اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را &

نمونش همین برد آموزشی فروشگاه با LPC1768.
    این یه ARM Cortex-M3 100MHz هستش که سرعتش برای خیلی کارا خوبه.
    ولی سیستم عامل روش نصب نمیشه(البته uCOS و FreeRTOS و سیستم عامل های بلادرنگ روش نصب میشن.)

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

و البته قسمت طراحی که گفتید...خب دیگه اینم یکی از اون نکات ریزی هست که من ندیدم!خب دیگه کم کم این نکات ریز کنار هم جمع میشن و میشه برد نهایی دیگه!هنوز تو تئوریش موندیم چه برسه به طراحی نهاییش.ایمکه میگید یه ترک رو اشتباه بزنی و اینا خب بالاخره من یه چیزی اگر درست کردم مسلما به چند نفر از دوستای حرفه ای همین جا و البته دوستای وارد خودم میدم بررسی کنن.تو این پروژه دست تنها هم نیستم خب توی هر بوردی ممکنه خطا رخ بده ولی بوده من برداهای 2 رو سایز 40 سانت در 30سانت با نزدیک به 900 نت رو کپی کردم!!همونطور که میدونی تو طراحی زدن pcb کار راحتتری نسبت به کپی هستش البته توی ساخت هم برد های حجیم 2 رو دستم بوده.تو این برد ترکها رو و زیر هم هستن و خب با چند بار بررسی احتمال خطا کاهش پیدا میکنه.
      قبول! اون PCB که کپی کردید فرکانسش چند مگ بود؟! نمیگم کار راحتی رو انجام دادید ولی بحث سر این هست که آیا یه برد که فرکانسش 200 مگ هست و امپدانس 52 تا ترک (32 بیت دیتا + 20 بیت آدرس) باید دقیقا یکسان باشه رو هم میتونید بکشید؟!
      این که دارم بحث قیمت رو می کنم به خاطر این هست که آدم باید 2 قدم جلوتر خودش رو ببینه! این همه وقت و انرژی بزاره بعد بفهمه هزینه ساختش بالاست بیخیال بشه؟!
      همه این ها هم به کنار. شما هنوز با میکرو آرم کوچیک تر کار نکردی، برنامه نویسی هم که می گید کمی با AVR انجام دادید. نظر من رو بخوای میگم الان این کاری که می خوای انجام بدی جواب نمیده!!! شما حرف جناب پلاسما رو گوش کنید. بیاید یه برد 1768 خودتون بزنید و یکم پایه کار رو قوی کنید و بعد از اون خیلی راحت می تونید در مورد برد های سنگین تر تصمیم بگیرید. اگر دوست دارید درگیر بحث رم و LCD درایور و این حرف ها بشید 1788 خیلی مناسبه! با برد 2لایه هم می تونید طراحی کنید که همین جا با قیمت مناسب ساخته بشه.آدم رو طراحی PCB دیوونه میکنه ولی شدنیه.
      اندروید پایه ی مورد نیاز برای گوشی که حدود 200 مگ هستش
      نه دوست من این فرکانس خیلی برای اندروید پایین هست. البته فرکانس معیار درستی برای سرعت که نیست. منظور من اینه که 200mips برای اندروید خیلی کمه(شاید اندروید 1.6 جواب بده)
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

جناب shahinbahari یه سوال، برای روت SDRAM تو فرکانسی که 1788 کار میکنه هم باید قوانینی مثل برابر بودن طول ترک ها رعایت بشه؟ من سر همین موضوع خیلی دارم اذیت میشم یعنی رسما دیوونم کرده :cry2: انقدر پین هاش نامنظمن که آدم دیوونه میشه

دیدگاه

گفته های دوستان کاملا درست هست
          برای ساخت اینجور بردها،فقط بلد بودن جواب نمی ده
          امکانات هم میخواد.تازه همون ایتم بلد بودن هم کلی داستان داره
          تا بیایی یه همچین بردی ساخته بشه
          این کنترلها حکم z80 رو پیدا می کنن
          به نظر من برای موفقیت نباید همه چیز رو بلد بود
          باید موارد کاربردی رو دونست و ازشون استفاده کرد
          موفق باشید
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

اقای shahinbahari این حرف شما کاملا درسته!خب این میشه یه نکته دیگه که من باید میدونستم! :read:امپدانس ترکها!خب چنتا نکته ی دیگه ی اینجوری وجود داره؟!خیلییی!خب خود یادگیری همین ها هم زمان میبره.نکاتی که شما عزیزان قبلا باش درگیر بودین و میتونید به ما تازه کارا کمک کنه کمتر اشتباه کنیم :biggrin:
            200 مگ منظورم حجم فایل های پایه بود نه فرکانس کاری :biggrin: :biggrin:
            باشه اقا خب اگر فهمیدن این نکات و روون شدن دستم این برد 1788 مناسبه از همین شروع میکنم بعد که تونستم بیارمش بالا میرم سر برد های سخت تر که میتونه اندروید رو اجرا کنه.
            مطمینا همین اتصال lcdو حافظه و باس و ... خودش کلی نکته داره که دونستنش لازمه و و تجربه کردنش به تنهایی هزینه ی زیاد روحی و مالی :biggrin: خواهد داشت.ایشالا بتونم به کمک شما دوستان عزیز از همین 1788 شروع کنم تا برسم به اون هدف اصلی :cry: :biggrin: :agree: :nerd:
            خب اقا دوستان عزیزی که میتونن تو این حوضه کمک کنن بسم الله :smile:
            دوست من اقای PLASMAگفتین باس خارجی AVR منظورتون چی بود؟منظورتون اتصال به حافظه ی خارجیه؟

خب شما که الان وارد ترید بگید از کجا شروع کنم؟از avr???یا 1788؟ :read: :question:
            آرامش هنر نپرداختن به انبوه مسائلیست، که حل کردنش سهم خداست...

دیدگاه

امپدانس ترکها!خب چنتا نکته ی دیگه ی اینجوری وجود داره؟!خیلییی!خب خود یادگیری همین ها هم زمان میبره.نکاتی که شما عزیزان قبلا باش درگیر بودین و میتونید به ما تازه کارا کمک کنه کمتر اشتباه کنیم
              این جور طراحی PCB ها خودش یه رشته هست و براش کتاب هست.البته زبون اصلی! خود من هم کامل این چیز ها رو نمی دونم که بتونم این PCB ها رو طراحی کنم.
              200 مگ منظورم حجم فایل های پایه بود نه فرکانس کاری
              فقط حجم asset هایی که توش هست خیلی بیشتر از این حرف هاست! اون که شما دیده بودید 200 مگ خروجی کامپایل شده بوده و نه سورس. برای کامپایل برای برد کاستوم نیاز به سورس دارید که 20 گیگی میشه!
              جناب shahinbahari یه سوال، برای روت SDRAM تو فرکانسی که 1788 کار میکنه هم باید قوانینی مثل برابر بودن طول ترک ها رعایت بشه؟ من سر همین موضوع خیلی دارم اذیت میشم یعنی رسما دیوونم کرده :cry2: انقدر پین هاش نامنظمن که آدم دیوونه میشه
              آره خیلی پخش و پلاست. من آخر مجبور شدم میکرو و رم و نند فلش رو روی یه برد بزارم و اون رو با پین هدر به برد اصلی وصل کنم چون جز این نمیشد که روت کرد.
              در مورد فرکانس هم با چند تا از دوستان مشورت کردم نتیجه این بود که 100 مگ اون قدر ها حساس نیست و چند سانت اختلاف مشکلی پیش نمیاره.
              یادم میاد یه مشکل مسخره ای هم سرش داشتم. دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بلوک های 100 تایی می نوشتم و می خوندم موردی نداشت ولی 110 تایی این کار رو میکردم مشکل می خورد. جالبیش این جا بود که بلوک 100 تایی رو از هر جای رم می خوندی و می نوشتی مشکلی نداشت! یه جا سوتی داده بودم و احتمالا سر ریز میشد یه چیزی. دیگه درگیر کار های دیگه شدم و وقت نشد بیشتر تست کنم. پیشنهاد میدم جای طراحی دستی کور بردش رو بگیرید که خیلی راحت تره. لحیم کردنش داستان داشت!!!

دیدگاه

من که نمیخوام برم بورد surface pro 3 رو بسازم که :biggrin: :biggrin:
                یه مداری که نسبت به بقیه ساده تر هست رو شروع میکنم و خب نکاتش رو هم که احتمالا خیلی از دوستان میدونن و میتونن کمکم کنن.یا بم بگن برو در مورد فلان مطلب مطالعه کن تا نکات طراحی یا کپی دستت بیاد.
                فک کنم دیگه بس باشه اینقد نه گفتن و نفوس بد زدن ها؟!به امید خدا شاید بتونیم بسازیم به کمک هم بالاخره کلی مهندس وارد اینجا هست!!
                خب به این نتیجه رسیدیم که بریم سر برد lpc 1788
                حالا دوستان عزیزی که با این پردازنده کار کردن و اصلا کلا تو این زمینه کار کردن من بخوام شروع کنم به این کار باید چجور شروع کنم و نکات طراحی یا نکات اتصال مثل همین طول ترکها و فرکانس و... چی هستن؟
                کلیات سیستم دقیقا از چه المان هایی باید استفاده بشه و چرا فلان قطعه؟!البته اگر میدونید
                منم از این ور دیتاشیت المان ها رو در میارم و مطالعه میکنم اگر هم کتابی pdf بدردبخور بود معرفی کنید تا بخونم.ایشالا به کمک هم بعد از طراحی تئوری و فهمیدن بخش تئوری شروع به ساخت بکنم :nerd: :read: :smile:

دیدگاه

شما اصلا سرفیس پرو رو هم بخوای بسازی میشه :redface: ولی ما میگیم که باید دانشش + پول زیاد داشته باشین من فکر میکردم راحت ترین کار الکترونیک طراحی بورده ولی دیدم راحت ترین کارش همون لحیم
                  کردنشه حتی یه برد LPC1768 رو هم نتونستم درست دربیارم چه برسه به ARM9. (از پس پایه هاش نامنظمه! برای اتمل هم اینطوره ولی حداقل پین های BUS پشت سر همن )
                  حیف که میکروی AT91SAM9XE512 موجود نیست :cry2: یه آرم 9 (فکر کنم تنها ARM9) هستش که خودش رم و فلش داره. خوبیش اینه که میشه بوتلودر لینوکس رو روی رام خودش پروگرام
                  کرد و با یه رم خارجی و یه SD بوت شد(البته شاید نند فلش هم بخواد)
                  به هر حال.
                  برای 1788،
                  نیاز به هیچ قطعه جانبی ندارید، ولی میتونید بهش رم و فلش خارجی هم متصل کنید. گرچه نمیتونه از روی فلش خارجی بوت شه.
                  برای راه اندازیش هم چند تا خازن و کریستال و تغذیه 3.3 ولت کافیه. برای پروگرامش ،هم میشه از ISP که با سریاله استفاده کرد و هم از پروگرامر JTAG.
                  من مرداد ماه حتما یه برد براش طراحی میکنم. الان یه دونه میکروی 1788 تو وسایلم دارم که داره خاک میخوره (هر روز میرم نگاش میکنم )

دیدگاه

اینکه نمیتونه از روی فلش خارجی بوت شه یکی از ضعف های خوده سیستمه درسته؟؟
                    خب بحث بعدیش گفتید پروگرام کردنش...میشه یکم در مورد این قضیه توضیح بدید؟دقیقا باید چه پروگرامی صورت بگیره؟ینی چیزی مثل avr ولی پیچیده تر؟؟؟رجیستر ها منظورتونه؟
                    خب اینم از بخت خوب من و خوش شانسیمه که شما هم میخواید این رو تا ماه دیگه درست کنید پس ینی تو این قضیه تنها نیستم میتونیم با هم کارای طراحی و خلاصه همه کاراش رو با هم چک کنیم و بیاریمش بالا :biggrin: :nerd: :wow:
                    من از این ور دیتاشیت میکرو رو در اوردم و مطالعه میکنم ببینم چیز بدرد بخوری توش هست یا نه.
                    خب قسمت برنامه نویسیش واسم ابهامه هنوز...قسمت باس و حافظه هم همینطور :cry: :question:

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را &

من فعلا منتظر بودجم که احتمالا وسط مرداد جور شه :cry2: همه اش رو خرج هات ایر کردم (واقعا لازم بود ،واقعا شایدم نه :nice: )

اگه پورت پارالل دارین، یه دونه ویگلر برای پروگرامر بسازین.
                      اگه ندارین، خودتون رو راحت کنید و یه JLINK بگیرین، من دوسال بود با بوتلودر از زیرش در میرفتم ولی بالاخره مجبور شدم بخرم :NO:

عدم ساپورت بوت از فلش خارجی هم میتونه ضعف باشه، ولی در عوض با U-Boot میشه از رم بوت شد.
                      مثلا اگه uCLinux که برای میکروهای MMU-Less طراحی شده رو بخواین رو این پروسسور بوت کنید باید

دیدگاه

شرمنده دستم خورد نصفه پست شد.
                        در ادامه داشتم میگفتم:
                        باید ایمیج کرنل رو روی یه حافظه مثل MMC یا نند فلش بریزین تا توسط بوتلودر روی رم ریخته بشه (یه جوری مثل Unzip کردنه)
                        پس میشه گفت که ضعف نیست.

قسمت باس کجاش مشکله؟ متصل کردنش که تا دلتون بخواد شماتیک هست. سعی میکنم تا ساعت 9 یه دونه بذارم (اصلا نمیدونم فایلش چیه)
                        در واقع این شماتیکی که میذارم همه بخش ها از جمله LCD رو داره.

ولی موقع طراحی برد، رسما پدر آدم در میاد فقط قسمت اول پین های میکرو تو دیتاشیت رو ببینین گریتون میگره :agree:
                        مثل این که تاس انداختن و پین هارو بر اساس اون دسته بندی کردن.
                        مثلا فرض کنید تو 8086 ترتیب پایه ها اینجوری باشه 0-GND-D5-GND-D3-GND-D4-GND-A15-GND-D8

دیدگاه

تقریبا کار داره دستم میاد.خب برای رم و فلش از چه ic هایی باید استفاده کنم؟ایا تو پروتئوس یا التیوم دیزاینر هست که بتونم استفاده کنم یا باید بسازم؟
                          اگه شد اول تو پروتئوس شبیه سازیش کنم اگرم نشد که با التیوم یه شماتیک ازش میکشم.بعد میرم سر خرید قطعات چون اینجا avr به زور گیر میاد فک نکنم arm داشته باشن باید از تهران سفارش بدم :biggrin: فک کنم کار اساسی بکنم و یه jlink بخرم بهتره نه؟بالاخره قابلیت debuge هم داره.نمیدونم می ارزه بخرم یا نه؟
                          راستی باید یکمم در مورد U-boot مطالعه کنم pdf خوبی داری یا تو نت بگردم یه چی پیدا کنم؟

دیدگاه

Lpc1788 روهمین سایت داره،
                            آیسی ها هم توی ALTIUM LIVE هستن و میشه دانلود کرد

فقط من بگم که تا همین سطح با LPC1788 آشنایی دارم و دیگه بیشتر بلد نیستم، باید دوستان دیگه مثل آقای بهاری کمکتون کنن

فعلا اون کامپیوتری که میخواستم با AVR بسازم قطعاتش اومده، بعد از اون 100٪ میام سراغ LPC.

دیدگاه

خب دیگه چه بهتر :biggrin: با همدیگه میریم جلو.منم سعی میکنم اطلاعات بیشتری کسب کنم.اون نقشه که گفتی رو هم بزاری عالیییی میشه :biggrin:
                              خب اقای shahinbahari عزیز چه المانهایی رو به عنوان رم و فلش استفاده کنم؟
                              بعدش میخوام تو پروتئوس شبیه سازی کنم ایا ممکنه این کار؟یا باید مستقیم برم سراغ ساخت؟چون من اگه سفارش بدم قطعات بیان باید بتونم حداقل مراحل بعدی رو پیشبینی کنم.اگر ممکنه یه اطلاعاتی تو این زمینه بهمون بدید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein.n
                                خب دیگه چه بهتر :biggrin: با همدیگه میریم جلو.منم سعی میکنم اطلاعات بیشتری کسب کنم.اون نقشه که گفتی رو هم بزاری عالیییی میشه :biggrin:
                                خب اقای shahinbahari عزیز چه المانهایی رو به عنوان رم و فلش استفاده کنم؟
                                بعدش میخوام تو پروتئوس شبیه سازی کنم ایا ممکنه این کار؟یا باید مستقیم برم سراغ ساخت؟چون من اگه سفارش بدم قطعات بیان باید بتونم حداقل مراحل بعدی رو پیشبینی کنم.اگر ممکنه یه اطلاعاتی تو این زمینه بهمون بدید ممنون میشم
                                رم و فلش رو باید دید توی بازار چی هست!
                                برای رم : K4S561632C هست که 2M x 16Bit x 4 Banks هست. من 2 تاش رو کنار هم گزاشتم تا باس 32 بیتی بشه. اون موقع من 6 تومن خریدم. الان فکر کنم 8 تومن هست هرکدوم.
                                برای نند هم :K9F2G08U0B هست که 256M x 8 Bit هستش. من 8 تومن گرفته بودم.الان نمی دونم چنده.
                                خود 1788 هم 46 تومن گرفته بودم.
                                شبیه سازی توی پروتئوس هم عملی نیست و هیچ کدوم از این ها توی کتابخونش نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X