:cry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
یعنی یه برنامه نویس پیدا نمیشه بتونه این پالس رو درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟/
Collapse
X
-
پاسخ : یعنی یه برنامه نویس پیدا نمیشه بتونه این پالس رو درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟/
آقای hesam برای این چند بار پرسیدم چون هیچکس نمی تونه جوابمو بده
این راهی هم که شما می گین رفتم جواب نمیده یعنی با این فرکانسی که من میخوام روی پورت دیگه ای غیر از خروجی تایمر(OC) شکل پالس خراب میشه اگه باور نمیکنید امتحان کنید!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط پشه 007سلام
میشه بگید کدوم پالس رو میفرمایید . من که چیزی نمیبینم :applause:خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است
چرچیل
تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط zohreh88مشکل من اینه که می خوام مثلا پالس اولم که دوره تناوبش 1ms هستش دوره تناوب پالس دوم تغییر کنه مثلا بشه 500us ، و این کار رو نمیتونم با تایمر انجام بدم یعنی فقط یک نوع پالس میشه ساخت
پیشنهاد :
عددهایی که قراره در نهایت ، در شمارنده قرار گرفته و پالس خروجی را تولید نماید را در یک جدول قرار داده و با نوشتن یک روتین ، بترتیب ، هر کدام از اعداد این جدول را در شمارنده قرار دهید .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alijabraily
منم پالسی نمیبینم
در واقع سه پالس پشت سرهم با دوره تناوب های متفاوت به طوری که
پالس اول ، 2us high و 998us low باشد (T=1ms)
پالس دوم ، 2us high و 498us low باشد (T=500us)
پالس سوم ، 2us high و 98us low باشد (T=100us)
و این سه پالس پیوسته تکرار شوند.
با میکرو atmega16 و با استفاده از تایمر ، می تونم هر کدام از این پالسها را به تنهایی درست کنم(روی پایه OC تایمر) اما نمیدونم چه جوری اونارو پشت سر هم قرار بدم.
دیدگاه
-
فرکانس timer/counter 1 رو 1MHz بدین(برای راحتی) از مد compare match استفاده کنید از سرریز واسه تنظیم فرکانس و از compare match واسه تنظیم Duty-Cycle حالا یه کانتر بزارید و 3-4 تا if که مقادیر رجیستررا رو تغییر بدهخواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است
چرچیل
ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط zohreh88بالاخره برنامه رو نوشتم .با مد phase currect pwm top = OCR1A
:nice:
خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است
چرچیل
ژان پل سارتر
دیدگاه
دیدگاه