اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارت هوشمند سوخت

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    پاسخ : کارت هوشمند سوخت

    با سلام خدمت دوستان
    البته من اینها رو قبل از نوشته های آقای سیمرغ آماده کرده بودم ولی خوب کلی از اطلاعات ایشون استفاده کردم.
    چند مورد رو می خواستم خدمت دوستان عرض کنم.همه خودپردازها با ماهواره به هم وصل نیستند خیلی هاشون از فیبر نوری استفاده می کنند مثل ملت و رفاه و تجارت و سپه و ... و ثانیا اکثر این خودپردازها قابلیت کار بصورت offline رو دارن و در این حالت بعضی از بانکهامی توانند از قسمت smart کارت استفاده میکنند. (کافیه تبلیغات کارتها اعتباری بعضی از بانکها رو ببینید) و این مورد بیشتر تو خرید از طریق pos بیشتر مطرح میشه. ولی خوب واقعیت اینه که با قطع ارتباط خیلی از اونها از کار میافتند.

    در مورد تراک ها سه track داریم که هر بانکی بسته به نرم افزار خود پردازش از تراکهای مختلف اون میتونه استفاده کنه مثلا اگه تراک 3 کارت بانک سپه آسیب ببینه خودپرداز بانک سپه اون رو قبول نمیکنه ولی خوب همون کارت تو خودپرداز بانک سامان جواب میده و میتونید باهاش پول بگیری.

    در مورد اینکه اطلاعات مالی در بانک ملت توی قسمت smart ذخیره میشه شک ندارم ولی فکر نکنم به این راحتی بشه اون را دستکاری کرد. با توجه به استاندارد امنیتی بالای بانک ملت.
    معمولا تو خودپردازهای ملت شما این امکان رو دارید که قسمتی از موجودیتون رو داخل قسمت smart بریزید و بصورت offline استفاده کنید.

    احتما سوزاندن کارت هم با توجه به اینکه سرورها اطلاعات رو ممکنه روزانه و شاید هم کمتر رد و بدل میکنند طول میکشه چون اطلاعات کارتهای مفقودی رو باید به همه پمپ ها ارسال کرد.

    در پاسخ دوست عزیزمون باید بگم که ما نمیخواهیم کارت سوخت را هک کنیم فقط می خواهیم در مورد آن اطلاعات را کسب کنیم .کسب دانش و اطلاعات اونهم از طریق دوستان نه تنها غیراخلاقی نیست بلکه اخلاقی ترین کار ممکن است.کافیه به مطالب مطرح شده توجه داشته باشید و ملاحضه بفرمایید که با مطرح شدن کارت سوخت کلی اطلاعات دیگر نیز در این قسمت مطرح شده و منظور اصلی همان اشتراک دانش در جهت پیشرفت می باشد.
    حالا ممکنه یک آقای زرنگی تو پمپ بنزین پیدا بشه و encoder پمپ رو دستکاری کنه و مثلا به جای 30 لیتر 35 لیتر نشون بده اون دیگه ربطی به کارت هوشمند سوخت نداره.

    دیدگاه


      #17
      پاسخ : کارت هوشمند سوخت

      دوستان سلام،
      دستتون درد نکنه بابت اطلاعات قشنگی که راجع به کارتها دادید و من خیلی استفاده کردم. و اما راجع به کارت هوشمند سوخت، از اونجایی که من تقریباً از اوائل پروژه در شرکت ITI (مجریه طرح کارت هوشمند سوخت) دعوت شدم، تقریباً به کله کار واقفم. و اما در مورد کارت باید بگم سیستم کارت خوان و پین پد از شرکت اینجینیکوی انگلستان هست. حسن بزرگ این کارت خوان ها قابلیت رایت بر روی کارت هستش که میزان دقیق مصرف رو هر بار روی کارت ذخیره میکنه. بعد از اتمام سوخت گیری کلیه اطلاعات از طریق شبکه منتقل به دیتاسنتر مستقر در جایگاه میشه و هر چند ساعت یک بار کله اطلاعات از طریق خط تلفن (دایلاپ) به دیتاسنتر اصلی منتقل میشه. برای پدیت کردن هر جایگاه هم از همین خط استفاده میشه. لازم به ذکره که به هر جایگاه یک خط اختصاصی تلفن اختصاص داده شده تا اطلاعات خیلی محرمانه بدون دخالت دیگران به دیتا سنتر ارسال/دریافت بشه. ضمناً سیستم عاملش هم لینوکسه.
      امیدوارم این اطلاعات بدردتون خورده باشه
      زندگی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است.

      دیدگاه


        #18
        پاسخ : کارت هوشمند سوخت

        سلام دوستان :
        دوست خوب ، جناب hesamy2004 ، خیلی ار اطلاعات مفیدان ممنون .

        در اینجا لازم می بینم از کلیه دوستانی که این تاپیک را خواندند و شاهد اطلاعات غلط بنده بودند عذر خواهی کنم و قول بدهم بار دیگر با اطلاعات کاملتری راجع به موضوعات نظر بده .
        یکبار دیگر خواهش می کنم عذر خواهی من را بپذیرید

        موفق باشید

        دیدگاه


          #19
          پاسخ : کارت هوشمند سوخت

          سلام
          از اطلاعات مفید شما ممنونم
          غی الواقع میشه گفت حک کردن این سیستم کار زیاد مشکلی نیست، البته برای یک بار بنزین زدن ، چون احتمالا دفعه بعد که می ری اطلاعات پ دیت شده و می تونند کارت شما را بسوزونند. پس اگر ما اطلاعات یک خودرویی که در سیستم موجود نیست بدهیم و بهش سهمیه بدیم، قطعا اون به ما بنزین نمیده، ولی اگر یک خودرویی که در سیستم تعریف شده را ، فرض کنید توی یک پمپ بنزین بنزین می زنید، همون دقیقه میرید توی یه پمپ بنزین دیگه، همانطوری که دوستمون گفت و من هم از خود اینها شنیدم، اطلاعات ما هر چند دقیقه یا چند ساعت یا ... خلاصه در یک بازه زمانی منتقل میشه به دیتا سنتر و از اونجا به جایگاه های دیگه ارسال میشه. پس توی این بازه زمانی که هنوز ارسال نشده تنها چیزی که اطلاعات ما رو داره همین کارتی هست که دست ماست. حالا مساله اینه که اونها چطوری این synchronization رو انجام میده، یعنی چک می که که اگر سهمیه اون از اون چیزی در دیتابیس لوکال پمپ بنزین هست کمتر یا مساوی هست، بهش اجازه میده بزنه ، یه نه، از روی تاریخ ثبت اطلاعات چک میکه و اونی که تاریخش نزدیکتر هست رو قبول میکنه یا چیز دیگه ایی.

          دیدگاه


            #20
            پاسخ : کارت هوشمند سوخت

            سلام مجدد.
            تورو خدا اول یکی وضع فروم رو درست کنه که برای رسیدن به آن باید از هفت خان explore , mozila, opera , ... بگذریم تا یک بار اتصال یابیم. :applause:
            آقا حامد ، در مورد کارت های بانکی که توضیح دادید بسیار بهره بردیم.
            و پس از آن خدمت دوستان عارضم که با توجه حجم اطلاعات ، گمان نکنم که تمام اطلاعات فرستاده شه و احتمالا به میزان باقی مانده سهمیه برای چک شدم اکتفا شده است
            بقیه موارد را روی کارت ذخیره میشه ولی کل اطلاعات کارت ارسال میشه و این اطلاعات در مرکز ذخیره شده. و تمام دستورات مبنی بر اشکال در کارت از مرکز داده میشود. لطفا دوستمون که روش کار کردند بهتر پاسخ بدهند.
            دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی
            یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی

            دیدگاه


              #21
              پاسخ : کارت هوشمند سوخت

              در آخر مقاله در مورد کارتهای هوشمند
              http://www.4shared.com/file/22662647/89d56602/___online.html
              Speech Enhancement

              دیدگاه


                #22
                پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                n هزار بار رحمت به دایال پ نازنین خودمون!
                [move]:.:.:.:.:.:.: who cares ? :.:.:.:.:.:.:[/move]

                دیدگاه


                  #23
                  پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                  سلام
                  اگر ممکن است منابعی را که در این زمینه مطالعه کردید معرفی کنی همچنین یک نمونه ÷رگرامر قابل ساخت برای من معرفی کنید

                  دیدگاه


                    #24
                    پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                    باسلام خدمت دوستان وهمکاران عزیز
                    کارتهای هوشمند در حقیقت نوعی به خصوص از آی سی های EEPROM یا E2PROM است که دز بسته بندی به صورتی که مشاهده نموده اید توسط کمپانی سازنده ارائه گردیده مانند AT88SC153شما حتما قبلا انواعی از بسته بندی آی سی ها را دیده اید مثلا DIP یا SMD یا انواع دیگر.
                    البتها نوع پیشرفته تری نیز ساخته شده که در ادامه آنها را شرح میدهم.
                    سطح فلزی که شما روی کارت مشاهده میکنید در حقیقت پایه های این نوع آی سی است.شما میتوانید توسط آی سی AVR و یک نرم افزار مناسب هر اطلاعاتی که بخواهید روی این آی سی (( کارت هوشمند یا اسمارت کارت یا ......)) بنویسید وبدون نیاز به تغذیه این اطلاعات را تا زمان خیلی زیادی حفظ کنید. و هرزمان که نیاز داشته باشید مجددا توسط میکرو والبته نرم افزار مناسب این اطلاعات را بازخوانی نمائید.البته توسط میکرو یا AVR معمولی نوشتن نرم افزار کمی پیچیده است وممکن است حجم زیادی از حافظه فلاش را اشغال کند .
                    آ ی سی های مخصوصی توسط کمپانی های بزرگ وکوچک ساخته شده اند که به استفاده از آنها شما کافی است فقط پایه های کارت هوشمند را به آن متصل کنید و این آی سی ها حتی کیبرد و LCD پایه های مخصوص وتعریف شده دارد وشما فقط باید آنها را مونتاز کنید 73S1121F ساخت کمپانی TDKاز نمونه این آِ سی هاست البته توجه کنید پروتکول ارتباطی این نوع حافظه ها با حافظه های معمولی فرق میکند وبه ISO7816 معروف است البته آِ سی های معمولی (AVR) هستند که این پروتکول را پشتیبانی میکنند مانند AT83C5121 : AT91SC512384RCT ساخت کمپانی ATMEL
                    البته توجه کنید که این نوع حافظه ها دارای فیوز بیت هستند و با سوزاندن آنها دیگر نمیتوان آنها را پاک کرد ویا برنامه ریزی کرد.

                    برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید keshtpour@gmail.com

                    خوب حالا فرض کنید ماچند کارت داریم وروی هریک عددی باینری را ذخیره کرده ایم و یک مدار کنترلر با (((کامپیوتر یا یک آی سی میکرو یا ....)) که با اتصال هر کارت عدد ذخیره شده را میخواند و با شناسایی آن عدد سراغ پرونده ای میرود که به آن مقدار نامگذاری شده این پرونده میتواند حساب بانکی شما باشد یا سهمیه سوخت شما یا هر اطلاعات دیگری .این اساس سیستم کارتهای هوشمند است.
                    حال ارتباط کارتخوان با پرونده های مورد نظر میتواند آنلاین باشد مثل بانک یعنی پرونده ها در نقطه ای محفوظ هستند وبا شناسایی کارت دستگاه کارتخوان با نقطه مورد نظر ارتباط برقرار میکند و پرونده مورد نظر بازگشایی و پدیت میشود.
                    یا میتواند به صورت آفلاین باشد مانند کارت سوخت که دستگاه کارتخوان بلافاصله با شناسایی کارت به سراغ پرونده مورد نظر رفته و اطلاعات را دستکاری میکند و سپس در زمانهای معینی از روز با مرکز ارتباط برقرار میکند و اطلاعات دستکاری شده را به دستگاه مرکزی انتقال میدهد.
                    به نظر شما اگر سیتم کارت سوخت اینگونه نبود وقتی کارت را وارد دستگاه میکردید و مانند عابر بانک با پیغام آنلاین نبودن و خرابی شبکه مواجه میشدید پمپها به چه صورت در می آمدند.
                    برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید keshtpour@gmail.com
                    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

                    دیدگاه


                      #25
                      پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                      با سلام خدمت دوستان مطالب کاملی درمورد این آِ سی ها دارم حتما ارسال میکنم
                      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

                      دیدگاه


                        #26
                        پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                        دوستانی که تمایل به گاهی بیشتر در این زمینه هستند فایل زیرو در یافت کنن ومدتی با اون سروکله بزنن ومقداری هم راجع به EEPROM در محیط BASCOM گاهی کسب کنن http://www.4shared.com/dir/4259127/b...7/sharing.html بعد باهم گپی در مورد کار با این آی سی میزنیم که در حقیقت همان کارت هوشمند ابتکاری خودمان است
                        :eek:
                        یکی از فایلها مرجع پیدا کردن نوع آی سی از روی پلیت زیر کارت است و دیگری نمونه آی سی البته کارتهای دیگری هم هست که دارای میکروی داخلی است ونوع دیگر آن به صورت بیسیم و..... وبه ترتیب راجع به همه صحبت میکنیم و روش کپی آنها :twisted:
                        بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

                        دیدگاه


                          #27
                          پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                          سلام
                          آقای پروشانی میشه بگید فرکانس کاری کارت تلفن چه قدره ؟
                          از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
                          گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

                          دیدگاه


                            #28
                            پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                            سلام
                            خوب حالا بدونیم این کارتها به چند صورت ساخته شدن
                            بدنیست بدونین به علت حفاظت بالا کارتهائی ساخته شدن که درون آنها AVR تعبیه شده oo:یعنی اینکه در حقیقت شما برای ارتباط با پورت یک میکرو ارتباط پیدا میکنی و البته اگه اون میکرو شمارو شناسایی کنه شما به اطلاعات درون EEPROM آن دسترسی پیدا میکنی ودر غیر اینصورت هیچ :cry2:
                            واین نوع دارای فیوز بیتهائی برای قفل ارتباط و تغییر برنامه نیز هست. :angry:
                            کارتهائی که به عنوان کیف پول الکترونیکی از سوی برخی بانکها اراعه میشه در حقیقت از این نوعه ( البته کارت بانکها همگی از نوع مغناطیسی هستند )
                            این کارتها در جاهایی که نیاز به امنیت بالای اطلا عات باشد استفاده میشود مثلا وقتی به صورت آفلاین مورد استفاده است. :applause:
                            نوع دیگر کارتهای مغناطیسی هستند که دارای امنیت پائینی در برابر حفظ اطلاعات میباشند و میدان مغناطیسی باعث خرابی آنها میشود این کارتها در سیستم آنلاین استفاده دارند مانند عابر بانکها البته این کارتها هم بسته به نوع خدمات میتوانند شامل چند تراک باشند
                            نوع پیشرفته تری از این کارتها کارتهایی است که به صورت بیسیم از فاصله 10 یا 15 سانتی با کارتخون ارتباط پیدا میکنه و نمونه این سیستم پیشرفته در مترو موجود است :surprised:
                            پروتوکل ارتباطی چنانکه گفتیم ISO7816 است من در حال ترجمه این پروتوکل هستم و اگر کسی حاظر به همکاری باشه ممنونم البته دوست اینترنتی من که این متن رو در اختیارم گذاشته نرم افزار و مداری رو به من داده که میتونم با اون از طریق کامپیوتر با کارت ارتباط پیدا کنم. :wow:

                            البته کاتهای دیگری هم هست که در ادامه به آنها میپردازیم.


                            بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

                            دیدگاه


                              #29
                              پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                              راستی ببخشید بدون مقدمه پریدم وسط حرفتون فرکانس خوندن یا نوشتن اطلاعات تاثیری در کار خوندن یا نوشتن نداره و فقط سرعت کارو کم یا زیاد میکنه مثلا وقتی اطلاعات یک هارد یا کول دیسک رو میخونی سرعت کم یا زیاد اپری در نوع اطلاعات نداره مهم این که سرعت دو طرف مرتبط یکی باشه
                              بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

                              دیدگاه


                                #30
                                پاسخ : کارت هوشمند سوخت

                                نوشته اصلی توسط پروفسور

                                پروتوکل ارتباطی چنانکه گفتیم ISO7816 است من در حال ترجمه این پروتوکل هستم و اگر کسی حاظر به همکاری باشه ممنونم البته دوست اینترنتی من که این متن رو در اختیارم گذاشته نرم افزار و مداری رو به من داده که میتونم با اون از طریق کامپیوتر با کارت ارتباط پیدا کنم.
                                البته کاتهای دیگری هم هست که در ادامه به آنها میپردازیم.
                                سلام جناب پروفسور
                                من بدم نماد تو این زمینه کمکتون کنم.
                                کاری اگه هست، لطفا بگین.

                                دیدگاه

                                لطفا صبر کنید...
                                X