سلام
آقای رستمی چند وقت پیش موضوعی ایجاد کرده بودند با عنوان "بردی جالب برای ARM9" من با جازه ایشون میخوام این آموزشها رو ادامه بدم البته من خودم هم در حال یاد گیری هستم و از دوستان خواهش میکنم اگر مطلبی دارن و یا چیزی خوندند که به درد میخوره شده حتی لینکش رو هم بزارن .
دلیل اینکه این مطلب رو همونجا نزاشتم اینه که تاپیک خیلی قدیمی شده بود و تعداد صفحات اون هم بالا رفته بود که شامل مطالب نا مرتبط به موضوع بود پس:
لطفا سوالات مربوط به wince رو اینجا قرار ندید و برای اون تاپیک مجزا ایجاد کنید
بخش اول آموزش رو آقای رستمی اینجا مطرح کردند مبحث دوم مربوط به فلش کردن u-boot بود که در ادامه مراحل کار رو توضیح خواهم داد.
طریقه کامپایل و فلش کردن u-boot رو در وبلاگ آقای Bill Sargent میتونید ببینید مراحل کار احتیاجی به ترجمه نداره من فقط یه سری توضیحاتی در مورد روند کار میدم
برنامه بوت لودری که به صورت پیش فرض روی mini2440 نصب هست Supervivi نام داره که به علت محدودیت هایی که داره ما سراغ u-boot میریم u-boot امکانات بیشتری به ما میده از جمله اینکه امکان بوت از طریق NFS و کارتهای حافظه SD و همچنین USB رو داره همچنین از فایل سیستمهای متعددی پشتیبانی میکنه که Supervivi پشتیبانی نمکنه.
برای مثال vivi فقط از سیستم فایل YAFFS پشتیبانی میکنه. همچنین vivi از پشتیبانی ضعیف تری برخورداره به این دلیل که جامعه کاربری پایین تری داره
شما برای اینکه بتونید u-boot رو فلش کنید میبایست یک فایل با پسوند bin (البته پسوند بیمعنی هست و اینجا صرفا نشان دهنده نوع فایل هست که از نوع باینری میباشد) داشته باشید این فایل رو میتونید مستقیما با یک کراس کامپایلر از روی سورس کامپایل کنید و یا اینکه از یک فایل آماده استفاده کنید. من به شدت توصیه میکنم این کار رو از طریق کامپایل سورس انجام بدید این کار باعث میشه سیستم شما داری یک نسخه به روز از u-boot باشه همچنین اگر شما هم مثل من در لینوکس تازه کار هستید باعث میشه کلی چیز یاد بگیرید پس پیش به سوی کامپایل!!
حالا سوالی که ممکنه پیش بیاد اینه که من برای شروع کار باید از چه توضیعی از لینوکس استفاده کنم اصل قضیه اینه که هیچ تفاوتی نمیکنه ولی خود من در این چند وقت متوجه این موضوع شدم که اکثر افراد حرفه ای و این کاره!! از دبیان استفاده میکنند. من خودم از ubuntu استفاده میکردم که در کامپایل به مشکل بر خوردم و هیچ کس نتونست کمک کنه به هر حال الان از دبیان استفاده میکنم و تا حالا هم به مشکل غیر قابل حلی!! بر نخوردم.
سورس کدی که استفاده خواهیم کرد توسط Buserror ایجاد شده
در متن وبلاگ گفته شده که برای اینکه کد در RAM کار کنه باید اصلاحاتی انجام بشه که البته به این اصلاحات نیازی نیست. همچنین اگر حتی با وجود اعمال تغییرات باز هم نتونستید با موفقیت u-boot رو اجرا کنید نگران نشید برای منم همین اتفاق افتاد!!
در آخر آموزش بروزرسانی ای میبینید که اگر به اون عمل کنید مشکلتون حل میشه.
از اونجا که من امروز موتور تایپم روشن شده :mrgreen: طول تاپیک از حد مجاز بیشتر شده!! پس ادامش در پست بعدی...
دیدگاه