اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصلاح ضریب توان با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اصلاح ضریب توان با AVR

ممنون خوبه
    ولی منظور من به زبان بسکام بود فقط برنامه نویسی رو میگم
    وگرنه بقیه اطلات تکمیله
    دست همتون درد نکنه :nice:
    خیلی عالیه :wow: :applause:

اگه در این زمینه کمکم کنی ممنون میشم

دیدگاه

من بسکام کار نکردم دایی جان
      باید از دوستان دیگه کمک بگیری
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
        کسی میتونه توی برنامه نویسی این پروژه با برنامه بسکام کمکم کنه؟؟؟

من خودم یه مقدار روش کار کردم ولی جواب نگرفتم
        مشکلش اینه که وقتی مقدار تایمر 1 رو توی یک متغییر از نوع Single میریزم مقدارش عوض میشه مثلا اگه مقدار تایمر 1 برابر با 5000 باشه وقتی میریزمش توی متغییر phi مقدارش بین 12 و 120 عوض میشه یعنی یه لحظه 12 هست یه لحظه 120 !!!!! ممنون میشم اگه کمکم کنید
        تایمر 1 از نوع word هست یعنی به خاطر اینه که موقعی ریخته میشه توی یک متغییر Single مقدارش عوض میشه ؟
        $regfile = "M16DEF.DAT"
        $crystal = 1000000
        Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinc.3 , Db5 = Pinc.2 , Db6 = Pinc.1 , Db7 = Pinc.0 , E = Pinc.4 , Rs = Pinc.5
        Config Lcd = 20 * 4
        Enable Interrupts
        Config Timer1 = Timer , Prescale = 1
        Enable Timer1
        Cursor Off
        Config Int0 = Rising
        Config Int1 = Rising
        Enable Int0
        Enable Int1
        On Int0 A
        On Int1 B
        Dim Phi As Single

Do
        Loop
        End

A:
        Timer1 = 0
        Start Timer1
        Return

B:
        Stop Timer1
        Phi = Timer1
        Phi = Phi * 18
        Phi = Phi * 0.001
        Cls
        Lcd Phi
        Return

دیدگاه

سلام
          من نتونستم ct پیدا کنم روش دیگه ای هم هست که بشه فاز جریان رو باهاش آشکار کرد یا نه ؟
          ممنون میشم جوابم رو بدین

دیدگاه

دایی جان
            پیدا کردن CT از اجرای روشهای دیگه راحتتره!!!
            به هرحال میشه با یک مقاومت کم اهم جریان رو به ولتاژ تبدیل کرد. مثلا اگه جریان ماکزیمم 10 آمپر باشه می تونیم یه مقاومت 0.1 اهم 10 وات سر راه جریان بگذاریم و تا ولتاژ ماکزیمم 1 ولت رو به ما بده.
            اما یاد باشه اینجوری 220 ولت وارد مدار میشه و به هرجای مدار دست بزنی برق میگیردت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
              دایی جان
              پیدا کردن CT از اجرای روشهای دیگه راحتتره!!!
              به هرحال میشه با یک مقاومت کم اهم جریان رو به ولتاژ تبدیل کرد. مثلا اگه جریان ماکزیمم 10 آمپر باشه می تونیم یه مقاومت 0.1 اهم 10 وات سر راه جریان بگذاریم و تا ولتاژ ماکزیمم 1 ولت رو به ما بده.
              اما یاد باشه اینجوری 220 ولت وارد مدار میشه و به هرجای مدار دست بزنی برق میگیردت
              ممنون که جواب دادین
              تو شیراز هر جا رو که بلد بودم رفتم ولی نداشتن
              توی اینترنت جایی سراغ دارین که آنلاین بخرم؟؟؟
              یعنی اگه مقاومت به شکل زیر توی مدار بزارم مشکل برقگرفتگی داره؟

این نمونه سیگنال جریان میشه؟

دیدگاه

می تونید بسادگی یه CT بسازید!
                در واقع می تونید یک ترانس معمولی یا VT رو به یه CT تبدیل کنید.
                کوچکترین ترانس VTآ‌که در بازار یافت میشه بخرید. مهم نیست ولتاژ خروجیش چند ولته.
                بعضی از ترانس های هنوز جا برای پیچیدن سیم دارند و بعضی ها ندارند.
                اگه ترانس شما جا داشت باید یک سیم به اندازه نصف جای خالی انتخاب کنید.
                مثلا اگه فظای خالی باقی مونده 1 میلیمتر بود باید سیمی به قطر 0.5 تهیه کنید. این سیم های لاکی در تمام سیم پیچی های الکتروموتور در تمام شهرستان ها پیدا میشه.
                سیمی که تهیه کردید را چند تکه کنید و تکه ها را با هم موازی کنید. مثلا 10 سیم قطر 0.5 را که هر کدام 20 سانتیمتر است با هم موازی کنید.
                این دسته سیم را دو دور یا بیشتر دور فظای خالی بوبین ترانس بپیچید. تعداد دور بسته به نیاز شما دارد.
                اگر می خواهید جریان پایین را اندازه بگیرید تعداد دور را بیشتر کنید و در عوض از تعداد سیم های موازی شده بکاهید.
                اگر می خواهید جریان بالا را اندازه گیری کنید تعداد دور را کمتر و تعدا سیم های را بیشتر کنید.
                در جریانهای خیلی بالا(100 آمپر) بهتر ازست بجای سیم از ورق مسی استفاده کنید.
                حالا شما یک CT دارید که اگر با دقت ساخته باشید بهتر از CT های بازار کار می کنه.
                اولیه ترانس یعنی همان 2 سیمی که به 220 ولت وصل میشه، حالا ثانویه ترانس شماست. ثانویه عادی ترانس که معمولا 6 یا 9 یا 12 ولته دیگه بدرد شما نمی خوره و بهتره سیم هاشو ببرید.
                ...
                حالا اگر جایی واسه پیچیدن سیم نبود باید چه کنید:
                شما با کمی حوصله می تونید ثانویه ترانس VT رو باز کنید و سیم قطور خودتونو بجاش بپیچید تا تبدیل به CTآ‌ بشه.
                ...
                روش آخر هم اینه که به یه ترانس پیچ سفارش بدین یه ترانس براتون بپیچه با نسبت دلخواه شما.
                ...
                اینا پیشنهادات من بود تا شما سراغ مقاومت نرید و از برق شهر بصورت مستقیم حذر کنید.
                نول یعنی سیمی که در اداره برق منطقه شما به زمین وصل شده. معلوم نیست زمین خانه شما نسبت به زمین اداره برق چقدر رسانایی دارد. تازه معلوم نیست همیشه دقت کنید و جای فاز و نول را اشتباه نزنید.
                نویز فراوون برق شهر هم کار رو خراب می کنه و بدتر از همه مقاومت شما در اثر گرم شدن دقتشو از دست میده. تازه ولتاژ خروجیش هم بدرد اندازه گیری جریان نمی خوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  می تونید بسادگی یه CT بسازید!
                  در واقع می تونید یک ترانس معمولی یا VT رو به یه CT تبدیل کنید.
                  کوچکترین ترانس VTآ‌که در بازار یافت میشه بخرید. مهم نیست ولتاژ خروجیش چند ولته.
                  بعضی از ترانس های هنوز جا برای پیچیدن سیم دارند و بعضی ها ندارند.
                  اگه ترانس شما جا داشت باید یک سیم به اندازه نصف جای خالی انتخاب کنید.
                  مثلا اگه فظای خالی باقی مونده 1 میلیمتر بود باید سیمی به قطر 0.5 تهیه کنید. این سیم های لاکی در تمام سیم پیچی های الکتروموتور در تمام شهرستان ها پیدا میشه.
                  سیمی که تهیه کردید را چند تکه کنید و تکه ها را با هم موازی کنید. مثلا 10 سیم قطر 0.5 را که هر کدام 20 سانتیمتر است با هم موازی کنید.
                  این دسته سیم را دو دور یا بیشتر دور فظای خالی بوبین ترانس بپیچید. تعداد دور بسته به نیاز شما دارد.
                  اگر می خواهید جریان پایین را اندازه بگیرید تعداد دور را بیشتر کنید و در عوض از تعداد سیم های موازی شده بکاهید.
                  اگر می خواهید جریان بالا را اندازه گیری کنید تعداد دور را کمتر و تعدا سیم های را بیشتر کنید.
                  در جریانهای خیلی بالا(100 آمپر) بهتر ازست بجای سیم از ورق مسی استفاده کنید.
                  حالا شما یک CT دارید که اگر با دقت ساخته باشید بهتر از CT های بازار کار می کنه.
                  اولیه ترانس یعنی همان 2 سیمی که به 220 ولت وصل میشه، حالا ثانویه ترانس شماست. ثانویه عادی ترانس که معمولا 6 یا 9 یا 12 ولته دیگه بدرد شما نمی خوره و بهتره سیم هاشو ببرید.
                  ...
                  حالا اگر جایی واسه پیچیدن سیم نبود باید چه کنید:
                  شما با کمی حوصله می تونید ثانویه ترانس VT رو باز کنید و سیم قطور خودتونو بجاش بپیچید تا تبدیل به CTآ‌ بشه.
                  ...
                  روش آخر هم اینه که به یه ترانس پیچ سفارش بدین یه ترانس براتون بپیچه با نسبت دلخواه شما.
                  ...
                  اینا پیشنهادات من بود تا شما سراغ مقاومت نرید و از برق شهر بصورت مستقیم حذر کنید.
                  نول یعنی سیمی که در اداره برق منطقه شما به زمین وصل شده. معلوم نیست زمین خانه شما نسبت به زمین اداره برق چقدر رسانایی دارد. تازه معلوم نیست همیشه دقت کنید و جای فاز و نول را اشتباه نزنید.
                  نویز فراوون برق شهر هم کار رو خراب می کنه و بدتر از همه مقاومت شما در اثر گرم شدن دقتشو از دست میده. تازه ولتاژ خروجیش هم بدرد اندازه گیری جریان نمی خوره.
                  خیلی خیلی لطف کردید خیلی ممنون :applause: :applause:
                  چندتا ترانس بلا استفاده دارم میرم ببینم چیکارش میتونم بکنم :nice:

دیدگاه

دمت دایی
                    فقط یادت باشه موقع تست خروجی CT یعنی اولیه همین ترانستو ول نگذاری!
                    CTآ‌ ها برعکس VTآ‌ کار می کنند و ایده الشون اینه که خروجیشون اتصال کوتاه باشه. اما چون ما می خواهیم ازش ولتاژ بگیریم باید با یه مقاومت کم اهم اتصال کوتاهش کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                      دمت دایی
                      فقط یادت باشه موقع تست خروجی CT یعنی اولیه همین ترانستو ول نگذاری!
                      CTآ‌ ها برعکس VTآ‌ کار می کنند و ایده الشون اینه که خروجیشون اتصال کوتاه باشه. اما چون ما می خواهیم ازش ولتاژ بگیریم باید با یه مقاومت کم اهم اتصال کوتاهش کنیم.
                      سلام
                      آقای کوهستانی من یک ترانس 220/12 رو پیدا کردم و ثانویه اش رو باز کردم و به جاش حدود 20 دور یه سیم 1.25 گذاشتم ولی توی خروجی چیزی نداشتم البته بار هم کم بود و فقط یه چک مهتابی وصل بود برای همین اون تقویت کننده ای رو که برای دوستمون طراحی کرده بودین رو گذاشتم تو مدار ولی یه مشکلی داره و اینه که خروجی lm393 به صورت زیر است :
                      بالایی خروجی ولتاژ هست و پایینی خروجی جریان

اگه هم بار رو کلا قطع کنیم خروجی به صورت زیر میشه :

شکل زیر هم یک لامپ 100 به مدار وصل هست

شکل زیر هم فقط یک ترانس 220/20 با خروجی باز به شبکه وصل هست

به نظرتون مشکلش چیه؟

دیدگاه

شکلی دیده نمیشه دایی جان!!! oo:
                        همونطور که گفتم خروجی CT رو باید اتصال کوتاه کنی. اگه هم می خوای ولتاژ داشته باشی باید مقاومت کوچیک بزاری.
                        نسبت جریان اولیه به ثانویه برای CTآ‌ که ساختی چنده؟ یعنی سیم ثانویه ای که باز کردی چند دور بود؟

دیدگاه

این پروره در حد کارشناسی هس پسر خوب/این سوال امتحان میانترم ما بود /نمیدونم در عمل جواب بده یا نه :question:/به سوالهای من پسخ بده شاید بتونم کمکت کنم/
                          1)ولتارacرو میتونی اندازه بگیری
                          2)جریانacچطور
                          3)اختتلاف فاز چی(البته به وسیله وقفه درavr(

دیدگاه

]این پروره در حد کارشناسی هس پسر خوب/این سوال امتحان میانترم ما بود/نمیدونم در عمل جواب بده یا نه/به سوالهای من پسخ بده شاید بتونم کمکت کنم/
                            2)جریانacچطور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              شکلی دیده نمیشه دایی جان!!! oo:
                              همونطور که گفتم خروجی CT رو باید اتصال کوتاه کنی. اگه هم می خوای ولتاژ داشته باشی باید مقاومت کوچیک بزاری.
                              نسبت جریان اولیه به ثانویه برای CTآ‌ که ساختی چنده؟ یعنی سیم ثانویه ای که باز کردی چند دور بود؟
                              توی همون مدار بدون تقویت کننده من به جای مقاومت 10 اهمی که با سی تی موازی میشه یه مقاومت 1کیلو گذاشتم و شکل موج خروجی 393 درست شد این مقدار مقاومت اشکالی نداره؟ با این مقاومت مقدار فی که بدست می آید کمی اختلاف داره با واقعیت و حدود 6 درجه بیشتره اگه یه مقاومت 100 اهم هم بزارم خروجی دارم ولی مقدارش 15 درجه بیشتر از واقعیت میشه و اگه مقاومت رو به 2 یا 3 کیلو برسونم مقدارش دقیق تر میشه و 2 الی 3 درجه اختلاف خواهد داشت
                              حالا با این وضع شما چی میگین؟؟ همون مقاومت 1 کیلو رو بزارم اشکالی نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidreza1
                                ]این پروره در حد کارشناسی هس پسر خوب/این سوال امتحان میانترم ما بود/نمیدونم در عمل جواب بده یا نه/به سوالهای من پسخ بده شاید بتونم کمکت کنم/
                                2)جریانacچطور
                                خوب این هم پروژه کارشناسی هست دیگه !!! البته من رشتم قدرته!!!!
                                اتفاقا این یکی از سوالات پایان ترم درس میکرو ما هم بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X