اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را &

سلام خدمت همه دوستان.
    اقا میگم این LPC1788 بسته بندیش TFBGA هستش منم تا حالا هویه کاری نکردم برا اینجور میکرو ها.1768 بسته بندیش smd و راحت تره کار باهاش plasma جان بهتر نیست این بورد رو انتخاب کنیم؟اخه ایمنهمه چیز اضافی که روش داره واسه تست و اشنایی خیلی زیادن و کار زیادی میبره!نه؟
    نمیدونم یکم گیج شدم اخه خیلی سخته منم تا حالا اینجور بوردا رو طراحی نکردم یهو بپرم سر bga سخته!
    یه چیزی ایا 1768 میتونه سیستم عامل های بصری ساده که موجود هست برای cortex m-3 بیاره بالا؟
    آرامش هنر نپرداختن به انبوه مسائلیست، که حل کردنش سهم خداست...

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

آقا اگه TFBGA بود که ما به شما همون Cortex-A15 رو معرفی میکردیم :biggrin:
      نه مدلی که تو ایران هست مدل QFP-208 هست

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را &

اها خب خوبه :biggrin:
        برای طراحیش تو التیوم کتابخونش نیست تو برنامه.موجوده یا باید دستی بسازم؟اگر کسی کتابخونش رو داره ممنون میشم اگر به منم بده

ویرایش:
        اقا پیدا کردم کتابخونش رو از تو سایت التیوم اما یه مسئله ای هست.3مدل داره L,M,N (مثلا SOT459-1_M) که تو سایز متفاوتن.کدوم رو باید بزنم برای این؟!!مدلی که تو سایت eca میخوام بگیرم LPC1788 - LPC1788FBD208 هستش که توی سایت NXP نوشته بسته بندیش SOT459-1 هستش
        آرامش هنر نپرداختن به انبوه مسائلیست، که حل کردنش سهم خداست...

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

تو دیتاشیت سایز ها مشخص شده و شما باید بر اساس اون انتخاب کنید. :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
            چرا فکر می کنید شماتیک همراهش نیست؟! این برد فروشگاه که LCD داره رو نمی دونم داستانش رو ولی beagle bone و raspberry pie و.... همه شماتیک دارند و بدون شماتیک ارزشی ندارند! باید بفهمم چی به کجا رفته تا بتونم فایل کانفیگش رو بر اساس نیازم اصلاح کنم. این مورد که می پرسید سخت افزار مورد نیاز برای اندروید چیه هم سوال درستی نیست. اگر با معماری کامپیوتر آشنا باشید می بینید برای هر سیستمی نیاز به پردازنده + رم + فلش هست. بقیه چیز های که روی برد هستند یه جورایی پشن هستند.شما تا حالا سورس اندروید رو دیدید؟!حجمش رو می دونید؟! سورس اندروید حدود 20 گیگ میشه و باید بر اساس سخت افزار و نیاز شما کامپایل بشه. این فایل های ایمیج که روی این برد ها هستند هم دقیقا این جوری ساخته شده اند. یکم با ساحتار سیستم عامل،لینوکس،ندروید آشنا بشید می تونید خودتون تصمیم بگیرید کدوم بخش ها رو از این قسمت های آماده بر دارید کدوم قسمت رو دوباره بسازید.
            بعد یه نکته دیگه! گفتید مثل بقیه برنامه ها میریزید رو حافظه و پردازنده اون رو اجرا میکنه! همین 1 خط که نوشتید می دونید چه قدر کار میبره اگر قرار باشه از اول نوشته بشه؟ یه کم راجع به u-boot تحقیق کنید.واقعا انتظار دارید با تجربه ای که توی ساخت PCB های 1 رو و دو رو دارید بتونید باس رم DDR که بین رم و پردازنده هست رو پیاده کنید؟! فرضا مشکلی با فرکانسش نداشته باشید. این برد رو امکان نداره بشه زیر 6 لایه جمع کرد. هزینه سفارش PCB 6 لایه هم برای این برد فکر کنم 800-700 دربیاد حداقل! این همه قطعه رو هم روش لحیم کردی و بعد کار نکرد! دیدی ایییی یه ترک رو اشتباه کشیده بودی. دوباره همه ی این هزینه ها........
            جز موارد نادر هست کسی با اولین تلاش بتونه این برد رو بزنه! نمی خوام نا امیدت کنم ولی باید واقع بین بود. کسی دنبال این کار میره که کارش یه جورایی وابسته به این موارد هست و چندین برابر هزینه هاش رو خیلی سریع می تونه بر گردونه. به هر حال اگه بازم اصرار داری که بسازی، 5-6 تومن حداقل بزار کنار...
            این شرایط شما که می گید خودم برد بزنم و.... قدیم ها منم داشتم. یه کارایی هم کردم و آخرش به همین حرف ها رسیدم.
            منم با این نظر موافقم. البته برد بیگل بون رو کسایی که مثل من خریده ان، خیلی ازش راضی نیستن. مخصوصا که من همون اول که به بازار اومده بود تهیه کردمو و همون اول با مشکل hdmiش مجبور شدم دستو پنجه نرم کنم.

ولی باز هم کار نشد نداره. مخصوصا که سیستم عاملی مثل لینوکس روش نصب میشه، از طریق محیط برنامه نویسی ابری اسکرپتی کدنویسی میشه. همین ها و چند امکان دیگه ش باعث شده محبوبیت خوبی داشته باشه و هم چنان آدم بخواد باهاش دستو پنجه نرم کنه.
            برای دست و پنجه نرم کردن هم من هم پیشنهاد می کنم شما با u-boot که یک راه اندازه و سایر راه اندازای لینوکسی رو (برای توضیح بیشتر http://buy-book.ir/9786000409081 رو تهیه کنید) خوب یاد بگیرین

دیدگاه

سلام من خودم تازه شروع کردم ولی این کار شما حتی شاید روی lpc1788هم جواب بده برد lpc1788سیت که جدید گرفتم1گیگ حجم و 256 mb sdram دارد میشود فقط باید برایش درایور این cpu را به همراه محیط بوت با حداکثر سرعت بسازی این طوری به نتیجه خواهی رسید البته نمی دونم سرعتش زیاد است یا نه ول ارزش امتحان کردن دارد
              :agree: :agree: :agree: :agree:

اضافه شده در تاریخ :
              :smile:سلام به دوستان من خودم تازه شروع کردم ولی امیتوان ماین را به شما بگم که با lpc1788 می شود بردlpc1788 سایت مدل 1gb nada flashو256mb sd ramو فرکانس 120مگاهرتز می شود سیستم عامل اندروید را بالا اورد ولی باید درایور برای هستهی پردازنده به همراه محیط بوت نوشت که از طریق کامپیوتر و فلش ممعمولی اندروید را روی برد نصب کنیم کار پیچیده ای است ولی ارزشش را دارد

اضافه شده در تاریخ :
              در زمن سرعتش را نمی دونم چه طور در اید ولی خوب مدل های مثل lpc 3000وlpc4000با هسته هایarm9 و corex m4 با فرکانس بالا به خوبی سیستم عامل را ساپورت میکند

اضافه شده در تاریخ :
              در زمن سرعتش را نمی دونم چه طور در اید ولی خوب مدل های مثل lpc 3000وlpc4000با هسته هایarm9 و corex m4 با فرکانس بالا به خوبی سیستم عامل را ساپورت میکند :agree:

اضافه شده در تاریخ :
              البته باید اضافه کنم بخی میکرو ها ی شرکت سامسونگ و اتمل مانندat91sam9هم میشود سیستم عامل با اورد اصلا ما کجاییم چون در کشور های دیگر حتی xp را هم بالا اوردند

اضافه شده در تاریخ :
              خوب برای اینکه بهتر متوجه بشوید چند مثال و تفسیر برایتاب ارائمی کنم مثلا سیستم عامل rtx از تایمر ها هم استفاده میکند در حالت معولی و بدون کار سیستم از cpu استفاده میکند ولی وقتی برنامه ی را اجرا میکنیم یکی از تایمر ها فعال میشود و بقیه نیز به این صورت اما سیستم عامل ها حداقل سه دسته پیشرفته متوسط و ضعیف را دارند دسته های پیشرفته روی هسته هایx86 اجرا میشودند که اکثرا هم ویندوز هستند دسته دوم بر روی هسته های arm 9وarm11اجرا می شوند مانند اندروید ios win ceو وغیره ودسته سوم روی am 7 وپردازنده های خیلی ضغپعیف اجرا میشوند اما باتغییر در درایور های سیستم می شود این حالت را شکست و حتی سیستم عامل های نوع پیشروفته را روی سطح متوسط و البته arm7 اجرا کرد اما به کشش سیستم و تعداد تایمر و حافظه هم بستگی دارد مثلا ویندوز به تایمر زیا احتیاج دارد البته ما یک نوع سیستم به نام پردازش عصبی داریم که در امریکا با فناوری gpu اجرا میشود که به راحتی windows را قورت می دهد خوب به هر حال شما به درایور احتیاج داریدد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X