفرمائید اذیت نمیکنه
    سلام مجدد
    با توجه به استفاده از ماژول stm32 مشکلاتی در بحث پروگرام کردنش دارم .
    مدار من شامل دو خروجی سنسور به میکرو هست و ماژول نمایشگر و کلید ها که اونا اوکی هست
    سنسور ها چون مرمی با سرعت بسیار بالا از بینشون عبور میکنه نیاز به دقت بالایی دارن مرمی شلیک شده فاصله ۵ سانتی متری بین سنسور ها رو در ۱۶۶ میکرو ثانیه طی میکنه حالا من خروجی ها رو به تایمر های میکرو متصل کردم در برنامه stm mx در قسمت کلاک کانفینگ میشه خروجی کلاک به پایه های تایمر رو مشخص کرد در قسمت rcc های اسپید کلاک رو روی با پس گذاشتم تا از کریستال خارجی برای تولید کلاک استفاده کنه و low اسپید گلاک هم همینطور . چون میخام در قسمت کانفینگ کلاک تنظیمات pll استفاده کنم و مشکلم اینجاست که این درخت تنطیمات کلاک رو چطور تنطیم کنم که دقت پایه های تایمر بسیار بالا بره ؟ عکسی ارسال میکنم میتونید با توجه به مدارم و عکسی که میفرستم بگید این بخش رو چطور تنظیم کنم چه کلاکی بگذارم
    جدیدترین ویرایش توسط مهرداد۳۰۰; ۲۱:۵۱ ۱۴۰۳/۰۷/۰۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهرداد۳۰۰ نمایش پست ها

سلام مجدد
      با توجه به استفاده از ماژول stm32 مشکلاتی در بحث پروگرام کردنش دارم .
      مدار من شامل دو خروجی سنسور به میکرو هست و ماژول نمایشگر و کلید ها که اونا اوکی هست
      سنسور ها چون مرمی با سرعت بسیار بالا از بینشون عبور میکنه نیاز به دقت بالایی دارن مرمی شلیک شده فاصله ۵ سانتی متری بین سنسور ها رو در ۱۶۶ میکرو ثانیه طی میکنه حالا من خروجی ها رو به تایمر های میکرو متصل کردم در برنامه stm mx در قسمت کلاک کانفینگ میشه خروجی کلاک به پایه های تایمر رو مشخص کرد در قسمت rcc های اسپید کلاک رو روی با پس گذاشتم تا از کریستال خارجی برای تولید کلاک استفاده کنه و low اسپید گلاک هم همینطور . چون میخام در قسمت کانفینگ کلاک تنظیمات pll استفاده کنم و مشکلم اینجاست که این درخت تنطیمات کلاک رو چطور تنطیم کنم که دقت پایه های تایمر بسیار بالا بره ؟ عکسی ارسال میکنم میتونید با توجه به مدارم و عکسی که میفرستم بگید این بخش رو چطور تنظیم کنم چه کلاکی بگذارم
      تصویری که گذاشتید پاک شده!
      با نرم افزار Cube IDE کار میکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

تصویری که گذاشتید پاک شده!
        با نرم افزار Cube IDE کار میکنید؟
        سلام بله البته بخاطر دردسر های میکرو های stm رفتم سراغ رزبری پایی که خیلی قوی تر هم هست فعلا مشکلم اینه مدار سنسور مشکل داره یه مدار اشمیت تریگر با یک مقایسه گر lm311 میخام . اگه شماتیکی مد نظرتون هست بگید من بسازمش

دیدگاه

رزبری نرو سمیه
          اگه رفتید فکر پاورش رو هم کردید؟????
          یه ایده رسیده به ذهنم که با یک سنسور مادون قرمز هم بتونید سرعت رو تشخیص بدید
          با تایم تایمر بیشتر ( که میتونه دقت کار رو هم بیشتر کنه )
          به دو روش آنالوگ و دیجیتال استفاده میشه و البته خوراک من آنالوگه ولی خداییش اسکپ لازم داری یا حداقل با نرم افزار های Spice یا مشابه شبیه سازی کنید دیجیتال هم یه کوچولو قیمت تجهیز میره بالا
          برای این پیشنهادم باید خودتونو گرم کنید

دیدگاه

رزبری نرو سمیه
            اگه رفتید فکر پاورش رو هم کردید؟????
            یه ایده رسیده به ذهنم که با یک سنسور مادون قرمز هم بتونید سرعت رو تشخیص بدید
            با تایم تایمر بیشتر ( که میتونه دقت کار رو هم بیشتر کنه )
            به دو روش آنالوگ و دیجیتال استفاده میشه و البته خوراک من آنالوگه ولی خداییش اسکپ لازم داری یا حداقل با نرم افزار های Spice یا مشابه شبیه سازی کنید دیجیتال هم یه کوچولو قیمت تجهیز میره بالا
            برای این پیشنهادم باید خودتونو گرم کنید
            چه روشی ؟؟ برای رزبری یه باطری ۹ ولتی قرار دادم که با یک کاهنده دی سی به ۵ ولت میرسونمش فکنم در حالت بار ۹۰ میلی امپر مصرفش باشه ولی خب دستگاه من مدت زیر بار بودنش زیاد نیست ولی میتونم بجای باطری ۹ ولتی از باطری های لیتیومی مثلا ۱۵۰۰ میلی امپری استفاده کنم ، والا stm اینقدر اذیت کننده بود پروگرامش بیخیالش شدم عمده مشکلمم با نصب کتابخانه های نمایشگر بود که خطا میداد وگرنه کد های دیگه رو روش پروگرام کرده بودم درمورد اسکپ ندارم حقیقتا ولی یه دستگاه لاجیک انالایزر دارم و خروجی ۰ و ۱ از سنسور رو میتونه تا ۱ میکرو ثانیه ثبت کنه فکنم مناسب باشه من کمی توی مدارات هنوز ضعیفم ولی شماتیک به دستم برسه حتی رو کاغذ کشیده شده باشه سریع میسازمش
            جدیدترین ویرایش توسط مهرداد۳۰۰; ۱۸:۲۲ ۱۴۰۳/۰۷/۰۸.

دیدگاه

اوکی
              من نگران مصرف بالا بودم که شما میگید ایرادی نداره ولی به قیمت بالا رفتن وزن دستگاه که بایستی در حداقل وزن خودش باشه
              یه سنسور ضربه اضافه میکنید و زمانی که این سنسور تریگر شد یعنی ماشه کشیده شده و مرمی شروع به حرکت کرده ، با تشخیص عبور مرمی از سنسور مادون قرمز ، میتوان با دقت بالاتر سرعت را اندازه بگیرید
              سنسور میتونه به صورت دیجیتال باشه ( mems( که شتابسنج و ژیروسکوپ های آنالوگ دیوایس به دو صورت آنالوگ و دیجیتال در دسترس هستند فقط باید نوعی انتخاب کنید که پاسخ سریعتری داشته باشد
              حالت دوم استفاده از سنسور پیزو الکتریک به جای ژیروسکوپ است که با استفاده از آپ امپ پر سرعت ، بهترین پیشنهاد برای شما می باشد

دیدگاه

درود
                لینک زیر را ببینید:
                Homemade Chronograf with 3D printed case, lasers and LDR sensors and based on Arduino. Measure the speed of bullets and projectiles and show the meters per second on a 7 segment display.

دیدگاه

اوکی حالا بحث فرق کرد
                  شما فرستنده های مادون قرمز رو بدون موج کریر روشن میکنید
                  گیرنده که روبروی اون هست رو به یه آپ امپ میدید که انتگرال اون رو بگیره
                  اینجوری با کوچکترین تغییری که عبور مرمی ایجاد میکنه خروجی پالس میده و اثر محیطی هم حداقل میشه
                  خروجی این اپ امپ میشه اینتراپت ها تون

دیدگاه

اوکی حالا بحث فرق کرد
                    شما فرستنده های مادون قرمز رو بدون موج کریر روشن میکنید
                    گیرنده که روبروی اون هست رو به یه آپ امپ میدید که انتگرال اون رو بگیره
                    اینجوری با کوچکترین تغییری که عبور مرمی ایجاد میکنه خروجی پالس میده و اثر محیطی هم حداقل میشه
                    خروجی این اپ امپ میشه اینتراپت ها تون
                    بله همینطوره ولی این وسط یکسری موارد هست که حل نشده
                    یک اینکه سرعت مرمی حدود ۳۰۰ متر بر ثانیه هست من بر اساس تشخیص یک سنسور فعلا میگم . محاسباتم اینجوری در اومده زمان عبور از مقابل گیرنده ۱۶میکرو ثانیه و سیگنال تولید شده حدود ۶۲ کیلو هرتز هست که نیاز به یک مقایسه گر انالوگ دارم که پهنای باند بالایی داشته باشه از اونور مقایسه گر های خیلی سریع ولتاژ ورودی شون بالای ۱۲ ولته برای دقیق کار کردن و مدار ۵ ولته . مقایسه گر های پنج ولت هم که ضعیف هستن و نمیتونن گذر رو دقیق ثبت کنن باز ممکنه دوستانی که با الکترونیک اشنایی دارن اشراف داشته باشن و بتونن یک مقایسه گر ولتاژ که با ۵ ولت براحتی کار کنه و سرعت بالایی داشته باشه معرفی کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                      درود
                      لینک زیر را ببینید:
                      https://electronoobs.com/eng_arduino_tut166.php
                      این موارد که توی یوتوب هست اکثرا نمایشی هست و فاقد دقت لازم من همه این مدار ها رو تولید و تست کردم نیاز به دقت بسیار بالایی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهرداد۳۰۰ نمایش پست ها

بله همینطوره ولی این وسط یکسری موارد هست که حل نشده
                        یک اینکه سرعت مرمی حدود ۳۰۰ متر بر ثانیه هست من بر اساس تشخیص یک سنسور فعلا میگم . محاسباتم اینجوری در اومده زمان عبور از مقابل گیرنده ۱۶میکرو ثانیه و سیگنال تولید شده حدود ۶۲ کیلو هرتز هست که نیاز به یک مقایسه گر انالوگ دارم که پهنای باند بالایی داشته باشه از اونور مقایسه گر های خیلی سریع ولتاژ ورودی شون بالای ۱۲ ولته برای دقیق کار کردن و مدار ۵ ولته . مقایسه گر های پنج ولت هم که ضعیف هستن و نمیتونن گذر رو دقیق ثبت کنن باز ممکنه دوستانی که با الکترونیک اشنایی دارن اشراف داشته باشن و بتونن یک مقایسه گر ولتاژ که با ۵ ولت براحتی کار کنه و سرعت بالایی داشته باشه معرفی کنن
                        تا اینجاشو پیشرفت خوبی داشتید
                        شما 12 ولت خروجی اپ امپ ها رو میتونید با تقسیم مقاومتی یا افت ولتاژ زنری به 5 ، 3.3 یا 1.8 تبدیل کنید

دیدگاه

تا اینجاشو پیشرفت خوبی داشتید
                          شما 12 ولت خروجی اپ امپ ها رو میتونید با تقسیم مقاومتی یا افت ولتاژ زنری به 5 ، 3.3 یا 1.8 تبدیل کنید
                          خب دقیقا مشکل همینجاست میشه این کارو با روشی گفتید انجام داد اما دستگاه پرتابله و باید بدون منبع تغذیه ای که برق متصله کار کنه و باید با یه باطری لیتیومی کار کنه نهایتا
                          همین الانش هم با امپ های معمولی مدار رو ساختم و گذر ها رو با سرعت کم مثلا ۵۰ متر بر ثانیه رو میخونه و ثبت میکنه و روی نمایشگر نمایش میده
                          در نمونه های خارجی مدار با باطری ۳.۷ ولتی لیتیومی تغذیه میشه
                          روی مدار خارجی برای هر دو سنسور از یک مقاسیه گر lm393d استفاده کرده حالا سفارش دادم برام برسه ببینم چی میشه
                          جدیدترین ویرایش توسط مهرداد۳۰۰; ۱۰:۴۷ ۱۴۰۳/۰۷/۱۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X