اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر سنجی درس میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر سنجی درس میکرو

آخه همین bascom رو تودانشگاهها میگن نصف دانشجوها میکرو میفتن اگه استادا بخوان اسمبلی بگن که .....
    و نکته دیگه اینکه وقتی با bascom چنتا پروژه جواب بگیری به صورت اتوماتیک و غیر ارادی به میکرو و یادگیری اون علاقه مند میشی
    آنقدر شکست میآ‌خورم تا راه شکست دادن را بیاموزم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 20hunter
      آخه همین bascom رو تودانشگاهها میگن نصف دانشجوها میکرو میفتن اگه استادا بخوان اسمبلی بگن که .....
      و نکته دیگه اینکه وقتی با bascom چنتا پروژه جواب بگیری به صورت اتوماتیک و غیر ارادی به میکرو و یادگیری اون علاقه مند میشی
      درسته اسمبلی زبانی هست که یادگیریش نسبت به زبان های دیگه سخت تره ولی اینکه دانشجوها نتونن این زبان یا هر زبان دیگه ای رو یاد بگیرن برمیگرده به اینکه دانشجو چقدر دل به درس میده و زحمت میکشه و چقدر استاد هنر تدریس داره
      من قبل از اینکه درس میکروپروسسور رو تو دانشگاه پاس کنم با AVR کار کرده بودم اونم به زبان بیسیک وقتی این درس رو پاس کردم فهمیدم نصف مطالب میکرو و نکات برنامه نویسیش (چون وقتی با یه زبان سطح بالا کار می کنی به صورتی پنهان هست و نویسنده برنامه متوجه اونا نیست) رو از دست دادم و این همه وقت که داشتم با AVR کار می کردم در واقع داشتم سر خودم رو شیره می مالیدم :mrgreen:
      حالا اگه اسمبلی سخته حداقل باید با C درس بدن :rolleyes:
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

اگه من باشم، اول ترم طی میکنم با دانشجوها که این درس رو سخت میگیرم! هرکی میخواد یاد بگیره،بسم الله...کمکش هم میکنم.هرکی هم اومده نمره قبولی بگیره ولی فعالیت نکنه،به سلامت!! زبان برنامه نویسی هرکس اختیاری هست، اما تا آخر ترم باید با همون زبان تمرین بیاره.تمرینهای زبانC هم با دید مثبت اصلاح میشه! این از این قسمت!!
        قسمت بعدی یه تکنیک فوتبالی میزنم!! ( البته اصلا به فوتبال علاقه ندارم! )
        سر کلاس یه قسمت درس رو با AVR میگم و تمرینش رو با PIC میخوام!!
        جلسه ی بعدش از PIC میگم و تمرینش رو با AVR میخوام!
        Timer-Counter-ADC-SPI-I2C-USART-...
        جزو امکانات میکرو هست دیگه درسته؟ پس اگه کسی یاد بگیره که ADC چی هست،باید بتونه با هر میکرویی ADC راه بندازه. یه همچین آدم سخت گیری هستم من! :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
          اگه من باشم، اول ترم طی میکنم با دانشجوها که این درس رو سخت میگیرم! هرکی میخواد یاد بگیره،بسم الله...کمکش هم میکنم.هرکی هم اومده نمره قبولی بگیره ولی فعالیت نکنه،به سلامت!! زبان برنامه نویسی هرکس اختیاری هست، اما تا آخر ترم باید با همون زبان تمرین بیاره.تمرینهای زبانC هم با دید مثبت اصلاح میشه! این از این قسمت!!
          جزو امکانات میکرو هست دیگه درسته؟ پس اگه کسی یاد بگیره که ADC چی هست،باید بتونه با هر میکرویی ADC راه بندازه. یه همچین آدم سخت گیری هستم من! :mrgreen:
          اوه اوه آقای مستقیمی شما کجا می خوایی تدریس کنی بگو ما یادمون باشه از 2 کیلومتریش رد نشیم
          تو درسایی که بعدن به درد دانشجو می خوره به نظر من هم باید سخت گیری باشه ( البته به اندازه )
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

اینطور سخت گیری هم فکر نمیکنم جواب بده

با این شرایط شک نکنین که کلاستون بعد از موعد حذف و اضافه به حد نصاب تشکیل مجدد نخواهد رسید

مگر اینکه روابط قوی در گروه داشته باشین و حکم کنین که غیر از شما کسی این درس رو نگیره :twisted:

دیدگاه

سلام
              ببخشید وسط نظرات دوستان، نظر میدم
              روندی که برای "فهم" یک میکروکنترلر باید انجام بشه
              همونطور که یکی از دوستان اشاره کرد اینه:
              مدار منطقی --> معماری کامپیوتر --> میکروپروسسور --> میکروکنترلر
              یعنی 4 تا درس 3 واحدی! که تازه آخریش میشه میکروکنترلر!!!
              اما دانشگاه معمولا اینطوریه:
              مدار منطقی --> معماری کامپیوتر --> میکرو

یک میکروکنترلر از چی تشکیل شده؟ معمولا از اینا:
              پروسسور + حافظه ها (مثل رم، رام، فلش و ...) + کش + خطوط باس + پورت ها +
              ادوات زمانبندی و شمارش (مثل تایمر/کانتر و ...) + ادوات ارتباطی (مثل SPI و USART و ethernet و ...) +
              مبدل ها (مثل A/D و D/A و ... ) و چیزای دیگه که در میکروها مطرح میشه!

فکر کنم چیزی که در وهله ی اول، برای یک دانشجو اهمیت داره
              دونستن "مفهوم" عبارات فوقه! یعنی دانشجو درک بکنه که اینا چی هستن!
              مثلا دقیقا متوجه بشه ارتباط spi یه؟ usart چیه؟ سرعت انتقال چیه؟ به چه دردی میخورن و ...
              یا اینکه یک تایمر به چه کارهایی میاد، چه حالت هایی داره؟
              یا با مفاهیم انواع وقفه آشنا بشه و ...!
              یعنی در وهله ی اول، آشنایی با base کار!
              دانشجو که اینا رو دونست، دیگه مگه فرقی داره که از چی استفاده بکنه؟

حالا میریم سراغ مرحله ی دوم آموزش!
              یعنی آشنایی دانشجو با انواع میکروها!
              میکروهای مختلف + قابلیت هاشون (امکانات) + کامپایلرهاشون + یه سری از مزایا و معایبشون
              + یه سری از پروژه های عملی با میکروهای معرفی شده که در سطح بازار موجوده + قیمتهاشون

فکر نکنم دیگه فرصتی برای برنامه نویسی بمونه!
              دانشجو زبان ماشین و اسمبلی رو باید در معماری کامپیوتر یاد بگیره
              زبان C یا هر چیز دیگه هم توی دانشگاه جدا تدریس میه

دیگه از اینجا به بعد به پای خود دانشجوست! که چیو انتخاب کنه
              ...
              1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
              2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
              3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

واقعا درس پاس کردن با ی همچین استادی هنره!!!
                آنقدر شکست میآ‌خورم تا راه شکست دادن را بیاموزم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X