اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مداری که ضخامت نخ را اندازه گیری کند. متشکرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مداری که ضخامت نخ را اندازه گیری کند. متشکرم

با سلام
    تقریبا در تمام کارخانه های ریسندگی ( پنبه ای یا الیاف مصنوعی ) در انتهای خط تولید و در ازمایشگاه خود وسایل اندازه گیری پارامترهای ( طول الیاف . تعداد الیاف وضخامت وتغیرات ضخامت و.....) نخ را دارند
    مهمترین تولید کننده شرکت uster و مدل ارزان قیمت هندی ان premier است
    پاس خداوند دانا کنم روان و خرد را توانا کنم

دیدگاه

اون راه یه سورس نور + یه فتوسل خوب و عملی به نظر میاد
      در ضمن یه راهی هم من بدم :
      میتونیم یک سورس نقطه ای اما پخش شونده مثل یک قطاع ( وقتی از بالا نیگا میکنیم ) رو به نخ بتابونیم, و سایه بزرگ تر شده نخ رو در فاصله ای دور تر با استفاده از یک Sin-Cos ساده به قطر نخ ربط بدیم
      فقط یک ایده بود
      البته عملی هم میشه ها
      ازش دفاع میکنیم
      اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
      پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

آفرین فکر میکنی اون شرکت هندی که دوستمون میگه چکار میکنن اونا هم روی یک ایده یا مدل کار میکنن ونهایتا اونوتکمیل میکنن ودر این میان هیچ چیزی اونارو نمیخندونه مگر رسیدن به هدفشون
        راه خوبیه ولی به نظر من اگه از همون نور یلزر استفاده کنیم وبا عدسی لونو واگرا کنیم بهتره درسته دلیلشو خودت میدونی ولی به نظر نمیاد با خازن بشه چنین کاری کرد منکه خوب متوجه این یه قسمت نشدم :bye
        بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

البته که همون سیستم مربوط به لیزر با یک عدسی به شرطی که قطر لیزر رو قبلا به کمتر از قطر نخ رسونده باشیم. بعد واگرا ...
          خازن مشکوکه ?!!
          چون اینجا بحث جنس نخ مطرح میشه (DIELECTRIC) و یک نخ نسبت به نخ دیگه ... ?!
          یکیش میتونه این باشه که یه صفحه فلزی نواری داشته باشیم, بعد نخ رو به صورت عمود به راستای یا در راستای صفحه نواری و به عنوان سر دیگر خازن به کار ببریم.
          بعدم از طریق میدان الکتریکی یا همون خازن ...
          که مشخصا خیلی حسساسیت بالایی داره, و شایدم غیر عملی.
          البته این وسط پول کافیه که اون هندیا رو ترغیب میکنه که فقط به هدفشون فکر کنن.

دیدگاه

منظور از خازن که استفاده از خازن به عنوان دی الکتریک نیست . منظور اینه که با تغییر قطر نخ فاصله بین صفحات خازن تغییر کنه و ظرفیت عوض بشه
            از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
            گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

سلام سایتایی که دو ستمون معرفی کرده به نظر میاد که سایتایی هستند که ماشین سازند یعنی در زمینه نخ ریسی فعالند ( تولید نخ وبافت وکلیه سیستمهای مورد نیاز وظاهرا خیلی هم صاحب نام هستند . اما من هنوز برام عجیبه یعنی نخ بین دو صفحه حرکت کنه که اونارو دور ونزدیک کنه با تغییر ظرفیت خازنی قطر اونارو بخونه خیلی پیچیده است .
              ایمان جون یه سزی به لینک زیر بزن جالبه
              http://www.thorlabs.com/product.cfm?ObjectGroup_ID=1616&Visual_ID=2151 &GoogleAdwords=9c&Keyword=optical%20power% 20sensor&camp=ALL

دیدگاه

این ها ظاهرا یک سری سنسور اندازه گیری توان نور هستند که با فوتو دیود یا حرارت ناشی از نور کار می کنند. انگار با لیزر هم کار می کنه...

پروفسور جون قکر کنم می شه از اینها به جای گیرنده استفاده کرد . البته این جا دیگه باید رابطه ای بین خروجی این سنسورها و قطر نخ پیدا کرد. یعنی با افزایش قطر نخ توان نور لیزر که به سنسور می رسه کم می شه .

اما حالا گیریم پیدا هم کردیم و اصلا دستگاه را هم ساختیم , انداژه گیری قطر نخ به چه دردی می خوره ؟ روی قرقره همه نخ ها قطرش را نوشتند ... ( این حرف از اول تاپیک تا حالا تو گلوم گیر کرده بود )

دیدگاه

هیچی همینجوری بلاخره آدم باید یه حرفی بزنه دیگه :bye

دیدگاه

میشه اسمش رو گذاشت :

Contactless Dimension Measurement for Rigid or non-Rigid bodies ( like wires, Strings, ...) etc

البته تو حالت اپتیک قضیه
                    حالت خازنیش هم خودتون فکر کنین
                    خوب مسلما استفاده های خوبی داره

دیدگاه

سلام ایمان جون من کاتولوگی که قول داده بودم برات پیدا کردم :wow: :applause:( البته نه برای نخ ریسی :redface: :angry:
                      http://www.4shared.com/dir/4362366/f6f0fdff/sharing.html

دیدگاه

مرسی ...

الان هر کاری کردم دانلود نشد. باشه دفعه دیگه که اومدم حتما می گیرمش

فعلا علی الحساب این تشکره را داشته باش ...

دیدگاه

با سلام :
                          من یه را حل 100 % عملی دارم ولی با کامپیوتر ( اخه من برنامه نویس هستم ) الکترونیک زیاد کار نکردم در حد بیسکام و avr
                          من یه وب کم اتو فوکوس 2 مگا را از طرق دلفی راه میندازم و 10 میلی ثانیه به 10 میلی ثانیه تصویر های که دوربین از نخ در حال حرکت بالا و پایین نه دور و نزدیک ( افتاد ؟؟) آنالیز میکنم و در خروجی ضخامت خط مشاهده شده ( نخ ) رو مانیتورینگ میکنم
                          توضیحات بیشتر : 01949434872
                          پیمان عسگری آنالیست ارشد نرم افزار و توسعه اتوماسیون نرم افزاری

دیدگاه

اقا من از دلفی زیاد سر رشته ندارم. ولی یکی از دوستام که دلفی کار می کنه نمی تونه با پورت سریال ارتباط برقرار کنه. میشه یه کمکی یه لینکی یه ندایی برسونی بهش بگم آقا پیمان؟ :job:

دیدگاه

خوب یه فایل دی ال ال با یه پروزه فول دلفی که درگاه ( پورت ) rs232 رو میخونه میدم .......این از نرم افزار و سورس

حالا سخت افزار میتونه یه کابل rs232 بگیره طبق پروژه های سریال همین سایت یه میکرو بزنه ...... حتی اگه یه موس rs232 پیدا کنه وصل کنه به پورت
                              میتونه با اون فایل های دلفی موس رو بخونه...

پیمان عسگری : برنامه نویسی تحت وب & اپلیکیشن دسک تاپ
                              پیمان عسگری: آنالیست ارشد نرم افزار و توسعه اتوماسیون نرم افزاری
                              راهنمایی رایگان در پیاده سازی انواع سیستم های مکانیزه

اینم فایل :
                              http://www.2shared.com/file/2555545/149339f/payman-port-delphi.html

دیدگاه

دوستان اصلا ناراحت نباشا درسته که مسئله نخ یه کمی سخت افزار دقیق میخواد ولی با یک سنترال کامپیوتر پرقدرت amd میشه خیلی سریع از نخهای در حال حرکت اسکن بگیره حتی 100 نخ کنار هم چیده شده و در کمتر از 500 میلی ثانیه گزارش ضخامت ها رو بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X