اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

نوشته اصلی توسط aivhl
    بله، میتونم، مشکلی نیست. البته با winAVR هستش، اگر بدردت میخوره برات بزارم.
    لینک پلیر جناب اسدی هم که از MMC استفاده کرده و با کدویژن هستش تو آدرس زیر هست :
    http://www.4shared.com/file/8X1ybQHz/MP3_Player_V2.html
    با تشکر فراوان ممنونت میشم اگر فایل خودتون رو هم بذارین همه این ادرسهارو دیدم
    موفق باشید :applause:
    حضرت علی(ع):
    أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
    شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

باید اینا رو تعویض کنید

حتما دیتا شیت رو بخونین

فقط مشکل از ادرس دهی رو ال سی دی هست.خیالتون راحت
      کد:
        tftlcd_write_wdr(0x0000);
        tftlcd_write_index_register(TS_INS_END_ADX);
        tftlcd_write_wdr(0x00EF);
        tftlcd_write_index_register(TS_INS_GRAM_ADX);

tftlcd_write_index_register(TS_INS_START_ADY);
        tftlcd_write_wdr(0x000);
        tftlcd_write_index_register(TS_INS_END_ADY);
        tftlcd_write_wdr(0x013F); 
      	tftlcd_write_index_register(TS_INS_GRAM_ADY);
      	tftlcd_write_index_register(TS_INS_RW_GRAM);
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

با سلام خدارو شکر میبینم همه تونستن این lcd رو راه بندازن موفق باشید
        تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی

باید اینا رو تعویض کنید

حتما دیتا شیت رو بخونین

فقط مشکل از ادرس دهی رو ال سی دی هست.خیالتون راحت
          کد:
            tftlcd_write_index_register(TS_INS_END_ADX);
            tftlcd_write_wdr(0x00EF);
            tftlcd_write_index_register(TS_INS_GRAM_ADX);

tftlcd_write_index_register(TS_INS_START_ADY);
            tftlcd_write_wdr(0x000);
            tftlcd_write_index_register(TS_INS_END_ADY);
            tftlcd_write_wdr(0x013F); 
          	tftlcd_write_index_register(TS_INS_GRAM_ADY);
          	tftlcd_write_index_register(TS_INS_RW_GRAM);
          با سلام،
          ضمن تشکر از جناب حبیبی، مشکلم حل شد!
          جهت اطلاع باید بگم که مشکل از ست کردن حافظه نبود که با توصیه بالا حل بشه.
          دست آخر با یه تقلب از کدهای جناب اسدی، :surprised: :bye با تغییر انتری مود مشکل حل شد. :biggrin:
          باز هم از همه دوستان تشکر میکنم....
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RNA
            با تشکر فراوان ممنونت میشم اگر فایل خودتون رو هم بذارین همه این ادرسهارو دیدم
            موفق باشید :applause:
            با سلام،
            از لینک زیر میتونید پروژه تست من رو که با winAVR هستش دانلود کنید.
            لازم بذکره که در main قسمت های مختلفی برای تست تاچ و MMC و نمایش تصویر از حافظه داخلی میکرو و سافت کی های زیر ال سی دی و غیره وجود داره که به فراخور میتونید فعال و کامپایل و تست کنید. :nerd:

دو تا هگز فایل هم گذاشتم که یکیش تصاویر روی روت MMC رو اسلاید شو میده و یکیش هم Paint ساده هست.

توجه : اگر از MMC استفاده میکنید، دقت کنید که خروجی پاور و ورودیهای Write protect و Card insert در فایل MMC وجود دارند که در صورتی که شما اونا رو ندارین باید توی فایل MMC (اون آخراش و یکی برای پاور ، وسطاش!) یه ریزه تغییرات بدین که البته کامنت مربوطه رو توش نوشتم. اگر یادتون بره، کار نمیکنه.... oo:

باید بگم که این پروژه تلفیقی از پروژههای مختلف روی اینترنت بوده و پروژه پلیر جناب اسدی هم خیلی به من کمک کرده که باید بطور ویژه ازش تشکر کنم.... :bye (منابع رو هم تا حد امکان، توی فایل ها ذکر کردم )

( اگر بدردتون میخوره و دانلود میکنید و به سلامتی و دل خوش استفاده علمی-تجاری میکنید، تشکر و صلوات و هورا و.... یادتون نره :agree: )

بازم تشکر و موفق باشید

[glow=red,2,300]ورژن 2 برای دوستان، روتین های LCD جهت سرعت بیشتر، کمی تغییر کرده و قابلیت اتصال LCD بصورت Memory-Map هم اضافه و تست شده است. در این مد سرعت خیلی بیشتر شده ! سوالی بود در خدمتیم.[/glow]

http://www.4shared.com/file/W4iR4rTv/N96_dist_v2.html

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
              با سلام،
              ضمن تشکر از جناب حبیبی، مشکلم حل شد!
              جهت اطلاع باید بگم که مشکل از ست کردن حافظه نبود که با توصیه بالا حل بشه.
              دست آخر با یه تقلب از کدهای جناب اسدی، :surprised: :bye با تغییر انتری مود مشکل حل شد. :biggrin:
              باز هم از همه دوستان تشکر میکنم....
              با تغییر انتری مود مشکل حل شد.؟؟؟؟؟؟؟
              منظورتون رو نفهمیدم!

دیدگاه

باسلام
                من یه مشکلی دارم اونم اینه که عکس هایی رو که رو lcd نشون میده قرمزه !!!
                یعنی سیاه و قرمزه . oo:
                من با cv کارکردم.
                مشکل از کجاست ؟
                باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoro 021
                  باسلام
                  من یه مشکلی دارم اونم اینه که عکس هایی رو که رو lcd نشون میده قرمزه !!!
                  یعنی سیاه و قرمزه . oo:
                  من با cv کارکردم.
                  مشکل از کجاست ؟
                  باتشکر
                  با سلام،
                  به احتمال زیاد شما بجای فرستادن کد رنگ 16 بیتی به ال سی دی کد رنگ 8 بیتی داری میفرستی.
                  یعنی اینکه احتمالا از متغیر اشتباه استفاده کردی ( کاراکتر بجای شورت ) و اگر داری از حافظه یا MMC تصویر رو میخونی، احتمالا از دستور Read Byte بجای Read Word استفاده میکنی ( شکل دستور در کدویژن و WinAVR فرق میکنه، برای همین عین دستور رو ننوشتم)
                  اگر مشکل حل نشد، خبرم کن
                  مرسی

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با تغییر انتری مود مشکل حل شد.؟؟؟؟؟؟؟
                    منظورتون رو نفهمیدم!
                    با سلام،
                    خدمت استاد خودم جناب حبیبی عرض کنم، همونطور که جنابعالی و سایر اساتید محترم اطلاع دارید، برای ریختن اطلاعات روی ال سی دی اول باید ناحیه مموری صفحه نمایش رو ست کنیم و بعد اطلاعات رو بریزیم. نکته ای که جنابعالی فرمودید برای ست کردن ناحیه مموری صفحه نمایش بود. من چک کردم دیدم درسته، روتین های خوندن از MMC رو هم کنترل کردم دیدم درسته، خودم رو کشتم ولی نشد که نشد... :cry:
                    من تصورم اینه که خوندن دیتای MMC باید از بیت اول به آخر باشه ولی ظاهرا که اشتباهه و از آخر به اوله و به این ترتیب بیت آخری اول و بیت اولی آخر خونده میشه که این باعث میشه تصویر از چپ به راست و بالا به پائین برعکس بشه.
                    برای حل این مشکل یا باید ترتیب خوندن رو یه جوری تغییر بدی ( که من پیدا نکردم ) یا Entry Mode رو تغییر بدی :eek:
                    وقتی که کدهای جناب اسدی رو نگاه کردم دیدم که ایشون Entry Mode رو تغییر دادن :bye
                    حالا اگر من اشتباه میکنم یا نظر بهتری دارید لطفا اعلام بفرمائید. ( جناب اسدی، شما هم اعلام نظر بفرمائید )

خیلی - خیلی مرسی

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

الهی که من فدات بشم خول همون اول انگلیسیش رو مینوشتی :smile:

خوب این کار رو هم میتونی بکنی

من entry mod رو روی 1003 گزاشتم

واسه اینکه بدونی چی به چیه گفتم که باید دیتاشیت رو بخونی

برو تو دیتا شیت به این قسمت
                      8.2.6. Entry Mode (R03h)
                      میشه ص 55

عکس زیر رو ببینی همه چیز رو میفهمی دوست عزیز
                      فایل های پیوست شده

دیدگاه

الهی که من فدات بشم خول همون اول انگلیسیش رو مینوشتی :smile:

خوب این کار رو هم میتونی بکنی

من entry mod رو روی 1003 گزاشتم

واسه اینکه بدونی چی به چیه گفتم که باید دیتاشیت رو بخونی

برو تو دیتا شیت به این قسمت
                        8.2.6. Entry Mode (R03h)
                        میشه ص 55

عکس زیر رو ببینی همه چیز رو میفهمی دوست عزیز
                        با سلام،
                        دیتا شیت رو خوندم، از این چیزا هم با خبرم! ولی خوندن اطلاعات از MMC منو گمراه کرد
                        در مورد خوندن اطلاعات از MMC نظرتون چیه؟ آیا واقعا از آخر به اول دیتا رو میخونه؟ و اگر اینطوره، میشه از اول به آخرش کرد؟ ( یعنی تنظیم خاصی توی فایل های Fat و غیره وجود داره؟ من که چیزی پیدا نکردم oo: )

بازم تشکر

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام به همه دوستان و اساتید محترم

ورژن 2 برنامه تست خودم رو با کمی تغییرات در روتین های LCD جهت سرعت بیشتر و همچنین قابلیت اتصال LCD بصورت Memory-Mapped که خودم امروز عملا تستش کردم برای دوستان میزارم. :biggrin:

لازم بذکره که در مد مموری مپ سرعت خیلی بیشتره ! اگه سوالی بود در خدمتیم.

موفق و پیروز باشید

http://www.4shared.com/file/W4iR4rTv/N96_dist_v2.html

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام
                            با تشکر از زحمات بی دریغتان
                            اگر میتوانستید شماتیکی از مدار و عکس یا فیلمی از نجوه عملکرد مدارتان بگذارید خیلی عالی میشد و شما که اینهمه زحمت کشیدین و از پروژه جناب اقای اسدی استفاده کردید قسمت خواندن عکس با فرمت Bmp رو نیز استفاده می کردیید
                            باز هم ممنون و موفق باشید :smile: :smile:
                            حضرت علی(ع):
                            أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
                            شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RNA
                              سلام
                              با تشکر از زحمات بی دریغتان
                              اگر میتوانستید شماتیکی از مدار و عکس یا فیلمی از نجوه عملکرد مدارتان بگذارید خیلی عالی میشد و شما که اینهمه زحمت کشیدین و از پروژه جناب اقای اسدی استفاده کردید قسمت خواندن عکس با فرمت Bmp رو نیز استفاده می کردیید
                              باز هم ممنون و موفق باشید :smile: :smile:
                              با سلام خدمت دوستان
                              اصولا من معتقدم که کار انجام شده رو نباید دوباره کاری کرد و از پایه انجام داد، بلکه هنر اینه که از اونا استفاده کنیم و اونارو بهینه کنیم. مخصوصا توی این تیپ کارائی که ما انجام میدیم. من شخصا هیچ استفاده تجاری از این کارا نمیکنم ( یعنی نمیتونم بکنم ) ولی چون علاقمندم، دنبالشون هستم. و همونطور که قبلا هم عرض کردم من از پروژههای مختلفی که توی نت هست استفاده کردم که با میکروهای متفاوت و پلت فرم های متنوعی بودند. پایه پروژه من مربوط به پروژه Blue Screen MP3 Player هستش که از میکروی LPC23xx استفاده کرده و کدش هم احتمالا کدویژن هست. بخشی هم مربوط به Arduino هستش که قسمتهای BMP و Graphic میشه و بخشی هم مربوط به ChaN هست که قسمتهای Fat و MMC هستش و من سعی کردم از آخرین ورژن باشه. بخش هائی هم از پروژه جناب اسدی است و در کل تمام این پروژهها ایده های خوبی به من دادن و در این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم و از همه تشکر میکنم. من عقیده دارم که ما نباید فقط کپی کنیم و استفاده کنیم، بلکه مهم یاد گرفتنه و در نهایت هم سعی کردم زکاتش رو بدم ( مثل همه دوستان )

یه نکته ای که من در مورد این LCD متوجه شدم اینه که این LCD با همین ظاهری که ما میشناسیم، با کنترلرهای متفاوتی از جمله ill9320 - ili9325 - ili9330 و SSD1289 و... ارائه شدن. برای همین هم بهتره همونطور که توی ابتدای روتین init هستش، اول کنترلر رو شناسائی کنیم و اگر برای راه اندازی مشکل داریم، روی یه Text-LCD که همزمان به میکرو متصله نشونش بدیم تا بتونیم درایور متناسب رو استفاده کنیم. لازمه بگم که تفاوت تمام این کنترلرها فقط توی init کردن شون هستش و بس....

من توی پروژه خودم سعی کردم که ماژولهای متفاوت نرم افزاری رو مثل جناب اسدی تفکیک و واقعا ماژولار کنم تا به راحتی قابل اعمال تغییرات و استفاده در پروژههای مختلف باشه.
                              و اما من یه برد تست AVR دارم که خودم درستش کردم و باهاش همه کاری میکنم ( انواع تست های مدارات میکروئی و الکترونیکی، آب حوض کشیدن، پیر زن خفه کردن! و .... ) و خیلی جنرال هستش. میکروش هم ATmega128 هست. متاسفانه نقشه منسجمی ندارم ولی در اولین فرصت سعی میکنم نقشه و عکس از خودش و انواع ماژولهائی که درست کردم و باهاش تست کردم، به مرور تهیه کنم و براتون بزارم ( البته اگه براتون مورد استفاده داره )

من متوجه نشدم که شما چه مشکلی توی BMP دارید. پروژه جناب اسدی روی MP3 متمرکزه و LCD و نمایش تصویر و اینا جوانب کارشه، اگر دقیق بگید چه چیزی میخواید در حد توان کمک میکنم. به نظر من نمایش تصویر خیلی پیچیده نیست بلکه خوندن از MMC و انتخاب فایل برای اجرا و نمایش دردسرش بیشتره.

فعلا که توی شرکت و توی خونه برای ثبت نام مدرسه بچه ها و اینا کمی سرم شلوغه، اگر وقت کنم یه Explorer برای MMC مینویسم که فکر کنم جنبه های آموزشی زیادی هم داره و اگر بتونم روی کدک و نمایش JPEG هم میخوام کار کنم. البته یه پروژه اسیلوسکوپ دارم که سخت افزارش رو آماده کردم و هنوز همه سخت افزار رو تست نکردم و برنامش رو هم شروع نکردم و برام اولویت داره، اونم با برد جنرال خودم و LCD گرافیکی 128x64 قرار بود باشه که با راه انداختن LCD-N96 دوست دارم با این LCD و رنگی باشه :biggrin: ( برای همین سرعت بالای خوندن و نوشتن روی LCD با حداکثر سرعت ممکنه، برام مهمه )

در ضمن من در حال حاضر از avrGCC و WinAVR استفاده میکنم.

بازم مرسی و ببخشید که پر چونگی کردم :nerd:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام به همه ی اساتید خودم
                                آقا من این چشمام دیگه نمیبینه عقلم دیگه کار نمی کنه این 31 صفحه رو از نماز روزه هاتون قبول (صفحه 1) خوندم تا اینجا 2 3 بارم خوندم . :angry: oo: آقا من با کد بیسکام تونستم رنگ نشون بدم ولی همون رو تبدیل کردم به c codevision اصلا کارای عجیب غریب میکنه میکرو .امتحانشم سادس یک بار کد هگز بیسکام رو تو پروتئوس رو یه mega8اجرا کنین پورت های خروجی رو ببینین بک بار هم کد هگز c codevision رو ببینین فرقشو اصلا انگار توابع رو ناقص اجرا میکنه جفتشم از فایل زیر دانلود کنید بعدش من تو کل این 31 صفحه دو مورد کد c و bascom دیدم که میومد ال سی دی رو init میکرد که تو این دوتا هم اون بسکامه خوب بود که از رو مجله نویز نوشته شده بود ولی الان واسه من این سواله که چرا تو codevision این جوری میشه :eek:
                                http://www.4shared.com/file/MJMQitAP/lcdn96.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...