بله که خوند.
اگه واقعا اولین pcb ات باشه آفرین داره.
اما ایرادات سلیقه ای کوچیکی داره که متاسفانه کمی زمان میبره تا رفع بشه.
مثلا کانکتور برای ورودی نداره. خیلی از pad ها کوچکتر از 62 میله. براحتی میشه LED ها رو جا داد. بعضی خطوط هنوز نازکند و خیلی پیچونده شدند.
وآخر اینکه چرا هنوز 2 تا LM393 گذاشتی؟
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
می تونی با همون اسکوپ کامپیوتریه ورودی های منفی و مثبت LM393 قسمت جریان را کپچر کنی و برام بفرستی. واسه کپچر می تونی با کلید ALT+Prt Scrn عکس بگیری و توی paint پیستش کنی.
در واقع باید دید اصلا سیگنال خروجی ct به LM393 می رسه یا نه. اگه میرسه چون سیگنال با دامنه ی کافی حول صفر ولت بالا و پایین میره و پایه ی دیگر LM393 صفر ولته، پس باید قطعا پالس خروجی بده. در غیر این صورت LM393 ای که خریدی تقلبیه و باید یکی از اینجا برات پست کنم.
با سلام
عیب از lm393 نیست چون همین آی سی واسه ترانس ولتاژ به خوبی پالس تولید میکنه.
در خروجی CT یه موج بسیار ضعیف دارم(با توجه به اینکه سیم برق شهر را چند دور از داخلش رد کردم)
این موج را تا ورودی lm393 دنبال کردم.
پالسی هم که توسط CT تولید میشه بسیار کم دامنه است (حدود 4 دهم ولت)
راهی برای افزایش دامنه ی موج خروجی CT وجود داره؟
ممنون.
به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند
که برون در چه کردی که درون خانه آیی
جالبه که همین 0.4 ولت هم باید کافی باشه. چون افست یا خطای ولتاژ در LM393 حدود 10 میلی ولته و 0.4 ولت چهل برابرشه! انگار یه جای کارت عیبی هست که به چشمت نیومد.
راستی تو چه جریان باری (چندتا مهتابی) خروجی CTآ به 0.4 ولت شده؟
اگه دیدیم چاره ای نیست تقویت کننده می زاریم. با یه Opampآ بسادگی میشه تقویتش کرد.
استاد خروجی lm393 چهار دهم ولت شده.
یه مهتابی هم بیشتر وصل نکردم.
من متعجب موندم که قبلا از اون تروئید سیم پیچی شده پالس خوشکلی گرفتم ولی حالا نه اون تروئید پالس خوبی میده نه این ct.
خب ولتاژ سینوسی با دامنه ی 0.4 ولت روی یک ورودی LM393 داری. ولتاژ اون یکی ورودیش چند ولته؟ باید صفر ولت باشه. پس اگه پالسی نداری مشکل از LM393 است و باید اصلشو پیدا کرد.
این روزها که خودت می دونی چه خبره. حتی به کارای خودم نمی رسم. شرمنده
با سلام
من سیم برق شهر را از وسط CT عبور دادم و یه سر CT را زمین کردم ولی از اون سرش هیچ موجی مشاهده نکردم(مقاومت 10 اهم هم به دو سر CT وصل کرده بودم.)
این اصل ماجراست.
دلیلش چیه؟
دیدگاه