اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

usb به عنوان منبع 5 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : usb به عنوان منبع 5 ولت

شما سخت افزار مدارتون رو بزارید تا بگم تقریبا چقدر جریان مصرف می کنه ؟

دیدگاه

من خودم توی خونه از پورت USB تغذیه مدارهامو تامین میکنم و هیچ ماسفتی هم نذاشتم و تا حالا هم مشکلی برام پیش نیومده .

فقط یه بار مثبت و منفی رو اشتباهی بهم زدم ویندوز یه اخطاری داد که از فلان پورت USB جریان زیادی کشیده شده و بعدشم خود ویندوز اون پورت رو بست و بعد از ریست کردن پورت ( نه کامپیوتر) مشکل حل شد.

در ضمن فکر کنم خود مادربورد یا ویندوز یه دم و دستگاهی دارن که هنگام کشیدن جریان زیاد اون پورت رو میبندن.
      دانلود کی های جدید کاسپر
      جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
      با این آی دی تماس بگیرید :
      sam.shark360

دیدگاه

من هم مدتهاست همون کار دوستمون sharktech را می کنم و یک فیوز 500 میلی آمپر براش گذاشتم

دیدگاه

سلام
          دوستان
          خدا وکیلی ارزش داره بخاطر 250 تومان پول ماسفت، کیفیت مدار را پایین بیاوریم؟
          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir
            سلام
            دوستان
            خدا وکیلی ارزش داره بخاطر 250 تومان پول ماسفت، کیفیت مدار را پایین بیاوریم؟
            دوست عزیز

اصلا بحث کیفیت نیست . من یک 5 ولت از usbآ‌کامپیوترم گرفتم و برای اطمینان یک فیوز 500 میلی آمپری هم بهش بستم . یکی دودفعه هم فیوز رو بخاطر بی دقتی خودم سوزوندم

تا 400 میلی آمپر هم ازش جریان کشیدم. وقتی مشکلی ندارم برای چی ماسفت ببندم ؟

دیدگاه

بحث این ماسفت به تلفات انرژی ربط داره. وقتی مدار به استندبای میره ماسفت با فرمان FT232RL مصرف کننده رو قطع می کنه.
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X