اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر USB برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر USB برای AVR

نوشته اصلی توسط SaeedMcu
    با سلام
    به نظر من اگه کسی بخواد الکترونیک رو تا ته بخونه و رشتش الکترونیک باشه باید از این جور چیزا دست بکشه و یه پروگرامر یونیورسال از شرکت tnm بخره و خودشو خلاص کنه

مهندس یا راهی خواهد یافت ..................یا راهی خواهد ساخت
    سلام
    شما درست میگین.اما گهگاهی بد نیست آدم با اینجور مدارها هم سروکله بزنه.
    گاهی آدم تو مدارهای خیلی ساده با مشکلی مواجه میشه که اصلا تصورش رو هم نمیکنه
    بسیار کمتر از آنچه می دانیم می اندیشیم بسیار کمتر از آنچه دوست داریم می دانیم و بسیار کمتر از آنچه باید دوست داشته باشیم دو ست داریم و در حد دقیق بسیار کمتر از آنیم که هستیم.

دیدگاه

سلام اقایون. من فایل usbasp.2009-02-28.tar.gz دانلود کردم ولی چندتا مشکل داشتم
      1- جامپرslow sck چیست؟
      2- جامپر Self programming چیست ؟
      3- جامپر Supply target چیست؟
      4- ترتیب پایه های کانکتور x2 چجوریه؟ اگه اسماشو بنویسید ممنون میشم

دیدگاه

جامپرslow sck برای کم کردن سرعت پروگرم میباشد که همیشه برای اولین دفعه که بخوای میکرو رو پروگرم کنی باید وصل باشه واسه من همیشه وصله
        جامپر Self programming برای پروگرم کردن خود میکرو اصلی میباشد
        Supply target برای وصل قطب مثبت به vintمیکرو خارجی میباشد
        ترتیب پایه ها
        اگه سیم هاشو دنبال کنی روی میکرو اصلی اسماشو نوشته

دیدگاه

محمدجان خیلی ممنون.
          ولی برای پروگزام کردن میکروها کدوم پایه ها لازمه؟مثلا من یه پروگرامر دارم تو پایه هایی که برام کشیده txd rxd نیست ولی بجاش پایه ریست هست

دیدگاه

خواهش میکنم
            شما میکرویی که میخوای پروگرم کنی رو روی برد بورد بزار بعد به دیتاشیت یه نگاه بنداز و پایه های SCK.MISO.MOSI.SS.RXD.TXD رو پیدا کن و بعد همین پایه ها رو به پروگرمر وصل کن
            مثلا تو میکرو ATMEGA8این پایه هایی که زیرش خط قرمز کشیدم لازمه
            http://upload.tehran98.com/img1/m0rhvoi6j181w4ecss.jpg

و باید پایه های VCCوGNDهم به میکرو وصل بشه
            و روی پروگرمر جامپر های slow sck و Supply target هم وصل باشه

دیدگاه

داداش ممنون.

دیدگاه

کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                :cry:
                نمیدونم ذیگه باید چیکار کنم :cry2:
                بسیار کمتر از آنچه می دانیم می اندیشیم بسیار کمتر از آنچه دوست داریم می دانیم و بسیار کمتر از آنچه باید دوست داشته باشیم دو ست داریم و در حد دقیق بسیار کمتر از آنیم که هستیم.

دیدگاه

سلام

کار این جامپرها چیه ؟
                  چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

سلام دوستانٰ

بنده یک برد sim900 دارم با یک پروگرامر usb .

اولین بار که میخوام با میکرو و مودم کار کنم.

حالا من باید میکرو رو در بیارم و بذارم روی زیف تا پروگرام شه...

1-ایا میشه با سیم میکرو رو به پروگرامر وصل کنم؟چجوری؟(16 avr atmega)

2-میتونم دستورات مودم رو از ترمینال مستقیم به میکرو و سپس به مودم بدم و پاسخشو روی ترمینال رویت کنم؟

لینک عکس مودم و پروگرامر...

http://www.parsmadar.ir/image_user/image_large/SIM900%20Development%20Kit.JPG

http://eshop.eca.ir/406-thickbox_default/avr-usb-programmer.jpg

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirrenjer
                      سلام دوستانٰ

بنده یک برد sim900 دارم با یک پروگرامر usb .

اولین بار که میخوام با میکرو و مودم کار کنم.

حالا من باید میکرو رو در بیارم و بذارم روی زیف تا پروگرام شه...

1-ایا میشه با سیم میکرو رو به پروگرامر وصل کنم؟چجوری؟(16 avr atmega)

2-میتونم دستورات مودم رو از ترمینال مستقیم به میکرو و سپس به مودم بدم و پاسخشو روی ترمینال رویت کنم؟

لینک عکس مودم و پروگرامر...

http://www.parsmadar.ir/image_user/image_large/SIM900%20Development%20Kit.JPG

http://eshop.eca.ir/406-thickbox_default/avr-usb-programmer.jpg

ممنون
                      1: بله میشه با سیم وصل کرد.پایه های ردیفی که نوشته miso و... رو به متناظرشون روی میکرو وصل کنید.
                      2:اگر منظورتون ارتباط بین میکرو و ماژول هست بله میشه.از پورت سریال واسه اینکار استفاده کنید.
                      من این پروژه رو کار کردم و ساختم.سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم.

دیدگاه

مرسی

مزاحمتون میشم :rolleyes:

روی پروگرامر دو تا خروجی isp هست

یکی باکس 2*5 {GND-GND-RXD-TXD-VCC | MISO-SCK-RST-NC-MOSI}یکی پین هدر 5 تایی(GND-MISO-MOSI-SCK-RST )

از پین هدر استفاده کنم؟

روی خود مازول یه سوکت هست که از پورت 6تا 11 میکرو رو شامل میشه.طبق دیتا شیت به ترتیب شامل(MOSI-MISO-SCK-RESET-VCC-GND)

oo:

اینم شماتیک مازول :

http://upload7.ir/images/79529145913501554348.jpg

الان چیکار کنم ؟؟پروگرامر 5 تا پین هدر داره روی مازول 6 تا سوکت(طبق عکس jp2) (وی سی سی هم داره)!!

{شاید باید 6 تا سیم از پین هدر پروگرامر به میکرو لحیم کنم؟یا بذارم داخل سوکت میکرو و پایه های میکرو رو روش بذارم؟؟ oo:}
                        ممنون :rolleyes:

دیدگاه

دوست عزیز از اون باکس هدر متناظر وصل کن به میکرو.
                          خیلی راحته.دقت میخواد فقط.

یا حق

دیدگاه

1-شما عکس شماتیک رو دیدین؟سمت چپ میکرو 19 تا پین و سمت راست 21 پین داره

الان میکرو من چیه دقیقا؟؟طبق عکس نوشته atmega16-16pc ! حالا من دیتاشیتش رو گرفتم (http://www.8051faq.com.cn/manager/download/ATMEEGA%2016L/atmega16.pdf)

نمیدونم همین هست یا نه oo:

هر چی تو گوگل میزنم 16- پی سی/ همینو میاره!

Pin Configurations هاشون بهم نمیخوره :angry:

دیدگاه

سلام.من وصل کردم :smile:..حالا از کجا بفهمم درست وصل کردم یا نه؟

با برنامه ی progisp امتحان کردم ...وقتی دکمه ی RD رو فشار میدم .مودم ریست میشه!

پروگرامر از نوع usb هست.حالا من شماره ی com رو چتد بذارم؟؟(جهت ارتباط با ترمینال)

دیدگاه

سلام به همگی
                                منم دارم این پروگرامر رو میسازم و چندتا سوال دارم
                                بعد فقط فایل هگزی که تو پوشهش هستو باید رو میکروی مدار پروگرام کنم؟کار دیگه ای نمیخواد؟
                                فیوز بیت هارو فقط رو کریستال خارجی تنظیم کنم کافیه؟کار دیگه ای نداره؟
                                ممنون

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X