اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با ARM9 و Windows CE

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع کار با ARM9 و Windows CE

این شماتیک http://www.4shared.com/file/14150509...-41-26_98.html بالا هم گذاشتم . کامل کامله :agree: :agree:
    کی من گفتم Nand Flash کار نمیکنه ؟؟ اتفاقا کاملا درسته من باهاش بوت هم شدم . ولی الآن که می خوام فایل بوتشو کامپایل کنم نمیشه . فقط از Ethernet , Audio Codec مطمئن نیستم . بقیه چیزاش کاملا کار میکنه .
    درضمن من اومدم 1.3.4 U-Boot رو کامپایل کنم (بدون ادیت) 192 تا ارور داد :cry: :cry: لطفا کمک .
    فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

جدی؟ پس من بد فهمیدم SDRAM هم کار میکنه؟
      اگه کار میکنه من حضوری با این دوستم جلسه ی محرمانه برگذار کنیم ببینیم که بهمون میگه چی کنیم.
      اگه جوا بده چی میشه :wow:
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

اگه SDRAM کارنمیکرد پس چجوری من بوت کردم ؟؟
        1. DataFalsh به SPI0 NPCS1 وصله
        2.Nand Flash به PC14 وصله
        3.SDRAM به SDCS NCS1 وصله و آدرس خونه اولش 0x20000000 هستش
        بقیش هم توی دیتا شیت معلومه .
        فقط یادت باشه ما هدفمون یاد گرفتن نحوه پرت کردنه نه فقط داشتن OS پرت شده .
        ببین میتونی به دوستت بگی بیاد توی انجمن . یا راه دیگه اینه که تو رابط ما باشی با دوستت
        فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

بابا دمت گرم پس همه چی ردیفه.
          من ببینم اگه فردا وقت داشت میرم باها حرف میزنم و تخلیه ی اطلاعاتیش میکنم :mrgreen:
          راستی نگفتی آی سی صدا رو چی گذاشتی؟
          همه ی قطعات داخل هست؟
          شب به خیر :mrgreen:
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

UDA1341TS
            به خدا اگه شماتیکو دانلود کنی سیر تا پیازه این بردو گذاشته
            ما آخرش باید یه آموزش جامع قرار بدیم که همه بتونن استفاده کنن . ( در واقع نسل های آینده !!!)
            :cry:شب خوبی داشته باشی :cry:
            :bye

دیدگاه

میگم ما رو گیر آوردی چیزی نموده بود زایع شم.
              نه فایل شماتیک باز میشه نا فایل پی سی بی.
              هیچ کدوم از PDF ها کار نمیکنه میشه خودت امتحان کنی و دوباره پ کنی.
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

مشکل از اسم های ژاپنی بود
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

فکر کنم توی این تاپیک دوستان 2تا پله را یهو رفتن جلو ، بی توضیح مکفی از قسمتها رد نشین نامردآ :redface:
                  آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                  تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                  آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                  هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

آره !! اسمای چینی رو باید عوض کنی . ببخشید من 5-6 ماه پیش روش کار میکردم . یادم نبود بهت بگم .
                    J0KER جان ما تا الآن PCB برد با شماتیک هارو گذاشتیم تا هرکس میخواد شروع کنه , شروع کنه .
                    در حال حاضر هم آقای FAM قراره از یکی از دوستاشون درباره پرت کردن Linux کمک بگیره و به ما که منتظرانیم خبر بده . فقط ما زیاد نمیتونیم منتظر بمونیم !!!!! :rolleyes: :rolleyes:
                    ولادت حضرت مهدی مبارک

دیدگاه

من کلا از لینوکس خوشم نمیاد
                      مگه قرار نبود روی win ce کار بشه ؟ :sad:

دیدگاه

فرق خاصی توی سخت افزار ندارن.
                        من خودم میخوام روی Win کار کنم اما لینوکسم بدم نمیاد یاد بگیرم.
                        راستی این خوره ی ARM خیلی سرش شلوغه دارم باید خوب نرمش کنم.
                        خبری شد مینویسم. :job:
                        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

هدف نهایی windows CE هستش ولی همیشه برای رسیدن به یک هدف باید پله پله جلو رفت . ما اول میخوایم لینوکس که منابع اطلاعاتیش زیاده ( به دلیل Open Source بودن )
                          رو راهش بندازیم ، بعدش که با OS یه کم آشنا شدیم دیگه باید پرت کردن سیستم عامل های دیگه برامون گلاب شده باشه . حتی من خودم الآن دارم یه کم روی RTOS ها مطالعه میکنم . مثلا من RL-RTX رو شروع کردم : http://www.keil.com/support/man/docs...ar_artxarm.htm
                          یه کم باید اطلاعات جمع آوری کنیم . تا ببینیم چی میشه .
                          دوستان فروم هم باید ما رو یاری کنند تا موفق بشیم. ( Farzadsw - reza_agha -حمید رستمی - jh_topgraph و ... )

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط AlirezaT

درضمن من اومدم 1.3.4 U-Boot رو کامپایل کنم (بدون ادیت) 192 تا ارور داد :cry: :cry: لطفا کمک .
                            :eek:
                            خوب شما یه دفعه کرنل و سیستم فایل و بقیه رو هم میگرفتی یه جا کامپایل میکردی میریختی تو sd شاید یه فرجی میشد میو مد بالا :mrgreen:

اگه قرار بود به همین راحتی باشه که دیگه پورت کردن کاری نداشت!!

u-boot همنطور که از اسمش هم معلومه universal boot loader هست و شما باید اونا با توجه به سخت افزار و امکاناتی که میخواهید تغییر بدید تا بتونید از اون استفاده کنید.

اول اینکه u-boot واسه خودش یه راهنمای مفصل داره که باید اونو بخونید. البته یه جا یه راهنمای سریع دیده بودم که گفته بود از u-boot با تغییر دادن فایل پیکر بندی و تنظیم متغییر های محیطی میشه برای سخت افزار هدف کامپایل کرد.

تا اونجا که یادمه گفتی که برد مشابه یکی از بردهای اتمل هست. خوب ببین اگه مدل برد رو سرچ کنی و دنبال u-boot بگردی بهتر به نتیجه میرسی چون حداقل میدونی که جواب مسله رو داری.

تو لینک پایین یه pdf هست ولی بازم به نظر من همون راهنمای denx رو بخون.
                            http://www.einfochips.com/designers-corner/U-boot%20Porting%20guide.pdf

موفق باشید
                            Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

دوستان امشب موفق شدم یک سیستم عامل فوق ساده را روی میکروatmega16 پورت کنم.
                              روش کلی کار را میزارم بخش AVR
                              به نظرم خیلی ساده اومد ( در حدی که منه بیسواد تونستم راهش بندازم )
                              edited:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41965.0

دیدگاه

سلام
                                من با دوستم فردا بعد از ظهر قرار گذاشتم.
                                خدا کنه زود مشکل حل بشه.
                                فقط علی جان یه اطلاعات کامل بده که من رفتم اونجا ضایع نشم.
                                مثلا آدرس های ابتدایی و انتهایی حافظه ها.
                                خودت چه جوری بوت میکنی؟
                                با Sam BA یا ...
                                با چی برنامه مینویسی IAR یا Keil
                                و هرچی که خودت صلح میبینی لازمه.
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X