اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما با چی کار میکنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما با چی کار میکنید

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
    در مورد ویژوال هم باید بگم گه به نرم افزاری گفته میشه که یکسری امکانات پیش اماده داشته باشه و فقط منوط به امکانات گرافیک نمیشه به طور مثال در VB ما خیلی امکاناتی داریم که دیده نمی شوند مانند تایمر رابط کام وغیره
    دوست عزیز من در کل گفتم امکانات گرافیکی اگه دقت کرده باشی گفتم می تونی خیلی از موارد رو با امکانات گرافیکی
    ایجاد کنید و براش کد بنویسید که این خیلی موارد هم شامل کنترل های مثل تایمر میشه و هم کامپوننت های مثل رابط پورت سریال

ولی تعریفی که شما از ویژوال دارید صرفاً به دلیل وجود کد اسیستانت غلط هستش
    چون الآن ادیتورهایی ( صرفاً COMMAND LINE ) هم هستند که برای یک زبان خاص هستند وقتی اسم یه کی ورد رو مثلاً تا سه حرف بنویسی
    بقیه اش رو خودش می نویسه یا پشن هایی که در مورد اون کی ورد هستش رو بهتون نوشن میده نمونه اش یه ادیتور در مورد PHP بود که متاسفانه اسمش یادم رفته

از ماست که بر ماست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
      آیا شما می تونید در وسط برنامه تنظیم پورت سریال یا تایمر یا ... رو با WIZARD تغییر بدهید :question:
      سلام
      عرض کردم که میشه توی محیط برنامه نویسی دوباره تغییرات رو اعمال کرد،با مقدار دهی رجیسترها نه با wizard، البته میشه یه کارهایی هم کرد که با wizard تغییرات رو اعمال کرد

نوشته اصلی توسط Karim
      نمیدونم شماها چرا نمی خواهید قبول کنید که هر کی به هر زبان و کامپایلری مسلط هستش میتونه از اون استفاده بکنه
      و می خواهید به زور هم که شده یکی رو برتر از دیگری بدونید من دلیل این اصرار رو جز کل کل و کر کری خوندن نمی دونم
      :mrgreen:
      کریم جان باور کن من نمی خوام اصرار بی خود بکنم و یا کری بخونم،توی پست اولم هم توی همین تاپیک گفتم که هر کسی با یه زبان و یه کامپایلری راحت هست و از این نظر کاملا با شما موافقم :agree:
      در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
      مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad6490
        کریم جان باور کن من نمی خوام اصرار بی خود بکنم و یا کری بخونم،توی پست اولم هم توی همین تاپیک گفتم که هر کسی با یه زبان و یه کامپایلری راحت هست و از این نظر کاملا با شما موافقم :agree:
        از ماست که بر ماست !

دیدگاه

سلام

من هم با bascom کار کردم و هم با codevision هردو هم خوب بودند ، اما تفاوتی که خیلی محسوس بود برای من سرعت اجرای برنامه نهائی بود.
          آقا کریم حرف خوبی زدند، باید ببینیم که کد نهائی که کمپایلر تولید میکنه چه خصوصیاتی داره. من برای پروژه تابلوی روان با ATmega32 ، با هر دو کمپایلر برنامه نوشتم ،
          هر دو برنامه یک کار انجام میدادن، حتی حلقه ها و آرایه هاو متغیرها را در هر دو برنامه یک جور تعریف کرده بودم ، نتیجه نهائی اینکه: کدی که با codevision تولید شد هم حجمش کمتر بود و هم سرعت اجرای بالاتری داشت.
          اما به طور کل چون زبان C هنگام کار با توابع ( زیر برنامه ها) و متغیرها قابلیت انعطاف بیشتری داره، من codevision و یا کمپایلری که زبان C رو ساپورت کنه ترجیح میدم.
          گر جان عاشق دم زند آتش بر این عالم زند
          وین عالم بی اصل را چون ذره ها بر هم زند

دیدگاه

سلام،

به نظر من نمیشه به طور کلی یک کامپایلر رو رد و یا تایید کرد. بیسیک به ابزار "Rapid Development" یا "توسعه ی سریع" معروفه و با وجود مزایای زیاد برای کارهایی که نیاز به Timing دقیق دارند (Time Critical) و یا در حجم سیستم عامل میکرو محدودیت وجود داره مناسب نیست چون شکی نیست که زبان بیسیک Code efficient نیست.

معایب BASCOM: ساختار زبان بیسیک محدودیت داره و کامپایلر BASCOM هم به این محدودیت ها افزوده، مثلا در حالیکه در QBasic امکان تعریف آرایه های چند بعدی وجود داره، در BASCOM چنین کاری امکان نداره و یا برخلاف QBaisc شما در BASCOM نمی تونید محاسبات جبری پیچیده رو در یک خط انجام بدید. و بزرگترین محدودیت Basic عدم پشتیبانی از Pointer ها است، اگرچه در BASCOM سعی شده با امکان تعریف متغیر Overlay تا حدی این مشکل حل بشه. اما شکی نیست که بیشتر قدرت زبان C در اشاره گر ها نهفته است.
            و مهمترین اشکال BASCOM: ضعف در Mix شدن با اسمبلی AVR

مزایای BASCOM:
            1. غنای فوق العاده از لحاظ توابع داخلی (Built-in Function)، به نظر من از این لحاظ BASCOM بی همتاست (به خصوص در نسخه ی 1.11.8.3). امکانات مربوط به پروتکل RC5، TCPIP، X10، پیکربندی PS2، AT Keyboard، MMC Card، GLCD و خیلی از موارد دیگه رو در کمتر کامپایلری میشه پیدا کرد.
            2. Help بسیار کامل (703 صفحه)
            3. سیمولاتور و Debuger داخلی
            4. پشتیبانی بسیار خوب از طریق Forum و Email

به طور کلی شرکت Atmel از اکثر کامپایلرهای معروف زبان C مثل CodeVision، ImageCraft، WinAVR و IAR حمایت می کنه و در مثال های نمونه هم تاکیدی روی کامپایلر خاصی نکرده (به همین دلیل Header File ها رو درج نکرده.) اما در سایت IAR عنوان شده که در طراحی معماری AVR از متخصصان این شرکت استفاده شده و در واقع به همین دلیل گفته میشه که سخت افزار AVR برای زبان C طراحی شده است. (اصولا ماشین های RISC با رجیسترهای همه منظوره ی زیاد، ایده آل زبان C هستند). WinAVR هم علیرغم Open Source بودن (به عنوان یک مزیت چون نیازی به Patch شدن ندارد) هنوز Bug داره و برای کارهای خیلی حساس نمیشه بهش اعتماد کرد. CodeVision به علت Wizard هایی که داره محبوب ترینه و لزوما بهترین نیست. از لحاظ Help بسیار ضعیفه، سرعت کامپایل کردن اش بسیار عالیه و به کاربر امکان میده که Code رو برحسب سرعت اجرا یا حجم Optimize کنه.

مهمترین مزایای زبان C:
            1. انعطاف فوق العاده و قدرت برنامه نویس
            2. توانایی ترکیب شدن با اسمبلی (به شکل بهینه)
            3. Code efficiency بسیار بالا
            4. مدیریت حافظه به نحو مطلوب
            5. گرامر فشرده و زیبا

و تنها اشکال:
            یه کم یادگیری اش سخت تر از بیسیکه

موفق باشید

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

دوست عزیز ممنون
              به این میگن یه مقایسه فنی کامل
              هر کامپایلر یه سری مزایا و یه سری معایب داره
              هر کسی بسته به تبحر ، تسلط و نیازی که داره میتونه از یه نوع خاص از کامپایلر و یا زبان برنامه نویسی خاص استفاده بکنه :smile:
              از ماست که بر ماست !

دیدگاه

بسیار خوب بود
                ولی من یه چیز رو نفهمیدم
                گفتید bascom با asm مشکل داره :question:
                ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

به نام خدا
                  سلام به نظر من یاد گرفتن بیسیک و سی هر دو برای برنامه نویسی میکرو لازمه ولی نرم افزارbascom برای شروع از همه بهتره من خودم تا الان با بیسکام خیلی برنامه نوشتم و می شه گفت این نرم افزار یک کامپایلر حرفه ای برای avr به حساب می اد ولی مشکلی که بیسکام داره این که انسان رو تنبل می کنه وهمچنین معتاد خودش به عنوان مثال من خودم از خیلی وقت پیش کتابهای مربوط به کد ویژن رو گرفتم و البته تا حدودی همه اونها رو خوندم و الان هم تقریبا برنامه نویسی با این نرم افزار رو یاد دارم ولی چون خیلی با کتابخانه های مختلف بیسکام (لقمه های آماده) استفاده کردم والان خیلی سریع می تونم با این نرم افزار کارم رو انجام بدم حوصله کار کردن با کد ویژن رو ندارم وبه نظر من این اصلا اصلا خوب نیست چون بیسکام کد تولیدیش نسبت به نرم افزارهای برنامه نویسی سی افتضاح واگه خیلی خوب بود خود atmel به ما اون رو پیشنهاد می داد و حالا که دیگه arm اومده و من تا الان یک کامپایلر بیسیک براش ندیدم ولی در هر حال بیسکام به عنوان کامپایلر کمکی وهمچنین پروژه ای دانشجویی خیلی خوب

دیدگاه

bascom هرچقدر هم کتابخونه و .... داشته باشه بازم اسمش روشه . Basic البطه این basic مخفف یه چی دیگست ها !

به نظر من باید دید هر زبون یا کامپایلری ایا از پس خواسته های برنامه نویس بر میاد یا نه . من از چند سال پیش تا الان visual basic و basic رو هم کار میکردم ولی برای میکرو هیچوقت از bascom استفاده نمیکنم . دلیلش هم این ه که bascom نمیتونه نیاز های منو براورده کنه . دلیلش این نیست که bascom بده ( شاید باشه :mrgreen: ولی کاری بهش نداریم ) یا بدرد نمیخوره .

به نظر من Winavr یا همون GCC خودمون تو این دورو زمونه از همه بهتر باشه . نسبت مزایا / معایبش از بقیه بیشتره . با اینکه shockly تو یکی از تاپیک ها حرف IAR رو وسط کشیدن من حرق ایشون رو قبول کردم و درچند مورد برتری iar به gcc رو پذیرفتم اما مساله اصلی اینه من به gcc عادت کردم 2 ماه طول میکشه تا دوباره به اون مصلت بشم . درسته هردوشو C هستند و از استاندارد های مختلف پیروی میکنن ولی بازم تو gcc مینوسیس ISR(TIMER0OVERFLOW) و اونور باید بنویسی #pragma vector=TIMER0_OVF_vect \r\n interrupt void timerovf() . درحقیقت هردوشون پایشون یه چیزه اما gcc اینجوری حال میکنه و iar هم انجوری ! این وسط برنامه نویس باید بره بمیره ! :mrgreen:

درمورد مزایای gccآ‌هم در یک تاپیک چندتا مطلب کوچیک نوشته بودم که شاید بدرد بخوره .
                    فتو بلاگ من
                    کاردستی ها :
                    روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
                    فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
                    کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

سلام
                      من codevision رو ترجیح میدم چون ++cام خوبه :agree:

دیدگاه

سلام

بسکام بهترین نقطه شروعه

درسته که حجم کدی که درست می کنه بالاست اما بازم
                        کار حرفه ای ها رو هم را می ندازه

زندگی یه فرصته

دیدگاه

سلام
                          من زیاد وارد بحث نمی شم ولی اول وآخرش بگم به راه راست بیان واز این bascom دست بردارید :nerd:
                          win avr
                          و زیاد بحث شده در موردش که دیگه من نمی گم توی سایت هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X