اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

pc oscilloscope

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

pc oscilloscope

سلام.
    دوستان من قصد دارم مداری با میکرو avr و پورت سریال بسازم که سیگنال دریافتی را در کامپیوتر نمایش بده .
    پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم . :question:

پاسخ : pc oscilloscope

سلام
    دوست عزیز این کار قبلا انجام شده ولی ورودی اون به کامپیوتر کارت صدا است و به هیچ گونه سخت افزار جانبی احتیاج دارد.حالا شما می خواهید مقدار سیگنال را توسط میکرو اندازه گیری کنید وبعد اون رو برای کامپیوتر بفرستید و اونو رسم کنید.
    این کار سختی نیست.اول شما باید سخت افزار میکرو رو ببنیدید و جواب بگیرید.شما باید پارامترهای دامنه و زمان تناوب رو بدست بیارید و برای کامپیوتر بفرستید و کامپیوتر باید یک سری محاسبات انجام دهد وشکل موج شما را رسم کند.
    فقط قسمت سخت کار قسمتی است که دامنه یا فرکانس شما مدام تغییر کند مه این تغییرات به صورت آنلاین باید بر روی کامپیوتر نمایش داده شود شما برای رفع این مشکل باید مدام از دامنه و زمان تناوب نمونه گیری کنید و مدام برای کامپیوتر ارسال کنید.
    برای ساخت سخت افزار می تونید از مدار زیر کمک بگیرید:
    فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام.ما هم یه همچین کاری رو انجام دادیم.البته با سخت افزار.چون کارت صدا محدودیتهای خاص خودشو داره مثلا تا یه فرکانس خاصی کار میکنه و بقیه رو تا اونجا که میدونم فیلتر میکنه.کاری که ما کردیم اینطوری بود که avr فقط نمونه برداری انجام میداد و اطلاعات رو با پورت سریال برای matlab میفرستاد.دیگه خود مطلب اطلاعات رو پردازش و رسم میکرد.
      البته اگه میخوی با کارت صدا کار کنی،خود مطلب یه gui برای اینکار طراحی کرده!(ورژن r2008a)
      تو مطلب بنویس:softscope
      اینم عکسش:

موفق باشییییییییی

دیدگاه

سلام.

با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند من می خواهم از پورت سریال استفاده و همچنین از adc داخلی میکرو ، اما متاسفانه اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم.
        ممنون میشوم اگر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.F
          سلام.

با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند من می خواهم از پورت سریال استفاده و همچنین از adc داخلی میکرو ، اما متاسفانه اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم.
          ممنون میشوم اگر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
          سلام
          دوست عزیز adc میکرو 10 بیتی است من پیشنهاد می کنم اگر تعداد بیت خروجی بیشتری داشته باشی نمونه گیری دقیق تر خواهد بود.من پیشنهاد می کنم از Adc خارجی استفاده کنی.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
            سلام
            دوست عزیز این کار قبلا انجام شده ولی ورودی اون به کامپیوتر کارت صدا است و به هیچ گونه سخت افزار جانبی احتیاج دارد.حالا شما می خواهید مقدار سیگنال را توسط میکرو اندازه گیری کنید وبعد اون رو برای کامپیوتر بفرستید و اونو رسم کنید.
            این کار سختی نیست.اول شما باید سخت افزار میکرو رو ببنیدید و جواب بگیرید.شما باید پارامترهای دامنه و زمان تناوب رو بدست بیارید و برای کامپیوتر بفرستید و کامپیوتر باید یک سری محاسبات انجام دهد وشکل موج شما را رسم کند.
            فقط قسمت سخت کار قسمتی است که دامنه یا فرکانس شما مدام تغییر کند مه این تغییرات به صورت آنلاین باید بر روی کامپیوتر نمایش داده شود شما برای رفع این مشکل باید مدام از دامنه و زمان تناوب نمونه گیری کنید و مدام برای کامپیوتر ارسال کنید.
            برای ساخت سخت افزار می تونید از مدار زیر کمک بگیرید:
            میشه لینک بدین و اسکوپ خوب به من معرفی کنید؟
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
              میشه لینک بدین و اسکوپ خوب به من معرفی کنید؟
              سلام
              دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید:

http://khazama.com/project/oscope/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی

سلام
                دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید:

http://khazama.com/project/oscope/
                دوست من منظورم یه اسکوپ بود که روی کامپیوتر کار کنه و سیگنال رو به کامپیوتر بدم

دیدگاه

سلام
                  من یک پروژه دارم که به کارت صدای کامپیوتر وصل میشه و شکا موج رو نشون میده بدون سخت افزار خارجی.البته فرکانس های صوتی رو اندازه گیری میکنه دوست داشتی بگو واست بزارم.

دیدگاه

بزاری ممنون میشم دوست عزیز

دیدگاه

دوست عزیز اگه اطلاعات کاملی رو در این مورد بدی که بتونم یه مدار خوب براش ببندم و جواب بگیرم خیلی خوبه

تو کامپیوتر از چه برنامه ای برای نمایش صوت استفاده کردی؟؟؟

دیدگاه

می شه یه برنامه خوب اسیلوسکپ برای کامپیوتر بزارین. و راهنمای استفاده از اون. ممنون
                        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سلام
                          این هم سورس برنامه اسیلوسکوپ با کارت صدای کامپیوتر.

فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
                            دوست عزیز adc میکرو 10 بیتی است من پیشنهاد می کنم اگر تعداد بیت خروجی بیشتری داشته باشی نمونه گیری دقیق تر خواهد بود.من پیشنهاد می کنم از Adc خارجی استفاده کنی.
                            سلام.
                            adc داخلی یا خارجی فرقی برام نمی کنه ، می خوام بدونم که برای ساخت چنین اسکوپی چیکار باید بکنم.

دیدگاه

سلام
                              دوست عزیز نقشه شماتیک یک نمونه اسیلوسکوپ رو در بالا گذاشتم بردید نگاه کنید ببینید کجاشو متوجه نمیشید تا توضیح بدم.آخه سوال شما خیلی کلیه...

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X