اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

خوب از اونجا که من بعد از 3 بار خرید lcd موفق شدم ili9325آ‌ گیر بیارم تصمیم گرفتم برای اون قیلیآ‌ها که گرفتم هم یه برنامهآ‌ای بنویسم . نتایجی که تا حالا بدست آوردم اینه :

اگه lcd شما یکی از اینا باشه درایورش SSD1298آ‌ هستش :
    8K0669
    8K1170
    8K1231
    8K1418
    FP-60235

و پایهآ‌ها و ولتاژها دقیقا مثل ELT240320ATP هستش ، خوب من فعلا تونستم مراحل Init رو طی کنم و طریقه اتصال هم مطابق شکل زیر انجام دادم ، به محض اینکه نتیجه قابل قبولی گرفتم اینجا اعلام میآ‌کنم :

http://up.iranblog.com/images/6c9osfs688rtsyz5ltfu.png

دیدگاه

آقا یکی نیست جواب مارو بده .کد ویژنم هم ورژن2.05 ولی انگار کد رو ناقص کامپایل میکنه

دیدگاه

اقا سلام
        چی شده منظورت چیه که ناقص کامپایل میکنه؟
        حضرت علی(ع):
        أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
        شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

تو صفحه قبل لینک کد هارو گذاشتم هم بس کام هم c codvision ولی کد ویژنه نحوه اجراش تو پروتئوس با بس کام فرق میکنه نگاه کنین متوجه میشین

دیدگاه

امروز یکی از LCD هام رو راه اندازی کردم (8K0669) و در حال راه اندازیش بودم که متوجه شدم درایورش SSD1289 نیست (کدشو خوندم) با اندکی تحقیق و تفحص فهمیدم درایورش S6D0139 هستش و با گرفتن دیتاشیت راه اندازیش کردم ، البته فعلا در حد راه اندازیه و همونطور که تو عکس میبینین رنگ‌ها فعلا داغونه :icon_razz: .

http://up.iranblog.com/images/8dlv0jt7z9czpupb5a1m.jpg

خوب الان اگه کسی می‌دونه چطور رنگ‌ها رو بهتر تنظیم کنم (البته تو این کنترلر) به منم بگه ثواب داره ! یه چیز دیگه این lcd هم 2.8 اینچی با تاچ هستش ولی قیمتش از lcd n96 کمتره ، با تاچ 11 تومن (قبل عید البته !) خریده بودم .

دیدگاه

دوستان من امروز این تاپیک رو مشاهده کردم و مشاهده کردم بعضی دوستان LCD هایی که از سایت خریدند رو نتونستند راه اندازی کنند.
              قبلا هم توضیح داده شده بود که در کل 2 مدل LCD ما خریداری کرده بودیم که هردو قابل راه اندازی و تست شده هستند و اینجور نیست که هربار یک مدل متفاوت رو روی ماژول ها نصب کنیم.
              مدل فعلی که بر روی تمامی ماژول ها نصب شده WISRTON هست و دقیقا مطابق آموزش های موجود در مجله نویز 7 است و کلا این پروژه نیز با همین ال سی دی تنظیم شده.

این تاپیک خیلی شلوغ شده و خواهش میکنم دوستان دوباره به صورت دوره ای شروع نکنند به پرسیدن سوالات تکراری بلکه پست های قبلی رو مطالعه کنند تا به جواب سوالاتشون برسند.
              سعی خواهد شد که پست های این تاپیک هم بازنگری بشند و موارد تکراری حذف بشند تا راحتتر قابل پیگیری باشند.

نکته دیگه خواهش دارم که دوستان اگر مدل های دیگه ای رو پیدا میکنند در تاپیک جدا مطرح کنند و دنبال راه حل باشند چون وقتی کاربری بر مبنای LCD های موجود در فروشگاه وارد این تاپیک میشه و توضیحات دیگری مشاهده میکنه شدیدا دچار سردگمی میشه. پس لطفا در صورت یافتن LCD های مشابه با درایور های دیگر با ذکر دقیق نام و مدل هم خواهان راهنمایی بشید و هم اینکه بتونید در نهایت نحوه حیح درایو آن را اعلام کنید.

با تشکر
              I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام .
                یه سوالی داشتم اونم اینه که این lcd که تو فروشگاه می فروشن(مونتاژ شده روی PCB)ب- 16بیتی هست یا 8 بیتی چون من پایه IM0 رو هم به 3.3V برای 8 بیتی وصل می کنم ولی خبری نیست.
                دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

سلام

دوستان من یه lcd n96 دارم روش اینارو نوشته

FPC-S95312-1 VO1
                  FPC-S95261-1 VO1
                  TFT8K1556
                  YT28F01MHA_FPC_A

حالا کدوم یک از اینا چیپ این lcd میشه؟ و اینکه آیا این lcd که من دارم قابل راه اندازی هست؟

با سپاس
                  http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
                    سلام

دوستان من یه lcd n96 دارم روش اینارو نوشته

FPC-S95312-1 VO1
                    FPC-S95261-1 VO1
                    TFT8K1556
                    YT28F01MHA_FPC_A

حالا کدوم یک از اینا چیپ این lcd میشه؟ و اینکه آیا این lcd که من دارم قابل راه اندازی هست؟

با سپاس
                    سلام دوست عزیز

هیچ کدوم نیست!!!
                    از رجیستر مربوطه نوع چیپش رو بخون و از طریق پورت سریال بفرست به کامپیوترت تا متوجه بشی که چیپش چیه :smile: بعدشم درایور مربوطه رو استفاده کن. والسلام

[glow=red,2,300]توجه شود به خط زیر در روتین LCDInit از فایل ili9325.c[/glow]

LCDOutIns(LCD_INS_START_OSC);
                    driver_code = LCDInDat();
                    خوش گذشت!
                    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

دوستان سلام، :bye

لطفا برای دریافت نسخه کامل تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی به همراه توضیحات مربوطه، به تاپیک ذیل مراجعه بفرمائید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52090.0

مرسی

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام
                        من آخر سر متوجه که نشدم هیچ..کلی هم گیج شدم...یکی به من بگه اگه بخوام elt240320atp رو با میکروکنترلر avr و به زبان c راه اندازی کنم و علاوه بر متن بتونم روی اون شکل هم قرار بدم چی کار باید بکنم...این پروژه رو باید کمه کم توی دو هفته تحویل بدم.
                        با تشکر
                        @};-

دیدگاه

سلام به همگی
                          من اینجا و خیلی صفحات دیگه رو خوندم.
                          1) می خواستم بدونم یه نمونه پروژه آماده پروتیوس از نمایشگر n96 وجود داره؟
                          2) پروژه آماده (صرفا یک نمونه ساده) برای کدویژن دارید؟
                          مرسی

دیدگاه

سلام چشم در اومد 32 صفحه رو خوندم
                            دوستان lcd من پیناش میخوره ولی پشتش 7 تا مقاومت داره و فقط R7 وR5 جاش خالیه به نظر شما برای 8بیت باید چیکار کنم در ضمن پین مربوطه هم به هیچ جا وصل نیست
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                              با سلام به همه دوستان و اساتید محترم

ورژن 2 برنامه تست خودم رو با کمی تغییرات در روتین های LCD جهت سرعت بیشتر و همچنین قابلیت اتصال LCD بصورت Memory-Mapped که خودم امروز عملا تستش کردم برای دوستان میزارم. :biggrin:

لازم بذکره که در مد مموری مپ سرعت خیلی بیشتره ! اگه سوالی بود در خدمتیم.

موفق و پیروز باشید

http://www.4shared.com/file/W4iR4rTv/N96_dist_v2.html
                              سلام aivhl جان
                              دستت درد نکنه فقط میشه در مورد مموری مپ یه کم توضیح بدی؟
                              مرسی
                              برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein_tomari007
                                سلام aivhl جان
                                دستت درد نکنه فقط میشه در مورد مموری مپ یه کم توضیح بدی؟
                                مرسی
                                با سلام،

وقتی که شما از میکروهایی مثل مگا 128 ، 162 ، 8515 ، SAM9XE128 و یا هر میکروی دیگری که امکان پشتیبانی سخت افزاری از مموری خارجی رو داره استفاده میکنید، این امکان وجود داره که علاوه بر مموری خارجی، سایر تجهیزات جانبی مثل LCD ، ورودی-خروجی های دیجیتال، صفحه کلید و ... رو هم با استفاده از کمی سخت افزار دیگر مثل یک مموری آدرس دهی و استفاده کنید.
                                در این صورت میتونید با یک دستور نوشتن بر روی مموری خارجی، روی مثلا LCD بنویسید و یا با یک دستور خوندن از مموری، دیتای LCD رو بخونید. و همینطور مثلا با دستورات خوندن و نوشتن روی مموری، خطوط I/O دیجیتال سخت افزارتون رو بخونید و یا ست و ریست کنید. ( حداکثر با 5 کلاک سیستم! )
                                از مزایای این روش، امکان اتصال تعداد زیادی سخت افزار به یک میکرو و سرعت بالای استفاده از اونها و سادگی و حجم خیلی پائین کد برنامه است. این روش در قدیم که میکروها از امکانات کمتری ( مثل حافظه و پین های ورودی و خروجی ) برخوردار بودند خیلی مرسوم بود ولی امروزه کمتر دیده میشه.

و اما من با استفاده از این توابع و یک میکروی مگا 128 ، 74138 و 7400 ( دیکودر آدرس ) ، 74573 ( بافر لچ خروجی )، 74244 ( بافر ورودی ) و استفاده از خطوط AD0 تا AD7 و A8 تا A15 یک N96 LCD و 8 عدد کلید ورودی و 8 عدد LED خروجی رو همزمان استفاده میکنم، که البته این تنها نیمی از ظرفیت این سخت افزار آدرس دهی و تقریبا یک صدم ظرفیت آدرس دهی میکرو محسوب میشه ( فقط با استفاده از حداکثر 3 پورت میکرو که توی میکروئی مثل 8515 با تعداد کم پایه ها خیلی چشمگیره! ) ........

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X