اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پروگرمر STK500 با پورت usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با پروگرمر STK500 با پورت usb

با سلام به همه بچه های ECA
    یک پروگرمر STK500 که توسط Usb وصل میشه خریدم که اگه دیده باشین 3 در 2 سانتی متر هست این پروگرمر به صورت ISP هست
    وقتی وصلش کردم درایورهای USB<->Serial , پورت USB نصب شد و افتاد رو COM4 . پایه هاشم طبق شماتیک خودش به miso , mosi , sck وصل کردم
    اما بعد که رفتم تو code vision اول از تو setting گذاشتمش رو com4 بعد که رفتم programe کنم Error entering programming mode میده اما یک لحظه دیودش روشن خاموش میشه بعد این error را میده کسی می دونه چه باید بکنم که کار کنه؟

پاسخ : مشکل با پروگرمر STK500 با پورت usb

چند تا برنامه دیگه هم امتحان کن.
    مثل BASCOM و AVR STUDIO .
    سخت افزار رو دوباره دقیق چک کن.

دیدگاه

avr studio هم کار نمی کنه اون دگه اصلا" میگه هیچ پروگرمری پیدا نشد اما کد ویژن پیغامی که تو پست قبل نوشتمو می ده و پروگرمر در همون لحظه چراغ می زنه اون پیغام مربوط به چیه؟

دیدگاه

چک کردی نوع پروگرمرت رو stk500 هست یا رو stk200 ؟
        ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
        هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
        گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

بله رو stk500 هست رو com4 و وقتی error می ده یک لحظه چراغ قرمز روشن خاموش میشه

دیدگاه

من هم تا حالا با این پروگرمر کار نکردم از این رو اگه نظرم خیلی مسخرست ببخشید ولی مطمینید که پروگرمر usb از نوع دیگه نیست مثلا avr jtag یا انواع دیگه فکر کنم stk500 برای پورت پارالل هستش.
            ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
            هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
            گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

دوباره باهاش ور رفتم ایندفعه این پیغام را داد.احتمال نداره avr مشکل داشته باشه؟

chip signature mismatch
              read:byte0=00h byte1=00h byte2=40h
              must be:byte0=1eh byte1=95h byte2=02h

دیدگاه

VCC GND رو وصل کردین؟

دیدگاه

بله وصله حتی aref و gnd و avcc سمت راست را هم وصل کردم بازم تست کردم نشد

دیدگاه

سلام
                    منم یه پروگرامر از شرکت نوآوران الکترونیک مدل nus112خریدم که رو stk500کار میکنه.توuser manualنوشته که با codvisionمشکل داره و باید با avr stodioکار کنه اما هر کاری کردم برنامه نشناختش.نمیدونم دیگه چیکار بایاد کنم. :angry: شما نظری ندارین :cry:

دیدگاه

من هم دقیقا مشکل حمید خان رو دارم

دیدگاه

chip signature mismatch
                        read:byte0=00h byte1=00h byte2=40h
                        must be:byte0=1eh byte1=95h byte2=02h
                        این خطا ماله موقعی است که آی سی درست انتخاب نشده مثلا به جای اتمگا 8 اتمگا 32انتخاب شده.

دیدگاه

منم stk500 نوآوران رو خریدم.آی سی خام و دست نزده به فیوز بیت رو قبول می کنه.ولی
                          ای سی که کریستالش دست خورده رو نمیشناسه(چه داخلی و چه خارجی)
                          در ضمن از avr studio استفاده می کنم.
                          در جایی که مشخص کرده کریستال خارجی میزارم ولی بازم فایده نداره! :angry:
                          انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

خودم بعید می دونم مشکل از پروگرامر باشه.
                            حتما مشکل از سمت منه یا تنظیمات avr studio هست.
                            کلا می خوام فایل هگز و ایتوپیرام رو از یه آس سی که فیوز بیت کریستالش روی16مگ خارجی بخونم
                            وقتی آی سی خام میزارم توی فیوز بیت ها این میاد و :

وقتی آی سی پروگرامر شده رو میزارم:

دیدگاه

من با avr studio با کریستال داخلی و stk500 پروگرام کردم و جواب گرفتم.
                              پروگرامر میکرو فیوز بیت نسوخته رو میشناسه ولی همچنان میکرو با کریستال خارجی16مگ رو نمیشناسه! :cry:
                              یکی گفت کریستال34مگ به بالا بزار ولی بازم کار نمی کنه!!! :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X