اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن PDF با میکرو AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خواندن PDF با میکرو AVR

نوشته اصلی توسط sadid
    kasper جان مسئلهٔ نمایش چی؟ یا اینکه کاربر بخواد scroll کنه یا صفحهٔ بعد رو بره و ... همینطور مسئلهٔ فونت و گرافیک....
    مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم ماژولهای اینا اصولا دردسترس باشه و ....
    با من بودید؟!
    من که چیزی نگفتم. من گفتم که عمرا نمیشه همچین چیزی ساخت. به ادبیات دیگه عمرا بشه همچین ........

دیدگاه

ای ول
      آقا میشه حتما میشه (بدونه عکس) اگر هم سرعت کم بیاد خدا SDRAM رو داده برای چی اصلا
      خودم برات مینویسم فقط الان امتحان دارم و تا 2 ماه دیگه :cry2: :NO:
      ولی آخر خرداد خودم روش کار میکنم.
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehrdad001
        سلام به همگی و تشکر.
        حالا بخایم فقط txt رو بخونه چطور؟
        میشه PDF هامون رو TEXT کنیم توش بریزیم.
        ممنون.

هان؟!
        اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

سلام به همگی و تشکر.
          حالا بخایم فقط txt رو بخونه چطور؟
          میشه PDF هامون رو TEXT کنیم توش بریزیم.
          ممنون.
          سلام،
          خوندن فایل .txt خیلی ساده است. یه هدر داره و یه payload که متن توشه. کافیه payload رو بردارید و نمایش بدید.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

خوب امکانش هست انجامش بدین؟
            بهش احتیاج دارم.
            اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

خوب امکانش هست انجامش بدین؟
              بهش احتیاج دارم.
              سلام،

من الان اینقدر پروژه های کاری تو صف دارم که فرصت انجام این کار نمیشه اما اگر خودتون تلاش کنید این کار شدنیه.
              There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

میشه طوری طراحی کرد که Text فارسی نمایش بده؟

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

سلام
                  منم خیلی دوست دارم که یه وسیله همراه برای مطالعه کتاب های الکترونیکی داشته باشم.
                  یه فکری به ذهنم رسید. می گم چطوره به جای این که همه کار های پردازش را به عهده میکرو بگذاریم با کامپیوتر انجام بدیم. مثلا نرم افزاری بنویسیم که قبل از ریختن فایل های پی دی اف توی مموری متصل به میکرو، اونارو کد کنه. این طوری که مثل پرینت اسکرین صفحه کلید از صفحه های پی دی اف عکس بگیره. دیگه فرقی نمی کنه پی دی اف شامل عکس یا متن باشه و بخواهی هر کدوم رو جدا پردازش کنی. بعدش کدها که شامل اطلاعات مختصات پیکسل های صفحه و رنگ هر پیکسل هست رو برای نمایش به یک ال سی دی گرافیکی بدیم. این طوری بخش بیشتر کار به کامپیوتر واگذار می شه و فقط نمایش صفحه های تبدیل شده پی دی اف (کد شده)به میکرو واگذار می شه.

پیروز و سربلند باشید.
                  آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
                  پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

پیشنهاد خوبیه ولی مشکلات زیادی داره. اولیش اینه که اصلا خوندن تو ال سی دی گرافیکی جالب نیست و چیز جالب در نمیاد.
                    حالا اگه از این ال سی دی های موبایل که رنگی هستن بزاریم خیلی بهتر میشه. (تازه ارزونتر هم میشه ! )
                    مشکل دیگه کوچیک بودن صفحه ال سی دی گرافیکی و ال سی دی موبایل هست.
                    بعد اینکه اونوقت قابلیت زوم چی ؟ بازم چیز جالبی در نمیاد.
                    و یه سری مشکل دیگه.

دیدگاه

سلام
                      البته زوم کردن و قرار دادن Scroll جز تکنیک های برنامه نویسی است که به نظرم قابل حله. از نظر من مشکل های برنامه نویسی و نرم افزاری بسیار ساده تر از مشکل های سخت افزاری حل خواهند شد. الگوریتم های برنامه نویسی بسیار انعطاف پذیر تر از طراحی های سخت افزاری ایست. من فکر می کنم در قدم اول بهتره فقط سعی کنیم یک فایل پی دی اف رو کد کنیم و بعد روی ال سی دی نمایش بدیم. امکانات دیگه رو هم در ادامه بهش اضافه می کنیم تا در نهایت کامل بشه. توکل بر خدا.

پیروز و سربلند باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا
                        سلام
                        البته زوم کردن و قرار دادن Scroll جز تکنیک های برنامه نویسی است که به نظرم قابل حله. از نظر من مشکل های برنامه نویسی و نرم افزاری بسیار ساده تر از مشکل های سخت افزاری حل خواهند شد. الگوریتم های برنامه نویسی بسیار انعطاف پذیر تر از طراحی های سخت افزاری ایست. من فکر می کنم در قدم اول بهتره فقط سعی کنیم یک فایل پی دی اف رو کد کنیم و بعد روی ال سی دی نمایش بدیم. امکانات دیگه رو هم در ادامه بهش اضافه می کنیم تا در نهایت کامل بشه. توکل بر خدا.

پیروز و سربلند باشید.
                        اتفاقا برای میکرو AVR این دو مشکل جزء مشکلات غیر قابل حله .چون سرعت کافی ندارند اگر هم داشته باشند .. مدت زیادی طول میکشه تا میکرو مجددا این تعداد زیاد دیتا رو توی LCD بریزه . ( مخصوصا این ال سی دی گرافیکی های توی بازار که زمان پاسخدهی بعضیهاشون تا 500 میلی ثانیه هم هست )
                        .بلاخره با موتورگازی که نمیشه دور دنیا گشت و از سفر لذت برد .
                        فکر کنم شما برنامه های ویژوال زیاد مینویسید و با رم نامحدود و پروسسور گیگاهرتزی مشکلی نداشته باشید ولی توی AVR صحبت سر بایت و کیلو بایت و مگاهرتزه . دیگه از دایرکت ایکس و اپن جی ال خبری نیست . تازه اگه از کامپایلر استفاده بشه که دیگه هیچی. حالا فرض کن با بیسیک هم نوشته بشه :angry:.

نمیخوام جزء افرادی باشم که حرفشون فقط نه و نمیشه هست ....
                        فقط از اینکه ببینم ممکنه عده ای برن دنبال نخود سیاه و چندین ماه وقت بزارن آخرش هم هیچی ...
                        من برای پردازش تصویر سیگنال دوربین آنالوگ 6 ماه با AVR سر و کله زدم .... فقط بهتون بگم کار کردن و سر و کله زدن با محدودیت ها اصلا لذت بخش نیست .
                        اگر واقعا قصد دارین pdf reader بسازید برین سراغ پروسسور های درست و حسابی مثل ARM9 و FPGA های مدرن .
                        That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

حالا بلفرض هم که درست شد ، بعدش چی ؟! بهتر نیست وقت و دانش خودتون رو چیز های دیگه ای بزارید که ارزش داشه باشن . ؟! چنین چیزی اگر با AVR درست بشه ، از نظر علمی ارزش بالایی داره ! ولی هیاهو جذابیتش ماله هفته اوله و ....
                          فتو بلاگ من
                          کاردستی ها :
                          روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
                          فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
                          کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابراهیم جهاندار
                            حالا بلفرض هم که درست شد ، بعدش چی ؟! بهتر نیست وقت و دانش خودتون رو چیز های دیگه ای بزارید که ارزش داشه باشن . ؟! چنین چیزی اگر با AVR درست بشه ، از نظر علمی ارزش بالایی داره ! ولی هیاهو جذابیتش ماله هفته اوله و ....
                            سلام
                            من از این که یک چیزه جدید یاد می گیرم خیلی خوشحال می شوم. ساخت یک همچین وسیله ای ابدا مهم نیست. بدست آوردن تجربه و دانش جدیده که مهمه.

پیروز و سربلند باشید.

دیدگاه

گفتم که میتونید چیزی بسازید که هم تجربه کسب کنید و هم ارزش داشته باشد .
                              فتو بلاگ من
                              کاردستی ها :
                              روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
                              فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
                              کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper

با من بودید؟!
                                من که چیزی نگفتم. من گفتم که عمرا نمیشه همچین چیزی ساخت. به ادبیات دیگه عمرا بشه همچین ........
                                ببخشید kasper جان اشتباه شد :redface: یعنی با همسایهٔ بالائی آقای اخباری اشتباه شده....

بهرحال دوستان حالا چرا اینقدر به AVR گیر میدین خوب توی پروژه اول اهداف اون رو مشخص میکنن بعد روی سخت افزار مورد نیازش بحث میکنن اگه هدف pdf هست به نظرم دیگه AVR جوابگو نیست...یا ARM یا PowerPC و البته FPGA هم میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X