سلام.
به نظرتون میشه با میکرو AVR و LCD گرافیکی مداری بسازیم که فایل با فرمت PDF بخونه؟
حالا از روی هر چی.
اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.
اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.
اصولا سرعت پردازش AVR برای مرور صفحات پی دی اف کافی نیست .
و حتی اگه کافی هم باشه شما اگر بخواهید برنامه ای بنویسید که فایل های پی دی اف رو باز کنه نیاز به تعریف توابع فوق العاده زیادی خواهید داشت که راحتتره توابع باید تحت یک سیستم عامل اجرا بشند که AVR در حد سیستم عامل نیست ....
این یه مسئله و مسئله ی دیگه اینکه شما حتما نرم افزار های PDF reader موبایل ها(مخصوصا جاوا ) رو دیدین که چه جوری اجرا میشه .... فوق العاده سرعت مرور صفحاتش پایینه و اصلا کافی و جالب نیست ...(با اینکه داره توی ARM اجرا میشه ) دیگه خودتون میتونین تصور کنید توی AVR چه افتضاحی خواهد شد .
اصولا سرعت پردازش AVR برای مرور صفحات پی دی اف کافی نیست .
و حتی اگه کافی هم باشه شما اگر بخواهید برنامه ای بنویسید که فایل های پی دی اف رو باز کنه نیاز به تعریف توابع فوق العاده زیادی خواهید داشت که راحتتره توابع باید تحت یک سیستم عامل اجرا بشند که AVR در حد سیستم عامل نیست ....
این یه مسئله و مسئله ی دیگه اینکه شما حتما نرم افزار های PDF reader موبایل ها(مخصوصا جاوا ) رو دیدین که چه جوری اجرا میشه .... فوق العاده سرعت مرور صفحاتش پایینه و اصلا کافی و جالب نیست ...(با اینکه داره توی ARM اجرا میشه ) دیگه خودتون میتونین تصور کنید توی AVR چه افتضاحی خواهد شد .
بله کاملا درسته...ضمن اینکه واسه جاوا هم احتیاج به ماشین جاوا هست....
نوشتن کدی واسه خوند مستقیم pdf روی AVR بسیار سخته به نظرم ساده ترین راه استفاده از سیستم عامل هست.
ضمن اینکه AVR هم از رده خارج میشه چون این توانائی رو نداره(تا اونجائی که اطلاع دارم) ازینرو باید برین سراغ ARM و یا PowerPC که کار با هردو در حالت embeded یکم سخته ولی پروژهٔآ خوبی میشه :mrgreen:
به نظرم یه راه ساده تر شاید FPGA باشه که بازم باید یه سیستم عامل روش نصب کنین....بهرحال این کار پیچیده ای هست که نمیشه به این راحتی بدون سیستم عامل انجامش داد (اونم تنهائی) (فقط مسئلهٔ خواندن فایل نیست بحث مدیریت حافظه و مدیریت پروسه و مدیریت I/O و ... پیش میاد)
با توجه به توضیحات همه دوستان، باز هم این کار شدنیه
برای شروع ساخت یک دستگاه، قرار نیست که با نمونه Sony یا هر مارک دیگه ای رقابت کنه
شما دوست عزیز برای شروع کار ابتدا باید ساختار یک فایل PDF رو مطالعه کنی و با Table شروع اون آشنا بشی
سپس با پیاده سازی FAT در میکرو و ذخیره PDF روی یک کارت حافظه اونو فراخونی کنی
اصول اصلی کار به همین روش هست
اگه با بسکام کار کنی انجامش کمی راحت تره ولی یک ضعف بزرگی که در برابر Codevision داره اینه که حجم کدی که ایجاد میکنه حدود 20% بیشتره
البته اگه بخوای به نتیجه مطلوب برسی بهتره قسمتهای اصلیشو با اسمبلی بنویسی
اگه سری XMega وارد بازار ایران بشه اکسر مشکلات ما حل خواهد شد
به امید فرارسیدن هرچه سریعتر اون روز
سلام
منم خیلی دوست دارم یک pdf reader بسازم ولی بعد از کلی گشتن بی خیالش شدم
اخه pdf ها معمولا دو یا سه لایه هستند یعنی یک لا یه text یک لایه عکس و یک لایه بکگروند
بعد نوشته ها معمولا فشرده میشن فکر کنم بسته به فایل به چهار نوع الگوریتم متفاوت من که هر چی گشتم به غیر از یکیشون از بقیه چیزی سر در نیوردم
بعد لایه عکسها معمولا بصورت jpg ذخیره میشه که رمز گشاییش خیلی مشکله (من روش کار کردم و الگوریتم کلیشو بلدم ولی بدلیل مراحل زیاد و پیچیدگی زیاد برنامه بی خیال شدم اگه خواستی یه تاپیک بزن تا بتونم کمک میکنم)
بعد لایه بک گروند که من ازش سر در نیووردم
تو اینترنت بگردی یه چیزایی هست
موفق باشی :job:
kasper جان مسئلهٔ نمایش چی؟ یا اینکه کاربر بخواد scroll کنه یا صفحهٔ بعد رو بره و ... همینطور مسئلهٔ فونت و گرافیک....
مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم ماژولهای اینا اصولا دردسترس باشه و ....
--------------------------------------------
اینجا لیستی از ریدر ها اومده تقریبا همشون(تجاریها که همشون بقیه رو هم چک نکردم) از یه نسخه از لینوکس به عنوان سیستم عامل استفاده میکردند و اکثرا همز تکنولوژی E-Link رو به کار بردند (یه جور مادهٔ خاصه که البته خروجی رنگی نداره...این اجباری نیست ولی فکر کنم خیلی کم مصرف هست)
به کار گرفتن PDF یه اپلیکشن سطح بالا میخواد، فقط هم مسئلهٔ خود pdf نیست.
تازه اگر اشتباه نکنم توی این لایه ها هم چندین زیر لایه هست مثلا لایه ای که LaTeX رو واسه فرمولها پردازش میکنه و .... و ضمنا تقریبا اکثر PDF ها عکسها رو به شکل توکار فشرده استفاده میکنن...............گاهی هم مسئلهٔ لینک و ... هم به وجود میاد.
سلام به همگی و تشکر.
حالا بخایم فقط txt رو بخونه چطور؟
میشه PDF هامون رو TEXT کنیم توش بریزیم.
ممنون.
دیدگاه