اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه سلف سنج دقیق و ارزان با STM8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها

بسیار عالی. امیدوارم لحن صحبتم رو به بی‌ادبی یا گستاخی تعبیر نفرمایید. یکی از دوستان خطاب به من گفتند معمولا کسایی که ورشکست میشن مثل شما عمل می‌کنن، فکر می‌کنم حق با ایشون بوده.
    ولی خوب توی تجارت یه چیزی هست بنام پنجره‌ی فرصت. الان این پنجره برای محصولات ارزان‌قیمت و باکیفیت (و نه لاکچری) باز هست. یعنی به نظرم الان بازار از این نوع محصول به شدت استقبال می‌کنه. نمیدونم چندماه دیگه اوضاع چطور باشه (اوضاع دلار و اقتصاد و ...) ولی به نظرم الان با توجه به اوضاع اقتصادی این پنجره باز هست.

در مورد اون یکی مدار که فرمودین دارین روش کار می‌کنین، خواستم خواهش کنم کمی دقیق تر توضیح بدید که چه قابلیت‌هایی داره؟

راستی پست بالاتر شما در مورد کارکرد مدار رو هم ترجمه کردم و توی پروژه‌ی گیت‌هاب یک pull request درست کردم.
    اون یکی مدار فعلا ۴ قابلیت اصلی داره :
    - سلف سنج : از نوع رزونانسی ، سنجش مقدار سلف از 0.05 میکروهانری تا 2000 هانری
    - خازن سنج : از نوع RC ، سنجش خازن از 10 پیکوفاراد تا 30000 میکروفاراد
    - اندازه گیری ESR : از 0.01 اهم تا 5 اهم
    - اندازه گیری فرکانس : از 5 هرتز تا 10 مگاهرتز
    البته مقادیری که در بالا گفتم بر اساس یکسری بر آورد های سر انگشتی هستن و قطعی نیستن ، در پیاده سازی نهایی ممکنه خیلی بیشتر یا کمتر باشه.
    ​​​​​​
    در مورد سوال دومتون :
    بله با اصلاحی که در شماتیک قرار دادید ، میشه خازن سنج هم به این مدار اضافه کرد ، البته چون خازن سنج اضافه شده از نوع رزونانسی هست ، صرفا برای اندازه گیری مقادیر کم در حد پیکوفاراد و نانوفاراد خوب جواب میده و نمیشه باهاش خازن مثلا 100 میکروفاراد اندازه گرفت.
    ​​​​

دیدگاه

داداش قربون دستت میشه بگی از چه تکنیکی استفاده میکنه ؟ ممنون واسه خازن سنج و خصوصا سلف سنج ؟ روش دقیقیه ؟ دقیقتر از این روش چیی میشناسی ؟
      جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۳:۵۳ ۱۴۰۴/۰۲/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
        داداش قربون دستت میشه بگی از چه تکنیکی استفاده میکنه ؟ ممنون واسه خازن سنج و خصوصا سلف سنج ؟ روش دقیقیه ؟ دقیقتر از این روش چیی میشناسی ؟
        من زیاد اشنایی ندارم ولی همینطوری اتفاقی دیدم این ویدیو یک روش رو توضیح میده شاید جالب باشه.

دیدگاه

یک سوال.
          آیا این مدار سلف سنج رو میشه مستقیم به باتری 18650 متصل کرد (البته با محافظ شارژ و دشارژ)؟
          آیا لازمه مبدل افزاینده‌ با خروجی ۵ ولت استفاده بشه؟

ممنون
          جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۱۰:۰۳ ۱۴۰۴/۰۲/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
            یک سوال.
            آیا این مدار سلف سنج رو میشه مستقیم به باتری 18650 متصل کرد (البته با محافظ شارژ و دشارژ)؟
            آیا لازمه مبدل افزاینده‌ با خروجی ۵ ولت استفاده بشه؟

ممنون
            بله با توجه به اینکه با محدوده 3.3 تا 5 ولت کار میکنه ، میتونید برای تغذیه از باتری لیتیوم یون 18650 استفاده کنید.
            البته با توجه به اینکه باتری ولتاژ ثابتی حین پر بودن و خالی بودن نداره ، ممکنه نیاز به کالیبره های مکرر داشته باشید.
            استفاده از یه مبدل افزاینده مطمئن تره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله با توجه به اینکه با محدوده 3.3 تا 5 ولت کار میکنه ، میتونید برای تغذیه از باتری لیتیوم یون 18650 استفاده کنید.
              البته با توجه به اینکه باتری ولتاژ ثابتی حین پر بودن و خالی بودن نداره ، ممکنه نیاز به کالیبره های مکرر داشته باشید.
              استفاده از یه مبدل افزاینده مطمئن تره.
              ممنون
              آیا به نظرتون راه حل ساده‌ای برای محافظ شارژ و افزاینده همزمان وجود داره؟ مثلا چیز شبیه به این ولی مناسب تر و ساده تر. چون ظاهرا بورد جریان کشی خیلی کمی داره (در حد ۵۰ میلی امپر).
              جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۲۰:۵۷ ۱۴۰۴/۰۲/۱۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X