اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی آردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه نویسی آردوینو

نوشته اصلی توسط electromohammad نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان
    شما باید تابع تعریف کنید و با این ترفند چند کد کاملا مستقل بسازید

void task_1(void) {
    // place your code here...
    }

// برای کار شما همین کافی است چون می خواهید فقط سه کد کاملا مجزا از هم استفاده کنید.

بسیار عالی متشکرم
    جناب بنده میخوام با سه عدد پوش باتن برنامه های مورد نظر را اجرا کنم برای اون باید چیکار کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست ها
      بسیار عالی متشکرم
      جناب بنده میخوام با سه عدد پوش باتن برنامه های مورد نظر را اجرا کنم برای اون باید چیکار کنم؟
      سلام خدمت دوستان
      اگه خودتون تلاش کنین مطمئنا تجربه ی خوبی کسب می کنید.
      ولی قبل از اینکه براتون کد قرار بدم چند تا سوال دارم.
      1- استفاده کردن از وقفه را لازم می دونید؟
      مزیت استفاده از وقفه اینه که در هر کجای کدتون که باشین وقتی کلید رو فشار بدین تشخیص داده میشه
      در غیر این صورت بعد از هربار اجرا ی کد مورد نظر فقط یکبار چک می کنه که یعنی کلیک کردن شما بعضی وقت ها می گیره و بعضی وقتا نه

2-می خواهید که برنامه تون به محض کلیک کردن تعویض بشه یا بعد از اجرا شدن کامل برنامه؟
      مزیت اجرا شدن کامل برنامه اینه که خرابکاری پیش نمیاد ، مثلا اگه پروژه تون چرخوندن میله ای باشه که باید زاویه اش همیشه درست باشه از این روش باید استفاده کرد.
      اما اگه می خواین در لحظه کدتون قطع بشه مزیتش بیشتر برای کار های اضطراری هست.

3- سطح پروژه ی شما در چه حدی است؟ برای استاد یا خودتون؟
      موفق باشین
      *من زیاد با آردوینو کار نکردم و فقط می تونم کلیات کد رو بهتون بدم.
      همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
      لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
      تایپیک های من:
      حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
      آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
        اگه خودتون تلاش کنین مطمئنا تجربه ی خوبی کسب می کنید.
        ولی قبل از اینکه براتون کد قرار بدم چند تا سوال دارم.
        1- استفاده کردن از وقفه را لازم می دونید؟
        مزیت استفاده از وقفه اینه که در هر کجای کدتون که باشین وقتی کلید رو فشار بدین تشخیص داده میشه
        در غیر این صورت بعد از هربار اجرا ی کد مورد نظر فقط یکبار چک می کنه که یعنی کلیک کردن شما بعضی وقت ها می گیره و بعضی وقتا نه

2-می خواهید که برنامه تون به محض کلیک کردن تعویض بشه یا بعد از اجرا شدن کامل برنامه؟
        مزیت اجرا شدن کامل برنامه اینه که خرابکاری پیش نمیاد ، مثلا اگه پروژه تون چرخوندن میله ای باشه که باید زاویه اش همیشه درست باشه از این روش باید استفاده کرد.
        اما اگه می خواین در لحظه کدتون قطع بشه مزیتش بیشتر برای کار های اضطراری هست.

3- سطح پروژه ی شما در چه حدی است؟ برای استاد یا خودتون؟
        موفق باشین
        *من زیاد با آردوینو کار نکردم و فقط می تونم کلیات کد رو بهتون بدم.
        با سلام و عرض ادب بابت وقتی که برای این حقیر صرف کردین بسیار متشکرم
        بله جناب بنده اهل تلاش هستم قبل از این پروژه الکترونیکم در حد صفر بود اما در مدت یک ماه یک مدار انالاوگ دو روی بسیار سخت ساختم اونم با روش اتو و کاغذ گلاسه.و واقعا اذیت شدم و در اخرم نتیجه مطلوب نگرفتم و با شکست رو به رو شدم بعد در به در به دنبال یک روش ساده تر و موفق تر گشتم و به اردینو رسیدم و دیدم چقدر ساده میشه به نتیجه رسید و الان هم در خدمت شما هستم که ذره ای از دریای علم بی کران شما را یاد بگیرم

پاسخ سوال اولتون:بله قربان.بنده میخواهم به محض فشردن کلید اردینو هر کاری انجام میده را متوقف کنه و کاری که برای کلید مورد نظر تعریف شده رو شروع کنه.به عنوان مثال در حال انجام vu meter هست اون رو متوقف کنه و مثلا دماسنج رو شروع کنه.

2:بله محض فشرده شدن کلید کار مورد نظر رو انجام بده

3:برای خود بنده هست و نیازی نیست خیلی مرتب و استاد پسند باشه در حدی که کار را درست اجرا کند کفایت میکنه

بازم تشکر میکنم از زحماتتون
        جدیدترین ویرایش توسط ali98740; ۱۷:۴۶ ۱۴۰۰/۰۵/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست ها
          با سلام و عرض ادب بابت وقتی که برای این حقیر صرف کردین بسیار متشکرم
          بله جناب بنده اهل تلاش هستم قبل از این پروژه الکترونیکم در حد صفر بود اما در مدت یک ماه یک مدار انالاوگ دو روی بسیار سخت ساختم اونم با روش اتو و کاغذ گلاسه.و واقعا اذیت شدم و در اخرم نتیجه مطلوب نگرفتم و با شکست رو به رو شدم بعد در به در به دنبال یک روش ساده تر و موفق تر گشتم و به اردینو رسیدم و دیدم چقدر ساده میشه به نتیجه رسید و الان هم در خدمت شما هستم که ذره ای از دریای علم بی کران شما را یاد بگیرم
          پاسخ سوال اولتون:بله قربان.بنده میخواهم به محض فشردن کلید اردینو هر کاری انجام میده را متوقف کنه و کاری که برای کلید مورد نظر تعریف شده رو شروع کنه.به عنوان مثال در حال انجام vu meter هست اون رو متوقف کنه و مثلا دماسنج رو شروع کنه.
          2:بله محض فشرده شدن کلید کار مورد نظر رو انجام بده
          3:برای خود بنده هست و نیازی نیست خیلی مرتب و استاد پسند باشه در حدی که کار را درست اجرا کند کفایت میکنه
          بازم تشکر میکنم از زحماتتون
          سلام خدمت دوستان
          دوست عزیز زحمت کشیدن و کد رو قرار دادند. کد ایشون بهتر است.

البته کد ایشون اینطوریه که باید حتما تا آخر کدی رو که داره اجرا می کنه رو بره و بعد از تموم شدن یه چرخه (چشمک زدن کامل) بر می گرده و بررسی می کنه که آیا وظیفه اش تغییر کرده یا نه.
          از اونجایی که کد رو برای خودتون می خواین مشکلی نخواهید داشت.
          موفق باشین.
          *مطالعه ی این لینک رو پیشنهاد می کنم:
          جدیدترین ویرایش توسط electromohammad; ۲۱:۵۱ ۱۴۰۰/۰۵/۲۷.
          تایپیک های من:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
            دوست عزیز زحمت کشیدن و کد رو قرار دادند. کد ایشون بهتر است.

البته کد ایشون اینطوریه که باید حتما تا آخر کدی رو که داره اجرا می کنه رو بره و بعد از تموم شدن یه چرخه (چشمک زدن کامل) بر می گرده و بررسی می کنه که آیا وظیفه اش تغییر کرده یا نه.
            از اونجایی که کد رو برای خودتون می خواین مشکلی نخواهید داشت.
            موفق باشین.
            *مطالعه ی این لینک رو پیشنهاد می کنم:
            http://levinic.ir/timer-in-arduino/
            سلام و ارادت.

ممنونم از لطف ایشون اما خب این که تا آخر چرخه رو اجرا کنه یک باگ محسوب میشه چون ممکنه چرخه ها بی نهایت باشن و هیچوقت نشه وقفه دلخواه رو ایجاد کرد

لینکی هم که قرار دادین رو مطالعه کردم بسیار متشکرم اما خب قسمت تایمرش بیشتر یه درد اتوماتیک تغییر کردن لوپ هست.اما بنده میخوام انتخاب برنامه مورد نظر بر عهده کاربر باشه

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
              راستش رو بخواین من آردوینو زیاد بلد نیستم و کار کردن با چنین چیز هایی توی زبان سطح بالایی مثل ++C سخت تر از زبان C هستش.
              پیشنهاد من برای کار کردن با میکرو کنترلر ها استفاده از زبان C هستش
              در مورد کد هم دارم تحقیق می کنم و نتیجه رو بهتون گزارش می دم.
              موفق باشین.
              تایپیک های من:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                راستش رو بخواین من آردوینو زیاد بلد نیستم و کار کردن با چنین چیز هایی توی زبان سطح بالایی مثل ++C سخت تر از زبان C هستش.
                پیشنهاد من برای کار کردن با میکرو کنترلر ها استفاده از زبان C هستش
                در مورد کد هم دارم تحقیق می کنم و نتیجه رو بهتون گزارش می دم.
                موفق باشین.
                سلام و عرض ادب
                خیلی متشکرم قربان لطفتون شامل حال بنده شده امیدوارم بتونم جبران کنم.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                  فکر کنم بلاخره منبع خوبی پیدا کردم که توضیحاتش کامله و دقیقا همون کدی رو که دوستمون نوشته بودن رو تشریح می کنه:
                  1-وقفه ها در آردوینو - آموزش آردوینو جلسه هشتم - لوینیک (levinic.ir)
                  کامل توضیح داده در مورد اون تابع مورد نیازمون
                  2-volatile در آردوینو - سیسوگ - Sisoog
                  در مورد این کلمه ی کلیدی توضیح داده
                  3-حالت volatile چه تاثیری روی متغیر در برنامه نویسی دارد؟ (eca.ir)
                  علت اینکه چرا باید ازش استفاده بشه

موفق باشین دوستان
                  تایپیک های من:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                    فکر کنم بلاخره منبع خوبی پیدا کردم که توضیحاتش کامله و دقیقا همون کدی رو که دوستمون نوشته بودن رو تشریح می کنه:
                    1-وقفه ها در آردوینو - آموزش آردوینو جلسه هشتم - لوینیک (levinic.ir)
                    کامل توضیح داده در مورد اون تابع مورد نیازمون
                    2-volatile در آردوینو - سیسوگ - Sisoog
                    در مورد این کلمه ی کلیدی توضیح داده
                    3-حالت volatile چه تاثیری روی متغیر در برنامه نویسی دارد؟ (eca.ir)
                    علت اینکه چرا باید ازش استفاده بشه

موفق باشین دوستان
                    متشکرم جناب مطالعه میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X