اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مداری که ضخامت نخ را اندازه گیری کند. متشکرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مداری که ضخامت نخ را اندازه گیری کند. متشکرم

سلام آقا ببخشید من با عجله مینویسم وبرای همین یه جاهایی خراب میکنم
    در مورد بلند کردن تخم مرغ بهترین گزینه وکیوم وبادکشهای صنعتی روی بازوی ربات
    آفرین به نظر من باید یخورده خودمونو قبول کنیم و بدونیم اگه بخایم میشه
    سنسورهای اپتیکال نوری در حقیقت نوعی از سنسورهای مادون قرمز (یا لیزری)هستند به این صورت که سیگنال فرستنده از طریق یک فیبر نوری با ضخامت خیلی کم به نقطه ای هدایت میشه و روبروی اون یک فیبر نوری با همون ضخامت قرار داره که سیگنال رو دریافت میکنه وبه گیرنده انتقال میده دقیقا مثل لیزر با شعاع نازک و پراکندگی خیلی کم امیدوارم متوجه شده باشی
    اتفاقا به علت باریکی شعاع در ماشینهای بافندگی برای سنت کردن نخ و پارگی کاربرد دارند.
    در مورد اندازه گیری با دو سنسور منظورم این بود که حد بالا و حد پایین نخ با دو سنسور سنت بشه البته چهار سنسور دو به دو دوتا بالا دوتا پایین البته عرض کردم فقط برای یک اندازه مقایسه ای نه اندازه گیری مختلف برای اندازه گیری مختلف بهترین کار بزرگ کردن قطر نخه ( مثلا با فیلم یا بازوی مکانیکی البته این بازو مثل بازوی ربات پیچیده نیست و یا رد کردن نخ از کنار یک ذره بین و اندازه گیری اون ) اگه این کار ارزش داشته باشه باید روش کار بشه من برای تعمیر نوعی پاور یک ربات حدود دویست تریستور سوزوندم تا عیب اونو پیدا کردم در حالی که روی اون دو تریستور استفاده میشد. :cry2:
    اگه دوست داشتی بیشتر اطلاعات رد وبدل میکنیم و حتما نتیجه میگیریم. :applause:
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

اتفاقا من هم یه بار واسه تعمیر پاور جند بار فیوز پروندم. آخرشم یه آی سی اصلی هاش ترکید جوری که دیگه شمارش معلوم نبود و پاور به عالم باقی شتافت. یک صدایی هم داد که 2 متر پریدم هوا. شانس اووردم خونه آتیش نگرفت

البته این مال خیلی وقت پیشه . تازه ترم 3 لیسانس بودم...

میگم اندازه این سنسورها که می گی چقدره ؟

اگه مثلا می شد تعداد زیادی از اینا را یه جوری کنار هم بچینی که وقتی یه مانع بینشون میاد ثعدادی از گیرنده ها قطع و تعدادیشون وصل باشند می شد ضخامت را تخمین زد. مثل سنسورهای تشخیص ارتفاع مایع توی تانکر ها. البته مدال قدیمیش که یه سری صفحه فلزی توی فواصل مشخص می گذاشتند آب که بینشون می اومد به هم وصل می شدند و یه سری LED را روشن می کرد. من یه دوستام کاردانی می خوند این پروژه پایان دوره اش بود.

حالا این جا هم اگه می شد خوب بود. هر چند راه فوق العاده مزخرفیه . خداقل این که قیمت تموم شده اش سر به فلک می گذاشت. اما برای رنج بزرگ که تعداد سنسور ها کم می شه و میزان خطا زیاد مهم نیست بد نیست.

اون جای نخ می شه طناب . خوبه یه تاپیک بزنیم توش بنویسیم : مداری که ضخامت طناب را اندازه گیری کند. متشکرم

من آخرش فکر کنم همون پردازش تصویر که آقای نحوی گفتند بهترین راه باشه. مثلا یک بک گراند مشکی باشه که توش یه نخ یا یه خط سفید باشه . با شمردن تعداد پیکسل ها خیلی راحت میشد ضخامت را اندازه بگیری . اما مهم پردازش تصویرشه که من یکی فعلا بلد نیستم. تسلیم...

از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
      گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

جالبه ! این کسی که این تاپیک را ایجاد کرده و این سوال را گذاشته خودش تا حالا هیچ ارسالی تو تاپیک نداشته :eek:

ظاهرا فقط سوال را طرح کرده و رفته ...

دیدگاه

سلام اما مروز با روش جدیدتری اینکارو میکنن با اولتراسونیک . درمورد قطر هر سنسور حدود چهار میلیمتر اما قطر شعاع نور کمتر از میلیمتر و سایزهای مختلف داره . اگه خیلی خوشت اومده سروقت کاتالوگشو پی دی اف میکنم برات میفرستم. :bye

دیدگاه

گفتم قدیما. می دونم جدیدا از اولتراسونیک استفاده می شه.

کاتالوگ را هم لطف می کنی اگه بذاری...

راستی شعاع نور چقدره ؟ همون شعاع فیبر نوری میشه دیگه ؟ چون شعاع نور که می شه شعاع فوتون . فوتون هم بسته انرژی ایه که جرم نداره

دیدگاه

سلام در مورد انتقال دیتا شیت وکاتالوگ چشم
              اما چند روز وقت بهم بده چون اولا کاتالوگ من کاغذیه و باید ازش اسکن کنم و ثانیا اثلا نمیدونم کجا گذاشتم ولی اگه زودتر مسیرت به لاله زار تهران خورد اونا حنما بهت میدن.
              در مورد فوتون متاسفانه اطلاعاتی ندارم و فقط مثل شما میدونم که نیوتون با یک وسیله اینو ثابت کرد که از جنس انرزی هستند.

اما در سنسورهای لیزری میدونم که نور رو تک فرکانسی میکنن و به همین علت نور باز نمیشه و شعاع خیلی باریکی پیدا میکنه البته چون این نور انرزی زیادی هم داره و نهایتا تو سط فیبر (کابل نوری ) به گیرنده منتقل میشه پس در حقیقت قطر نازل روی کابل نوری تعین کننده شعاع کاریست .
              فکر کن یک چراغ قوه لیزری رو روی یک سلول نوری بتابونی و جلوی سلول یک ورق با سوراخ کوچولو قرار بدی خوب یقینا جلوی اون سوراخ کوچولو با جسم کوچکی گرفته میشه و اگه بتونی اون صفحه رو با سوراخهای عمودی کوچک جلوی سلول بزاری یقینا میتونی یک مقاومت نوری درست کنی که قطر یک چیزی رو بخونه نه
              مرسی که جواب میدی :bye

دیدگاه

سلام
                اینکه با دو تا سنسور که حد بالا و پایین ضخامت یک نخ رو اندازه بگیری در تئوری ممکنه! حتی می شه با یک سیستم مکانیکی که سنسورها رو متحرک کنه (یا نخ رو!) برای نخهای با ضخامت مختلف طراحیش کرد. ولی به شرطی که نخه ثابت باشه و اصلا تکون نخوره!! ولی اگر در پروسه صنعتی باشه برآورده کردن این شرط تقریبا غیر ممکنه! ولی اگر از اون سنسورهای نوری با اون کیفیتی که آقای پرفسور می گن(اگه خانوم نباشن ایشون!!) یه ردیف به طول حداکثر ضخامت نخ بچینیم (اینجوری*****************!!) و او نطرفش هم نظیر به نظیر فرستنده لیزرشون رو به فرض دقت در محل و زاویه و اندازه و ... سنسورها (که البته تامین این دقت در شرایط عملی مثل تضمین بهشتی بودن منه!) میشه با سنس کردن تعداد گیرنده های قطع شده ضخامت نخ رو با دقت ضخامت هر لیزر به دست آورد. البته من باز هم معتقدم: چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید!! این روش بعیده در عمل عملی باشه مگر برای نخهای با ضخامت بیش از یک سانتی متر و با scale صد در صدی!!!

حسین خواجه جعفری
                اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
                بعدد ما احاط به علمک...

دیدگاه

سلا نه دوست من مطمعن باش من مردم اما برخلاف اسمی که برای خودم انتخاب کردم آشنایی و اطلاعات محدودی در زمینه الکترونیک دارم و دیگه اینکه مثل پروفسورهای واقعی ریش و سبیل ندارم واین اسمو تصادفی انتخاب کردم.
                  در مورد سوراخهای ردیفی منظورم این بود که اونو روی مقاومت نوری بتابونیم و با کم وزیاد شدن قطر جسم در حقیقت سوراخهای کمتر وبیشتری گرفته میشه و مقاومت فتوسل تغیر میکنه و تا کید کردم اگ-------------ه بشه این سوراخها رو زد
                  خواهش میکنم کمی به نوشته ها دقت کنید وبعد پاسخ بدید و از یک کلمه حرف برای محکومیت طرف مقابل استفاده نکنید.
                  ثابت نگاه دا شتن یک نخ در فاصله کوتاه توسط دو گیره ثابت کار مشگلی نیست که بخاطر اون قید کارمونو بزنیم ( البته اگه بخایم با دستمون اونو ثابت نگه داریم قضیه فرق میکنه )
                  اگه به عرایضم توجه بشه من فقط پیشنهاد دادم . :bye

دیدگاه

سلام راستی آقای خواجه جعفری و آقای ابطحی یه راه ساده من امروز امتحان کردم تا حدودی میشه بگی جواب میده
                    اثلا ما مستقیما نور لیزر رو میتابونیم روی یک مقاومت نوری و بعد نخ رو از جلوی اون رد میکنیم با کم و زیاد شدن قطر نخ مقاومت نوری کم و زیاد میشه امتحان کنید. :bye

دیدگاه

سلام

ایول. حالا این شد یه چیزی. به نظر من جواب میده. فقط تنها کاری که باید کرد اینه که یه رابطه خطی بین ضخامت نخ و مقدار مقاومت پیدا کرد که اونم با روش آزمون و خطا کاری نداره.

میگم تو هم ترشی نخوری یه چیزی می شی هااا. بیخود نیست به خودت می گی پروفسور. :nerd: فقط جناب آقای پروفسور اصلا را با "ٌٌص" می نویسند نه با "ث" . " اثلا " که میگی غلط املایی داره :icon_razz:

راستی می تونیم واسه نگه داشتن نخ هم از فیکسچر استفاده کنیم

در مورد کاتالوگ هم اگه فایلش را نداری اشکال نداره. راضی به زحمتت نیستم. همین قدر توضیحی که دادی فکر کنم کفایت کنه

دیدگاه

با سلام
                        پاس خداوند دانا کنم روان و خرد را توانا کنم

دیدگاه

سلام
                          مرسی ولی من تو املا مشگل دارم یعنی اثلا ببخشید اصلا سواد درست و حسابی ندارم.
                          پروفسورو برای خنده انتخاب کردم چون اصلا این اسم به من نمیاد. :bye

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان

برای اندازه گیری ضخامت نخ معمولا از سنسورهای خازنی یا نوری استفاده می شود .معروفترین شرکت تولید کننده ان uster می باشد .

با دیدین وب سایت میتونید ایده های خوبی بگیرید .
                            پاس خداوند دانا کنم روان و خرد را توانا کنم

دیدگاه

سلام؛
                              من نمونه صنعتی رو برای این کار دیدم. توی بخش کنترل کیفیت یک کارخونه نخریسی . اگه دوستان به همچین جایی دسترسی داشته باشن(مثلاً با اجرای یک بازدید علمی :icon_razz حتماً چنین دستگاهی وجود داره. سیستم کارش هم این بود که نخ رو از بین دو تا صفحه عبور میداد و از روی تغییرات طرفیت خازنی دو صفحه قطر اون رو تو قسمتهای مختلف محاسبه میکرد. البته سنسورهای نوری هم برای اینکار رو خود دستگاهها وجود داشت. راستی اینو بگم قضیه ماله 5-6 سال پیش بوده الان حتماً باید پیشرفته تر شده باشه. :icon_razz:

دیدگاه

سلام میشه بیشتر توضیح بدید:
                                1- نام کارخونه ونام دستگاه (مارک دستگاه)
                                2-تغییر ظرفیت خازنی چطور با دور ونزدیکی صفحات یا به صورت دیگر؟
                                برای ایجاد یک ظرفیت خازنی قابل احتمالا باید صفحات خیلی بزرگ باشن ؟
                                سنسور نوری چطور عمل میکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X