اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصلاح ضریب توان با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اصلاح ضریب توان با AVR

بابت شماتیک مدار ممنونم.
    در مورد شبکه من به دانشگاه (چون ترم آخرم و پروژه مونده و الانم خونم)دسترسی ندارم پیشنهاد دیگه ای در این مورد ندارید؟
    به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند
    که برون در چه کردی که درون خانه آیی

دیدگاه

همه vt ها 3 سر هستند؟
      تو Ct قبلی که واسه من طراحی کردین قبل از اپ امپ یه دیود بیشتر نداشت.چرا این جا 2 تا شده؟
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

یه سوال :
        آیا آی سی وجود داره که اصلاح ضریب توان را انجام بده ؟(یعنی این پروژه ای که من میخوام انجام بدم بی ارزشه؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
          همه vt ها 3 سر هستند؟
          تو Ct قبلی که واسه من طراحی کردین قبل از اپ امپ یه دیود بیشتر نداشت.چرا این جا 2 تا شده؟
          امگای عزیز
          نه همه ی VTآ‌ ها 3 سر نیستند. من طبق عادت از نوع 3 سر استفاده می کنم تا تلفات توان کمتری داشته باشم. چون جریان در هر لحظه از یک دیود می گذره و افت ولتاژ بجای 1.4 ولت میشه 0.7 ولت.

این دیودها برای حفاظت از ولتاژ زیاد در ورودی OPAMPآ‌هستند و اگه نباشه هم کار می کنه.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fidlio
            یه سوال :
            آیا آی سی وجود داره که اصلاح ضریب توان را انجام بده ؟(یعنی این پروژه ای که من میخوام انجام بدم بی ارزشه؟)
            ممکنه ای سی هم وجود داشته باشه که این کارو انجام بده اما من ندیدم.
            این پروژه بی ارزش نیست اما خیلی ساده است.
            برای آزمایش می تونید 8موتور تکفاز 120 وات از یک فروشنده امانت بگیرید.

دیدگاه

فکر نکنم همچین IC باشه تو کارگاها که دیدم از رگولاتور تصحیح ضریب قدرت استفاده می کنند
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

با امکانات ساده تری هم می تونی یک بار بار اندوکتانس مشخص و در نتیجه اون بار راکتیو و ضریب قدرت مورد نیاز خودت رو بسازی
                مهتابی 40 وات = ضریب قدرت = 0.55 ، جریان مصرفی = 0.37 امپر و توان مصرفی = 45 وات (ترانس مهتابی الکترونیکی نباشه)
                و قرار دادن خازن های مختلف می تونی ضریب قدرت رو به اندازه های مختلف تعقیر بدی ( خازن 4.7 میکرو فاراد ضریب قدرت رو یک می کنه lمقدار دقیقشو حساب کن )
                چون برای پروژه می خوای بهتره که فرض رو برای یک بار ثابت در نظر بگیری (مثل همون مهتابی و موقع تحویل پروژه هم مشکلی پیش نمیاد)
                مداری که جناب ahmadmn گذاشتن راحت جواب میده و ایرادات کار رو هم با سعی و خطا بدست بیار فقط لازمه که شروع کنی :applause:
                اگه دقت بالاتری لازم داری حتما باید اسکوپ داشته باشی
                هر جایی به مشکل برخوردی دوستان هستند که کمکت کنند
                یک فایل در مورد این چیزا گذاشتم فکر می کنم بدرد پروژه ات خیلی بخوره
                http://www.4shared.com/file/99658420/351f5251/KHAZEN.html
                موفق باشی
                اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

از سعید عزیز بخاطر یاداوریشون تشکر می کنم. از بس صنعت زده شدم بار خوبی مثل مهتابی یادم رفته بود.

دیدگاه

در مورد مداری که شماتیکشو کشیدید چند تا سوال داشتم:
                    1-اون فلش که با حرف p مشخص شده پوش باتن هست دیگه؟
                    پس چرا 8 تاس شما که گفتین 4 تا پوش باتن نیاز داریم؟
                    و آیا یه سر مصرف کننده ی سلفی که مهتابیه به همه ی پوش باتنها وصله؟
                    2-ال سی دی قراره چی را نشون بده؟
                    3-مقدار مقاومت R1 چنده؟
                    4-با در نظر گرفتن مهتابی به عنوان شبکه ،جریان مورد نظر و خازن های مورد نظر چه مقادیری هستند؟
                    ترانس جریان چطور؟

دیدگاه

2 سوال در مورد برنامه نویسی:
                      1- شما گفتین که:AVR با تایمر داخلی براحتی اختلاف زمانی لبه ی
                      بالا رونده ی پالسها را اندازه می گیره
                      میشه یه کم در این مورد توضیح بدین یا یه برنامه ی نمونه مثال بزنید؟

2-در مورد اختلاف فاز شما گفتین که:داخل نرم افزار هم کافیه برنامه ی شما اگر اختلاف فاز مثبت بود یکی از پله ها را وارد مدار کنه و اگه منفی بود یکی پله را خارج کند. زمان 10 ثانیه هم برای فاصله ی زمانی پله ها کافیه.
                      سوال من اینه چه برنامه ای باید بنویسم که اختلاف فاز مثبت یا منفی را نشون بده؟

دیدگاه

ببخشید اون کنتور که توی شماتیک کشیدید،منظورتون اینه که ترانسها به برق شهر وصل میشن؟

توی مطالب قبلی شما گفتین که 8 تا موتور تکفاز نیاز دارین حالا که مشکل موتور با مهتابی حل شد آیا به 8 تا مهتابی نیاز دارم؟
                        این مهتابیها را کجا باید وصل کنم?

از همه ی دوستان که بنده را کمک میکنن خیلی خیلی ممنونم به خصوص آقای Ahmadmn

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fidlio
                          در مورد مداری که شماتیکشو کشیدید چند تا سوال داشتم:
                          1-اون فلش که با حرف p مشخص شده پوش باتن هست دیگه؟
                          پس چرا 8 تاس شما که گفتین 4 تا پوش باتن نیاز داریم؟
                          و آیا یه سر مصرف کننده ی سلفی که مهتابیه به همه ی پوش باتنها وصله؟
                          2-ال سی دی قراره چی را نشون بده؟
                          3-مقدار مقاومت R1 چنده؟
                          4-با در نظر گرفتن مهتابی به عنوان شبکه ،جریان مورد نظر و خازن های مورد نظر چه مقادیری هستند؟
                          ترانس جریان چطور؟
                          1- نه. پوش باتن ها را بخاطر سادگی نکشیدم. اگه می خوای می کشیم. اون Pآ‌ها برای شلوغ نشدن شماتیکه . یعنی همه ی P ها به هم وصل میشن. در واقع مخفف فاز است

2- نه. مهتابی ها به عنوان مصرف کننده اند. فارسی نوشتم جاشو. بهتره یک اتاق با 8 مهتابی یا بیشتر انخاب کنی تا بهترین جواب را بگیری . اون 8 تا رله هستند که خازن ها را با خط موازی می کنند.

3- باید بشه R1آ‌ تا R8 یعنی رله ی یک تا 8
                          4- محاسبه ی خازن بسیار ساده است. اگه هر مهتابی اون طور که سعید جان گفتند کوسینوس فاز 0.55 داشته باشند. میشه طوری حساب کرد که هر خازن یک مهتابی را خنثی کنه.

3

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fidlio

ببخشید اون کنتور که توی شماتیک کشیدید،منظورتون اینه که ترانسها به برق شهر وصل میشن؟
                            از همه ی دوستان که بنده را کمک میکنن خیلی خیلی ممنونم به خصوص آقای Ahmadmn
                            خواهش می کنم. من هم خیلی خیلی خوشحالم که این پروژه را با علاقه پیش می بری. مطمئن باش که همین پروژه ی ساده دروازه های الکترونیک را جلوت باز می کنه و تجربیات هنگفتی ازش کسب خواهی کرد ...

کنتور را کشیدم تا از شمایی از کل کار دستت بیاد. در واقع هدف شما این است که کنتور برق ساختمان را از اضافه جریان راکتانس نجات دهی. در کارخانجات کنتور برق علاوه بر توان واقعی توان ظاهری را هم ثبت می کند و اداره ی برق پول این جریان اضافه ای را که در واقع الکی است به پای کارخانه می نویسد. حتی خیلی از مواقع کارخانه را جریمه می کند. و کارخانه چاره ای جز نصب یک تابلوی بانک خازنی با کنترلری که شما می خواهید بسازید ندارد.

حتی در خانه ای که مهتابی های زیاد در آن نصب شده این مشکل آشکار میشود. با اینکه کنتور خانگی(اگر اشتباه نکنم) توان واقعی را ثبت می کند اما ممکن است فیوز آن به اشتباه قطع کند. فیوز های خانگی 15 آمپر هستند. یعنی اگر شما 82 مهتابی را همزمان روشن کنید باید فیوز عمل کند و برق خانه را قطع کند اما چون مهتابی دارای ضریب قدرت 0.55 است با روشن کردن 45 مهتابی فیوز قطع می کند. و اگر مجلس عروسی در خانه باشد همه باید در تاریکی پایکوبی کنند که اگر مختلط باشد ممکن است اسلام به خطر بیفتد!!!

دیدگاه

یه مورد دیگه
                              میشه بگید محل پوش باتن ها توی شماتیک کجاس؟(همچنین اون 8 تا مهتابی)
                              برای خریدن قطعات چه نوع رله هایی و چه نوع پوش باتنی باید بخرم؟

به نظر شما این مدارو روی چی ببندم:

برت بورد یا pcb یا ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn

خواهش می کنم. من هم خیلی خیلی خوشحالم که این پروژه را با علاقه پیش می بری. مطمئن باش که همین پروژه ی ساده دروازه های الکترونیک را جلوت باز می کنه و تجربیات هنگفتی ازش کسب خواهی کرد ...

کنتور را کشیدم تا از شمایی از کل کار دستت بیاد. در واقع هدف شما این است که کنتور برق ساختمان را از اضافه جریان راکتانس نجات دهی. در کارخانجات کنتور برق علاوه بر توان واقعی توان ظاهری را هم ثبت می کند و اداره ی برق پول این جریان اضافه ای را که در واقع الکی است به پای کارخانه می نویسد. حتی خیلی از مواقع کارخانه را جریمه می کند. و کارخانه چاره ای جز نصب یک تابلوی بانک خازنی با کنترلری که شما می خواهید بسازید ندارد.

حتی در خانه ای که مهتابی های زیاد در آن نصب شده این مشکل آشکار میشود. با اینکه کنتور خانگی(اگر اشتباه نکنم) توان واقعی را ثبت می کند اما ممکن است فیوز آن به اشتباه قطع کند. فیوز های خانگی 15 آمپر هستند. یعنی اگر شما 82 مهتابی را همزمان روشن کنید باید فیوز عمل کند و برق خانه را قطع کند اما چون مهتابی دارای ضریب قدرت 0.55 است با روشن کردن 45 مهتابی فیوز قطع می کند. و اگر مجلس عروسی در خانه باشد همه باید در تاریکی پایکوبی کنند که اگر مختلط باشد ممکن است اسلام به خطر بیفتد!!!

ببخشید من متوجه نشدم که آیا ترانسها باید به برق شهر وصل بشن یا نه؟

اگه واستون مقدور هست به سوالای دیگه ام جواب بدید.
                                شرمنده من مدیون شما شدم با این همه زحمت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X