اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mini2440 SerialPort

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

mini2440 SerialPort

آقا سلام به همگی من یک مشکل اساسی با SerialPort تو mini2440 دارم :اول بگم من WinCe 6 داخل سایت thaielectronic رو نصب کردم با system.io.serialport یه برنامه ساده read / write واسش نوشتم وقتی به pc وصلش کردم و با HyperTerminal تست کردم خوب کار می کرد و هنوزم کار می کنه، بعد یک Magnetic Card Reader بهش وصل کردم اما هیچی دریافت نکردم اما وقتی کارت خوانو به pc وصل می کنم خوب کار می کنه، یه دوست خوبی (میثم) گفت کانکتور mini2440 از نوع DTE نه DCE حای Rx,Tx رو عوض کن درست می شه منم عوض کردم و هر وقت کارت و می کشیدم یکسری data می گرفتم اما بشکل ??? بود باد ریتو همه رو هم چک کردم درسته، بعد گفتم به AVR وصلش کنم که کردم حالا از AVR متن و میگیرم اما نمی تونم بهش هیچی بفرستم AVR رو هم با کامپیوتر تست کردم کار می کنه من چی کار کنم خیلی به این قضیه نیاز دارم مرسی. :angry: :cry2:

پاسخ : mini2440 SerialPort

دوست عزیز منم یه همچین مشکلی داشتم اما حل شد، چند نکته:
    1) اولا کانکتور سریال mini2440 جای خط Rx و Tx ش جابجاست، یعنی اگه جابجا وصل کنی به ریدر اطلاعات را می خونه برد.
    2) دوما یه سئوال شما واسه استفاده از ریدر آیا خط RS232 اون را منطق سطح ولتاژشو تغییر دادی؟ یعنی آیا از Max232 استفاده کردی سر راهش؟ چون اگه این کار را نکنی ؟؟؟ دریافت میکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X