راستی مشخصاتش اینه
سی پی یو N80C188 (محصول AMD)
رم 32 کیلو بایت (62256)
رام 32 کیلو بایت (28256)
البته برای پورت ورودی و خروجی چیزی طراحی نکردم و باس آدرس و باس دیتا و باس کنترل رو به خروجی دادم که اینجوری میشه هر وسیله ای رو بهش وصل کرد
برای مثال من یک 74373 بهش وصل کردم و یه پورت خروجی ساختم که با چند تا ال ای دی یه شمارنده درست کردم و برنامش رو تو رام ریختم برای نمونه :biggrin:
میشه همین کارو با 8255 کرد که یک پورت کامل رو در اختیار میزاره و یا 8251 که یک پورت سریاله و یا ...
بازم اگه هرکی تو این زمینه ها مشکلی داره یا سئوالی داره در خدمتم
فقط اگه یکم دیر جواب میدم ببخشید چون الان سربازم اونم تو ارتش :eek:
این کارو هم تو سه روز درست کردم واسه همینه یکم ابتداییه
در هر حال شرمنده دیگه :icon_razz:
سلام
خسته نباشی. میشه فایل اسمبلی برنامه را برای دانلود بگذارید.
در ضمن کتاب Build Your Own Computer: How to Construct an 8088-Based Single Board Microcomputer را از کجا میشه گیر آورد
سلام
خسته نباشی. میشه فایل اسمبلی برنامه را برای دانلود بگذارید.
در ضمن کتاب Build Your Own Computer: How to Construct an 8088-Based Single Board Microcomputer را از کجا میشه گیر آورد
در مورد کتاب اونو 60 هزار تومان خریدم (خرید خارجی) و احتمال داره بخام بفروشمش (البته شایدم بخوام بصورت یادگاری نگهش دارم) چون لازم ندارمش میخام یکی که ازش استفاده میکنه بخردش
مورد دوم هم روی چشم
البته اگه بخوتی روش داس نصب کنی باید خیلی چیزاش فرق کنه (مثل آدرس قرار گیری رم و ... ) بعد باید توابع بایاس ای بی ام رو شبیه سازی کنی یعنی باید یه بایوس بنویسی
و اینکه در آخر کار به یک کارت گرافیک آی زا ISA مدل هشت بیتی وصلش کنی و دیگه اینکه یه هارد یا یه سیستم حافظه که داس روش داره رو بهش ارتباط بدی و همین :applause:
البته یه چیزایی مثل صفحه کلید و اینجور چیزام میخاد که دیگه نیاز به این کارا نیست oo: چون همین الان یه کامپیوتر اونم از نصل پنتیوم فور شایدم 64 بیتی جلوته و نیاز زیادی به این کار نیست :icon_razz:
این برد به درد کارای صنعتی میخوره و اونجام نیازی به داس نیست بجاش یه برنامه کامل میتونه این کارو بکنه :wow:
دیدگاه