اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با ARM9 و Windows CE

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع کار با ARM9 و Windows CE

سلام
    در یکی از تاپیک ها در مورد بورد شرکت biom بحث شده
    در این بورد از 9260 استفاده کرده ولی lcd به اون وصل کرده و تونسته یک رابط گرافیکی روی اون اجرا کنه

دیدگاه

سلام
      فکر کنم توی تایپیک تیم لینوکس دو تا فایل گذاشتن که دومیش تصحیح شده بود .من همونو زدم . ولی سوکت MMC رو با چیزی که خودم قبلا از روی رم ریدر خراب باز کرده بودم عوض کردم و سوکت شبکش رو هم با چیزی که تو بازار موجود بود عوض کردم ولی مطمئن نیستم که کار کنه . یه تغییراتی هم توی سایز پدها دادم . راستی رگولاتور های 3.2 و 1.8 توی بازار نبود ولی همون رگلاتور با adjust بود که من دوتا مقاومت هم توی PCB اضافه کردم . به قول معروف : صاف شدم .
      [s]http://alirezat.webs.com/Amo9260(Alireza%20Tajfar).rar[/s]
      :NO:اصلاح شده در همین تایپیک قرار گرفت :NO:
      خلاصه این بردیه که من ساختم و خیلی به برد شرکت Atmel شبیه و تنها تفاوتش اینه که برای Atmle میکروش BGA هست و به همین دلیل من مجبور شدم فایل بوت رو عوض کنم تا روی میکروی من کار کنه . همه مشکل ها سر پرت A30 بود که این پرت باید به یک کلید وصل میشد تا موقع بوت شدن کاربر میتونیت آدرس اول Dataflash و NAND Flash رو پاک کنه تا توی بوت بعدی میکرو سراغ SAM-BA بره تا میکرو به USB وصل بشه و پروگرم بشه . پین A30 فقط توی BGA هست و میکروی من قات میزد .
      فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

خوب علی جان الان مشکلت برای اینکه بخوای لینوکس یا ویندوز رو سرش نصب کنی چیه؟ :question:
        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

این PCB که براتون گذاشتم چنتا مشکل کوچیک داشت که الآن برطرف شد و PCB نهایی اینه :
          http://alirezat.webs.com/Amo9260(Ali...3th%20Edit.rar
          البته خودتون هم باید اونو یه نگاه بندازین . من یه ادیت کرده بودم و دادم برام زدن ولی توی بزرگ کردن پدها چندجا ترکها به پدها برخورد کرده بودند که مجبور شدم با کاتر اونارو درست کنم . ولی دم ایران مدار گرم همه مشکلاتشو روی فیلم با ماژیک علامت زده بود . منم توی این فایل جدیدی که گذاشتم اصلاحشون کردم .
          فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

روی این برد میشه لینوکس نصب کرد اما بدون lcd (فعلا). برای lcd باید یک نمونه به اون وصل کنی که در بورد منظور نشده
            اما برای ویندوز فقط بدون رابط گرافیکی شاید بشه

دیدگاه

مشکل اینه که نمی دونم از کجا باید شروع کنم . چون تخصصی توی این زمینه ندارم .
              یه سر به http://www.arm.linux.org.uk/docs/kerncomp.php بزنید
              من اونو خوندم ولی از یه جایی به بعد متوجه نشدم . کارهایی که من تا الآن انجام دادم :
              1.دانلود ftp://ftp.arm.linux.org.uk/pub/armlinux/source/kernel-patches/v2.5/patch-2.5.65-rmk1.gz با حجم 466 کیلوبایت
              2. دانلود http://www.kernel.org/pub/linux/kern...x-2.5.5.tar.gz با حجم 31 مگا بایت
              3. Unpacking the ARM kernel source : که کلی فایل و فلدر داشت !!!
              سوالات من :
              1.حالا برای make کردن این کرنل با GNU (من YAGARTO دارم ) باید توی cmd به فلدری رفت که فایل make هست رفت و دستور Make رو زد ؟ ولی قبلش باید یه کاری کرد که من نمیفهمم :

Configuration of the kernel build environment
              Normally, the kernel build system will build the kernel for the native machine architecture. This is not appropriate when cross compiling, so you will need to change two lines in the top level kernel Makefile. Examine the top level Makefile in an editor and find the definitions for ARCH and CROSS_COMPILE. On 2.4.x kernels, they will look like this:

ARCH := $(shell uname -m | sed -e s/i.86/i386/ -e s/sun4u/sparc64/ -e s/arm.*/arm/ -e s/sa110/arm/)

[...]

CROSS_COMPILE =

and on 2.6.x kernels:

ARCH ?= $(SUBARCH)
              CROSS_COMPILE ?=

Edit these two lines to read:

ARCH ?= arm
              CROSS_COMPILE ?= /usr/local/bin/arm-linux-

:question: replacing /usr/local/bin/arm-linux- with the path to your ARM Linux toolchain.

This completes the configuration of the top level kernel makefile. The next step is to configure the kernel build to select the drivers that your platform requires.

You may like to read linux/README and linux/Documentation/arm/README before proceeding. Both these files provide further useful information which may be specific to your kernel version.
              من نفهمیدم توی linux-2.5.5 باید چه تغییری انجام داد ؟
              2.حالا چجوری باید درایور هارو عوض کرد ؟
              سوالات ادامه دارند ...

دیدگاه

ok پس تا اینجا چند درصدا مشکلات حل شده.
                من به دوستم زنگ میزنم و ازش میپرسم ببینم باید چی کار کنیم خدا کنه بتونه راه نماییمون کنه.
                تا 1 یا 2 ساعت دیگه خبر میدم.
                راستی میشه یه عکس از برد دوربین با دوربینش با هم بزارین؟ :nerd:
                فعلا
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

اینم فایل های Bootstrap ادیت شده و چشمکزن :
                  http://alirezat.webs.com/Bootstrap-v...%20Edited).rar
                  http://alirezat.webs.com/TEST_BUTT.rar

مشکلات من :
                  1. الآن فقط تونستم از آدرس اول SDRAM بوت بشم ولی مثلا از 0x20000050 نتوستم .
                  2. درحال حاضر فقط dataflash bootstrap کامپایل شد و Nand flash کامپایل نشد . نمی دونم مشکل از کجاست ؟؟

روش کار :
                  به TEST_BUTT\SDRAM\Exe میرید وفایل hex یا bin رو توی آدرس 0x8400 میریزید و قبلش هم که به ARM Source\AT91Bootstrap1.15\Bootstrap-v1.15\board\at91sam9260ek\dataflash میرید و فایل dataflash_at91sam9260ek.bin رو توی آدرس بوت دیتافلش میریزید . بعدش که ریست کردین . میکروی آرم برای شما چشمک میزنه و کلی حال میکنید . :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام علی جون
                    آقا من زنگ زدم به یه آدم این کره گفت شما مشکل SDRAM و NandFlash رو برطرف کنید سیستم عاملش بامن :wow:
                    بعدش پرسیدم مشکل ایندوتا رو چه جوری برطرف کنیم گفت بستگی به خطوط آدرس و دیتا داره.
                    شماتیکو بزار تا با هم سرش کار کنیم گفت اگه طبق ایولوشن برد بسته باشی باید از آدرس های خاصی استفاده کنی ولی اگه طبق اون نباشه باید آدرس ها رو بدست بیاریم.
                    که اگه این مشکل حل شه میزنیم تو گوش لینوکس و Win CE ان شا ا...
                    راستی اگه میتونی یه عکس گنده هم از مدار بنداز ببینیم.
                    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام.

راستش این موضوع از اونجا که win ce بود برامم جالب نبود ولی الان بحث داره جدی میشه و به نظر از اون پستهای جو گیری نیست :rolleyes:

علی جان به نظر من قبل از اینکه سراغ کرنل و کلا سیستم عامل بری (چه لینوکس چه wince) یه فکری به حال بوت لودر کن. این قدم اول میتونه باشه و اگر ما بتونیم یه بوت لودر قوی داشته باشیم تقریبا 50 درصد کار رو رفتیم.
                      u-boot یه گزینه خیلی عالیه تقریبا در تمام پروژه های embedded استفاده میشه. من خودم شخصا کانفیگ نکردم ولی اگر برد شما مشکلی نداشته باشه میتونیم با u-boot شروع کنیم. منم تا اونجا که کمکی از دستم بر بیاد هستم.

بهتره اول از بابت برد خیالمون راحت بشه بعد بریم سراغ بقیه ماجرا اینجوری اگه به مشکلی برخوردیم میدونیم اشکال فقط از برنامه هست. البته این دلیل نمیشه مطالعه موازی رو فراموش کنیم.

میشه شماتیک برد رو یکی پ کنه؟؟؟ من اصلا نمیدونم سخت افزار هدف چی هست!!

با تشکر

Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

دوستان عزیز من فکر کردم شما تایپیک تیم لینوکس رو خوندین ولی مثل اینکه اشتباه فکر کرده بودم
                        اینم سرس کاری بچه های تیم لینوکس : http://www.4shared.com/file/141505090/57726bd5/2007-11-30_15-41-26_98.html
                        ولی پروتلشو آقای شوری پیدا کرده و من هرچی گشتم سرس اصلی رو پیدا نکردم . فایل پروتل خیلی داغونه ولی جواب میده . من که خودم یه پرینت از برد گرفتم و بعدش هر قطعه رو که لحیم می کردم با ماژیک روی پرینت علامت می زدم . توی این لینکی که گذاشتم همه چی هستش . ( اون پروتلی که من براتون گذاشتم ادیت شده بود ولی اینی که الآن گذاشتم ادیت نشده <برای اطلاعات بیشتر رجوع شود به تایپیک تیم لینوکس> )
                        ------------------------------------------------------------------------>>>>>
                        اینم یه فایل فشرده که کلی عکس از برد من توشه : http://alirezat.webs.com/Amo9260%20B...(AlirezaT).rar البته 9.3 مگابایته

این عکس یه کم قدیمیه ولی الآن برد من کامل کامله . یعنی چیپ Audio Codec و IRDA و Data Flash و Nor Flash و ... رو هم خریدم و لحیم کردم .

دیدگاه

درضمن این برد کاملا شبیه به برد Atmel هستش .
                          یه نظر : من میگم بیایم برای تست برد اول لینوکس خود اتمل یا ویندوزشو که برای این برد پرت کرده با تغییر Bootstrap که من اونو براتون گذاشتم اجراش کنیم بعدش بریم خودمون پرت کنیم : این کار فکر نکنم اگه دوستان همکاری کنن بیشتر از 2 روز وقت بگیره .

دیدگاه

من بیشتر بررسی میکنم ولی تا شماتیک نباشه نمیشه بحث کرد
                            ولی شما یه کاری کن ببین SDram و Nand Flash پایه های آدرسشون به کجا ها رفاه فکر نکنم خیلی سخت باشه چون یکی رو پیدا کنی بقیش راحته.
                            ببینیم میتوینیم اشکال این برد رو در آریم یا نه.
                            راستی همه ی قطعات داخل میجود بود یا چندتاشو سفارش دادی؟
                            فایل عکسم دارم دانلود میکنم ببینم چی کار کردی.
                            فعلا :bye
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

برای من هیچ فرق نمیکنه اگه واقعا دوروزه ولی وقتی نند فلش و اس دی رم شما کار نمیکنه چه جوری میخوای بری سراغ سیستم عامل؟
                              این طرفی که من باهاش صحبت کردم خودش با BGA کار کرده و خیلی راحت جواب گرفته به من گفت شما بخش های مختلف رو جواب بگیرید بعد بیایید پیش من تا سیستم عاملشو برای استاد کنم.
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

راستی یه سوال آیسی صدا رو چی گذاشتی؟
                                :bye
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X