اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت دما سنج و ساعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در ساخت دما سنج و ساعت

خیلی ممنون

دوست عزیز دیگه حداقل میدونم پروتوس شبیه ساز ال ام 35 نداره اما من دیدم که یا پتانسومتر دما رو...

به خاطر همین گفتم

کریستال ساعت (*فیوز بیت یا کریستال جداگونست ؟*)آر تی سیه؟

میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید ؟

بازم ممنون
    زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

البته پروتئوس lm35 داره ولی برا من NO simulator تو ورژنای دیگه حتما کار میکنه...
      کریستال ساعت همین کریستالایه که تو ساعت هم هست شکل باریکی داره اگه در ساعتتونو باز کنید پیداست البته اگه ضد ابه باز نکنید
      این کریستالو باید بزارین به پایه های tosc1 و tosc2 میکرو و لازم نیست فیوز بیتا رو دستکاری کنید فقط اگه خواستین از کریستال خارجی برای میکرو استفاده کنید اونوقت باید فیوز بیتا رو یکم دسکاری کنید ...
      ولی اگه کریستال 16Mhz فعلا ندارین از همون کریستال داخلی میکرو استفاده کنید
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

البته پروتئوس lm35 داره ولی برا من NO simulator تو ورژنای دیگه حتما کار میکنه...
        دما واقعی که نشان نمیده .درسته ؟؟؟

ببخشیدا ما تازه واردیم بلد نیستیم دیگه !!!

میشه کریستال 16 مگ گذاشت و کریستال ساعتو نذارم ؟

گفتم بیشتر توضیح بدید ؟؟

من کریستال 16 مگ دارم
        زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

دما واقعی که نشان نمیده .درسته ؟؟؟
          نمیدونم من امتحان نکردم
          میشه کریستال 16 مگ گذاشت و کریستال ساعتو نذارم ؟
          ببین دوست عزیز اصلا اگه کریستاله ساعتو نگذارین که دیگه ساعت کار نمیکنه ...تو برنامه اگه دقت کنید یه اینتراپتی هست ماله تایمره 2 هست هر 1 ثانیه این وقفه اتفاق میوفته البته با استفاده از همین کریستاله ساعت ...
          اون کریستاله 16mhz برای کلاک میکرو هست ربطی به ساعت نداره
          اگه بد توضیح دادم ببخشید
          یا علی...
          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

حسام عزیز اگه سوالی داشتی همین جا مطرح کن تا دوستانه دیگه بتونند کمک کنند ...
            اخه اطلاعاتم زیاد نیست
            پس به غیر از کریستال 16 باید کریستال ساعتم وصل کنم .بگم کریستال ساعت بده کفایت میکنه یا باید مشخصات دیگه ای هم بدم ؟
            هم میتونید بگی کریستاله ساعت و هم کریستال 32.768Khz ...
            اما درباره تایمر 0 و 2 این دوتا شبیه همدیگه هستند ولی با این تفاوت که تایمر 2 یه خصوصیت دیگه ای داره اونم RTC یا Real-Time Clock هستش یعنی چی ؟
            یعنی اینکه اگه تایمر 2 رو تو این مد قرار بدی میتونی با اضافه کردن یه کلاک خارجی به اون (منظور همون کریستال 32.768Khz ) ازش به عنوان ساعت استفاده کنی ...
            حالا چه جوری میشه ساعت؟ خوب تو code vizard تو قسمت تایمر 2 اگه دقت کنی اگه clock sourse رو TOSC1 Pin بگذاری بعد تو قسمت clock value
            128/کلاک کنی چی بدست میاد ؟ میشه 128/32.768 که جواب میشه 256 که به اندازه همون ریجیستر 8 بیتیه تایمره که هر 1 ثانیه 256 بار میشماره تا برسه به 256 و دوباره 0 میشه حالا اگه بجای 128 ...>> 256 گذاشتی جواب چی میشه؟ ... میشه 128 یعنی 2 ثانیه طول میکشه تا تایمر برسه به 256 ...
            حالا اگه ما وقفه تایمرو فعال کنیم و تو روتین وقفه (که میدونیم هر 1 ثانیه یه بار اتفاق میوفته ) یه متغیرو افزایش بدیم در واقع اون متغیر نقشه ثانیه رو بازی میکنه ....و الا ........
            نمیدونم شاید بد توضیح دادم اگه شکالی داشت بگو ....
            در خدمتم
            یا علی...
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
              سلام

راستی شما میدونستید من برنامشو دارم oo:

پارسال برای همخونه ایم نوشتم (الان دیگه بدرد نمیخوره) مال تو:

با زنگ um66 (با آلارم همون که روی ماشین آشغالی میذارن و دماسنج که جاش پتانسیومتر گذاشتم توی پروتئوس)

اینم لینک دانلود:

http://alitaroosheh.parsaspace.com/AVR/RTC.rar

pcb و همه با هم بیا و ببر ... خونه دار و بچه دار ... come over here ...

پروتئوس باز نشد ورژن 7.5 sp3 هستش (چون الان باز کردم فکر کنم فایل پدیت شده)
              سلام داش
              از پروژت خوشم امده بدددد oo:
              اگه می تونی سورس کاملش رو به زبان cواسه ما بزاری حال کنیم :job:
              اگه میتونی روز های هفته رو هم اضافه کن:wow: :applause: :nice: :arrow:
              راستی فیوز بیت های کلاک کدوم باید فعال بشه؟
              کریستال ساعت خارجی هست؟

دیدگاه

اینتراپت چیه؟ oo: oo: :nerd:

دیدگاه

سلام
                  اگه مشکلت حل نشده کامل بگو با کدویژن چی میخای تا 2 ساعته واست بنویسم

www.rojinmadar.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط regedit
                    اینتراپت چیه؟ oo: oo: :nerd:
                    اینتراپت همون وقفه است و دو نوع داره داخلی و خارجی
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud8051
                      سلام
                      اگه مشکلت حل نشده کامل بگو با کدویژن چی میخای تا 2 ساعته واست بنویسم

www.rojinmadar.com
                      سلام داش
                      خوبی؟
                      (شما یه نگاه به فایل پروتئوس همین پروژه بدازید منظورم رو میفهمید) :NO:
                      من همین پروژه http://alitaroosheh.parsaspace.com/AVR/RTC.rarکه با atmega8هست که alitarooshehنوشته با بسکام هست :sad: :cry:
                      رو سورس با code visionمیخوام که تو همون جای خالی بغل علامت آلارم روز هفته هم داشته باشم :nice: :nice:
                      اگر میتونید فایل پرو تئوس رو هم (اگر تغییر دادید) بزارید :rolleyes:
                      ممنون 9کرم :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X